Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

Kizlar bence ne yerseniz yiyin ama pirinc pilawi yemeyin.cunku karbonhidrat deposu.karbonhidrat demek.gecici tokluk yaratir sadece.diet icin uygun deil

kızlar ben kaçıyorum sıpalarım daha uyumadılar onları uyutayım.. sizinle tanışmak harikaydıı.. herkese iyi geceleer..
yarın pazar olmasına rağmen ben eski işime gidicem çok korkunç bi gün bekliyo beni :26:

seninle tanışmakta öyle:) kolay gelsin sana canım iyi geceler.

canim.seninle tanismak da harikaydi,iyi geceler.yarin paylasiriz istersen yine duygularini,sipalarini opuorum :)

aynen benim de migrenim war iste,ben kahwesiz caysiz yasayamiorum.5.gunum ewet.wala duygu ben cayimi kahwemi hep ictim,odun wermedi

bende yarın muhtemelen kahve içicem. yoksa dayanamam, başım ağrır sinirlerim bozulur diyeti bozarım diye korkuyorum.
zaten diyet dışı bir gıda değilki çay kahve, sonuçta hamburger döner yemiyoruz yani :)

ben de ramazandan sonra yapmayı düşünüyorum şimdilik normal olarak dikkat ediyorum biraz da spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…