Isvec diyeti ile kilo vermek isteyenler buraya

gunaydin kizlaarr.. 84.4 geldim yasasinnnn

Anlaşıldı canim sagol.

Günaydınlar herkese sabah 84.6 geldim ..sadece düne göre 200 gram gitmiş sanirim bunada sukur...

Kizlar muhtesemsiniz :)) pazartesiye kadar 82 yi görürsünüz vallaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın bebislerr:) sabah 1 fincan sutlu nescafe ictim 1 tanecikte kurabiye yedim :D

Afiyet olsun canim.bende sabah neskafe ictim ama icine sut katmadım.birde tatlandirici kullandım.bir dilim kızarmış ekmek hakkım vardı yerine susmalarını seyrelttigim 1/3 simit yedim.
Bugun biraz zor bir gun...hadi bakalım hayırlısı...

Kizlar muhtesemsiniz :)) pazartesiye kadar 82 yi görürsünüz vallaa :)

Canim benim icin imkansız cunki bir iki un sonra gram gram gider bende..ama onada sukur..gecen 1 ay cok az yedim 2 kilo zor gitti ..metabolizma meselesi ...
ama protein agirlikli diyetler daha çabuk götürüyor sanirim..
Pazartesi insallah sende guzel vereceksin.
Sana bir öneride bulunabilirmiyim..nacizane fikrim...
Sebzeye ve salataya yüklen cok az karbonhidrat al...mesela bugun ki kurabiye ihtiyacını görür...gunün devamında sebzeye yüklen...

Afiyet olsun canim.bende sabah neskafe ictim ama icine sut katmadım.birde tatlandirici kullandım.bir dilim kızarmış ekmek hakkım vardı yerine susmalarını seyrelttigim 1/3 simit yedim.
Bugun biraz zor bir gun...hadi bakalım hayırlısı...

Canim benim icin imkansız cunki bir iki un sonra gram gram gider bende..ama onada sukur..gecen 1 ay cok az yedim 2 kilo zor gitti ..metabolizma meselesi ...
ama protein agirlikli diyetler daha çabuk götürüyor sanirim..
Pazartesi insallah sende guzel vereceksin.
Sana bir öneride bulunabilirmiyim..nacizane fikrim...
Sebzeye ve salataya yüklen cok az karbonhidrat al...mesela bugun ki kurabiye ihtiyacını görür...gunün devamında sebzeye yüklen...

Haklısın canım aksama taze fasulye Pişiriyim ben ozaman :) öğlen annemdeydim saat 1 gibi 8 tane zeytinyağlı sarma yedim:) saat 4 gibi belki 1 kase yoğurt yerim çünkü simdiden acikmaya başladım :))

Kızlar tuzsuz yediğiniz icin sizin tansiyonunuz hiç düşmüyorumu?
Ben az one yoğurda marul doğurayıp icine de tuz atıp yedim. Aksama yemeden durabilirmiyim bilmiyorum..cunki 250 gram civarı yoğurt yedim...
Ufff yaaa.

Hayir canim benim düşmüyor. Benim tuzla cok aram yok zaten. Ama senin düşüyorsa dikkat et. umarim yarin kilom 83 olur hahahaha. cok mu sey istiyorum:)

Kızlar tuzsuz yediğiniz icin sizin tansiyonunuz hiç düşmüyorumu?
Ben az one yoğurda marul doğurayıp icine de tuz atıp yedim. Aksama yemeden durabilirmiyim bilmiyorum..cunki 250 gram civarı yoğurt yedim...
Ufff yaaa.

Valla canım benim diyet okadar katı olmadigindan bende de bişey yok ama tansiyonuna dikkat et gerçekten sonra kalıcı olur falan allah korusun

Hayir canim benim düşmüyor. Benim tuzla cok aram yok zaten. Ama senin düşüyorsa dikkat et. umarim yarin kilom 83 olur hahahaha. cok mu sey istiyorum:)

Inşallah olursun canım bu kadar aç kalmaya çok şey istemiyorsun bence :) diyetisyene ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ramazanda senin listeni uygulucaz ona göre ;)

Canim nedense benim tansiyonum cok düşüyor... Tuzlu biseyler takviyelemek zorunda kalıyorum...
İnsallah 83 un altına da inersin...:nazar::nazar::nazar:
Valla canım benim diyet okadar katı olmadigindan bende de bişey yok ama tansiyonuna dikkat et gerçekten sonra kalıcı olur falan allah korusun

Bugun cok hissettirdi kendini tansiyonum..insallah yarin daha iyi olurum...yarin aksam da arkadasın kınası var.. Bir sıkıntı çıkmazsa gidicem ama ne giyinicem sorunu yasıyorum .

Kizlaarr gunaydin:) dün akşam girip ne yediğimi yazamadım kizlar bebegim şu çiçeği çıkarıyo :( gece onunla nöbetteydik:( neyse bu sabah 2 dilim kızarmış kepek ekmeği bol salata Peynir ve 2 zeytin yedim :) pazartesi yi iple çekiyorum:) eee siz naptiniz bebisler bugünkü Tartı sonuçları ne bakalim:)

Kizlaarr gunaydin:) dün akşam girip ne yediğimi yazamadım kizlar bebegim şu çiçeği çıkarıyo :( gece onunla nöbetteydik:( neyse bu sabah 2 dilim kızarmış kepek ekmeği bol salata Peynir ve 2 zeytin yedim :) pazartesi yi iple çekiyorum:) eee siz naptiniz bebisler bugünkü Tartı sonuçları ne bakalim:)

Gunaydinlar canim..
Cok gecmis olsun bebeğine üzüldüm.insallah cabucak iyileşir ufaklik..
Ben dun aksam regl oldum.
Sabah 84.7 geldim.bundan sonra kilo alicam sanirim.dunden 100 gam fazlayim cunki..

Gunaydinlar canim..
Cok gecmis olsun bebeğine üzüldüm.insallah cabucak iyileşir ufaklik..
Ben dun aksam regl oldum.
Sabah 84.7 geldim.bundan sonra kilo alicam sanirim.dunden 100 gam fazlayim cunki..

Saol canım. Regl olunca vücut şu topluyor ama alırım die düşünme bence sen diyetini bozma bol bol su iç vücudun suyu atsın bide nacizane fikrim yeşil çay iyi gelir ödem atmada dene bence ;)

Saol canım. Regl olunca vücut şu topluyor ama alırım die düşünme bence sen diyetini bozma bol bol su iç vücudun suyu atsın bide nacizane fikrim yeşil çay iyi gelir ödem atmada dene bence ;)

Canimmm sagol.Hergun yeşil cay icerim bende sevmem cok ama icerim yinede. :)
Karnim cok ağrıyor bugun 1 hafta erken oldu cunki.
Sabah kahvaltı bir havuç yedim bende .. Oglen salata ve et haslama Onları yerim aksama bulabilirsem light ton balığı yerim..
Sabah limonu suyumu ictim bende...

kizlar selam. ben dün aksamdan su saate kadar yapamadım diyet. misafirlerim vardi:((( su andan itibaren yalnizca su icecegim.. tartilmadim korkudan. borekleri pastalari nam nam nam yedim.. Başka ne yiyeyim sizce isvec yalan oldu:(

kizlar selam. ben dün aksamdan su saate kadar yapamadım diyet. misafirlerim vardi:((( su andan itibaren yalnizca su icecegim.. tartilmadim korkudan. borekleri pastalari nam nam nam yedim.. Başka ne yiyeyim sizce isvec yalan oldu:(

Neyse uzme kendini ..bence dun hamurisi tatlı yediyseniz bugun salata yada et ye ..hiç birsey yemeden olmaz öyle ..Allah korusun bayılır kalırsın.

Ah şu misafirler;( bencede salata turu şeyler ye bugünü salatayla geçiştir yarın yine isvece devam edersin 1 günden bişey olmaz ya hiç sıkma canını bol bol su iç bide wcye sık çıkarsın daha iyi olur:)))

Kizlar öğle monum: 4 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı patlıcan ezmesi
1 dilim tam buğday ekmeği
Bide bu olmadı ama 1 bardak kola :D napıyım çok canım çekti

Kizlar akşam yemegim yarım ekmek kokorec :) kocisle gecmelerdeyiz de :))

Kizlar akşam yemegim yarım ekmek kokorec :) kocisle gecmelerdeyiz de :))

Afiyet olsun canim .. Bugun bende tozuttum. Sabah ve oglen iyiydimde ogleden sonra biraz tansiyon biraz regli durumu. Evde yarim paket yulafli biskuvu ve 4-5 cizi yedim. Aksam da 3-4 catal tavuk yedim..az oncede ekmegin uzerine ezme peynir surerek yedim sut ictim.. Bu gun cok kotu oldu benim icin. Yarin anbemlerdeyim ye ye diycek kesin kacar. Zaten regliden dolayi bir hosum..allahim insallah dayanabilirim.. Sevgiler hepinize..

Afiyet olsun canim .. Bugun bende tozuttum. Sabah ve oglen iyiydimde ogleden sonra biraz tansiyon biraz regli durumu. Evde yarim paket yulafli biskuvu ve 4-5 cizi yedim. Aksam da 3-4 catal tavuk yedim..az oncede ekmegin uzerine ezme peynir surerek yedim sut ictim.. Bu gun cok kotu oldu benim icin. Yarin anbemlerdeyim ye ye diycek kesin kacar. Zaten regliden dolayi bir hosum..allahim insallah dayanabilirim.. Sevgiler hepinize..

Gunaydin bebislerim :) Tartı günüme 2 gün kaldı çok bişey beklemiyorum ama 1.5 kilo gitse hiçte fena olmaz:) salı ve carsamba ayran detoksu yapıcam detokslada 1.5 atsam ramazana 79 küsür kiloyu görerek girerim inşallah :) pes etmek yok kizlar ara sıra kacamaklarimiz olmuş olabilir ama bu vazgecmemizi gerektirmez dimi :) bugün napioruz bol bol su içiyoruz ve olabildiğince hareket ediyoruuzzz;)

Kızlar ben de bugün isveçe başladım sporada gitmeye çalışcam inşallah :) kilom 55 hedefim 48

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X