Tebrikler canim..birazdan bende yazıcam...wc ye cikip oyle yazıcam ama :)84.9 olmuşum kizllaarrr.. Iki günde iki kilo.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canim..birazdan bende yazıcam...wc ye cikip oyle yazıcam ama :)84.9 olmuşum kizllaarrr.. Iki günde iki kilo.:)
Bu arada ben depresyon ilaci kullaniyorum sanki o ilac sebep oluyor bu kacamaklara. yoksa irademe sahip cikardim:)
Bende katılmak isterim ama ilk defa duydum ben bu diyeti anlatır mıısnız :))
Canimmm cok sevindim senin adına da ... Nasil büyük bir derdimiz var ve onunla yasıyoruz farketmeden..Allah daha büyük sıkıntı vermesin tabide Buda ruhumuzu daraltan bir dert iste ...sozennn cok mutluyum. umarim devam ettiririz. ve bayramda on kilo vermis oluruz..
Canim en güzeli yavaş yavaş vermek zaten.ben bu ara biraz abartmıştım cips in sonunu gormuştum gecen.migdem küçülür ve moral olur diye bunu yapıyorum. Sen listeni kendinmi yapiyorsun.evin durumuna göremi hareket ediyorsun?Kizlar supersiniz:) maşallah size bende sabah kalktım yarım litre suyumu ictim ve 1 fincan sutlu Nescafe ictim :) ben pazartesi den pazartesiye tartilcam kizlar zaten sizin gibi vermem imkansız ama pazartesi bende inşallah 1.5 kilo falan vermiş olurum insaalllaaaaahhhh:) bende öğlen ise gidicem gitmeden evde yiyip öyle cikicam mucklarr bebisler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede ilacın etkisi vardır.suyunu ihmal etmekti ilac ve diyet vücudu ikiside zorlar aslinda...Bu arada ben depresyon ilaci kullaniyorum sanki o ilac sebep oluyor bu kacamaklara. yoksa irademe sahip cikardim:)
canim musteka nin dediği gibi google e bak görürsün...hatta yapanların yorumlarını oku...Bende katılmak isterim ama ilk defa duydum ben bu diyeti anlatır mıısnız :))
Ayyy sorma mutfak masasında açılmış cizi paketi var...zor tutuyorum kendimi..birileri bitirsede rahatlasam.esim yemez sağlıksız diye..ufakligada vermiyor...beni bekliyor galiba...Bebisim olabilir depresyon ilaçları kimilerinde iştah açar kimilerinde mide bulantısı iştahsızlık yapar bi psikolog olarak söylüyorum arkadaşım haklisin:) ama yinede çok iyi gidiosunuz kizlar valla maşallah bu arada bende dün kurabiye yemis timtam bir kurabiye canavariyim aslında çokta guzel yaparim çokta guzel yerim:))) ama aksam kalanı hemen babama gönderdim yoksa evde dursa yerim
Ben hiç kasikla yetinmiyorum.4 kasik bulgur pilavi asla duramam..o olur 2 tabak...Kizlaarr akşam yemegim : 1 tavuk but
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
5 adet haşlanmış mantar
bugün ki yemek işi bitti saat 10 gibi bitki cayimi icicem:) pazartesi tartıya çıktığımda inşallah mutluluk verici bi rakamla karşılaşırım:)
Anlaşıldı canim sagol.Telimde bi karışıklık oldu sanırsam bi önceki yazdıklarım Sizinkilerle karıştı ama neyse anlatmak istediğimi anlatmisimdir