- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
- Konu Sahibi beybigirll
Yarindan itibaren basliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugunden itibaren basladim ben. Sende kahvalti yerine hemen bi turk kahvesi ic ve baslaGünaydın benide aranıza alın bende zayıflamak istiyorum. Kilom 68 inşallah 1 ay baya vermek istiyorum
Şimdi yürüyüşe gidip gelicem geldikten sonra içerim zayiflatiyormu kahve? Pek sevmem de ben daha çok bitki çayları tüketiyorum?Bugunden itibaren basladim ben. Sende kahvalti yerine hemen bi turk kahvesi ic ve basla
Gelince gec kalirsin cunku iki saat sonra oglen yemegi var. Simdi icersen daha ii olurŞimdi yürüyüşe gidip gelicem geldikten sonra içerim zayiflatiyormu kahve? Pek sevmem de ben daha çok bitki çayları tüketiyorum?
Tesekkur ederim. Katilim oldukca motivasyonumuzda artar umarim. Oglenki menuyu gordun muBu arada hayırlı olsun topiğin cnm
Canım şuan saat 10 burda geldim yürüyüş yaptim 48 dakika duş alıp kahvemi içerim yarında sabah eşime kalktığımda 7 7 buçuk gibi ilk kahve içerim ve yag yakan çay var İbrahim saracoglundan onu içmiştim bugun kuşburnu ıhlamur altın otu bugun başladım onada birazdan görüşürüzoglen 12 ve 14 arasi aksamda 17 19 arasi. Sabah ben esimi gonderirken ictim sen kendine gore ayarla
Ever gördüm ıspanak annem dondurucuya atmıştı ama yumurtayı ben ramazanda tiksindim Nasıl yiyeceğim hiç bilmiyorumTesekkur ederim. Katilim oldukca motivasyonumuzda artar umarim. Oglenki menuyu gordun mu