İsveç diyeti ile baslayalim gelin...

Sabah menusu
1 fincan turk kahvesi 1 kesme sekerli

Hadi kolay gelsin

Kahvemi sabah 7 de ictim kizlar. Saat 12 de de ogle yemegi var
Oglen menusu
2 kati yumurta
1 porsiyon haslanmis ispanak
1 domates

İspanak yerine semizotu veya marul olabilir
Ben yumurta ve marulla salata yapip yaninda domates yicem

Günaydın benide aranıza alın bende zayıflamak istiyorum. Kilom 68 inşallah 1 ay baya vermek istiyorum

Şimdi yürüyüşe gidip gelicem geldikten sonra içerim zayiflatiyormu kahve? Pek sevmem de ben daha çok bitki çayları tüketiyorum?
Gelince gec kalirsin cunku iki saat sonra oglen yemegi var. Simdi icersen daha ii olur

Kahve zayiflamaya yardimci diye duymustum

Hmm ben farkli yapiorum galiba uyamicam size sabah kahvaltı ara öğün oglen yemek saat 3 de veyav4 de yiyorum en son

oglen 12 ve 14 arasi aksamda 17 19 arasi. Sabah ben esimi gonderirken ictim sen kendine gore ayarla

Ben dün giremedim siteye yeni gördüm saat 9 gibi uyandım evde kimse olmayınca benimde kahvaltı yapasım gelmedi sıcak su içiyordum hemen kalktım kahvemi yaptım

oglen 12 ve 14 arasi aksamda 17 19 arasi. Sabah ben esimi gonderirken ictim sen kendine gore ayarla
Canım şuan saat 10 burda geldim yürüyüş yaptim 48 dakika duş alıp kahvemi içerim yarında sabah eşime kalktığımda 7 7 buçuk gibi ilk kahve içerim ve yag yakan çay var İbrahim saracoglundan onu içmiştim bugun kuşburnu ıhlamur altın otu bugun başladım onada birazdan görüşürüz

Bende yaptım kahvaltı
1 türk kahvesi
1 dilim siyah ekmek
1 tane domates
1 tutam maydanoz
1 haşlanmış yumurta
3 kucuk dilim salatalık
Çok az miktarda sürülen peynir 15 -20 gramm civarı
1 tutam tere
Limon çayı
Ve chia tohumu 1 tatlı kaşığı 2 tatlı kaşığı yulaf ve iki tatlı kaşığı yogurtla karıştırıp 1 tatlı kaşığı bal ekledim bunuda yedim

4 gündür bu diyeti uyguluyorum 3 kilo verdim egzersiz de yapıyorum kızlar harfi harfine uyamadım çünkü kış sebzelerine göre yazılmış bu diyetin tüm günlerini ve tüm yiyeceklerin kalorisini telefonuma indirdim olmayanın yerine olanın kalorisini hesaplayarak tükettim yani kalori miktarını aşmadım. bitkin düştüğümde bi siyah erik veya kuru hurma bol su benim püf noktalarım.

X