• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Eve tartiyi 10. Gun aldim cunku biliyodum evde tarti olsa hergun tartilirim :) onun icin 10. Gunde 10 kilo gitmisti.son 3 gundede 1 kilo gitti ;)
Verirsin tabiiki inan bunaaa

Ay super ya maşallah.. Bende tartılmayacağım eğer zor verirsem motivasyonum bozulur 10. Gün olculurum ... bende senin taktikten yapayım :)) çok sağol tatlım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorun cnm burdanda yanitlarim,yeterki kilocuklardan kurtulalimm ;)

tatlım yaaa, derdimiz şu kilolar... ben çay kahve içiyorum extradan sorun olur mu ki?

bak başka soru gelmedi aklıma, şu bizim zey neler sordu aceba :) zeki kız o, onun aklına gelmiştir bi sürü soru...

aaa canım bir de ilk hafta mı, 2. hafta mı daha çok gitti kilolar? şimdiden teşekkürler tatlım:16:

bu arada senin önerilerin varsa sen bize bildir, uygulayalım

Boyum 1.60 kilom kahrolarak söyluyorum 80.5 enson doguma giderken bu kilodaydim 30 yasindayim 10yasinda bir kizim 5 yasinda bir oglum var

ben 74.6 çıktım sabah:43::43::43::43::43:
ne kadar çok giderse okadar çok iyi :)

şuan kahvemi içiyorum. bugün iki öğün yapıcam
akşamda bol yeşil salata yicem alışverişe çıkmam gerekiyor. ıspanak havuç salam almam lazım akşam yürüyüş bahnesiyle gideriz eşimle inşallah.
ay evet ya ne kadar versek kardir bize demi kizlar isallah bu sefer olacak yeterki inanalimmm ben hic kacamak ypmadim bu saate kadarr ...
kızlaarrrr nasıl gidiyor diyetler? bugün 2.gün ve bennnn akşamki meyvemi az sonra yiyeceğim, yoğurtla durulmuyor yahu!!! itirazı olan varsa hemen müdahale etsin, ya da sonsuza kadar sussunnn, açııım ha akşam, ha şimdi, olmaz mı ki????:33::33::33:
bence yer degistirmenin sorunu olmaz gibi ...
73 kilo canım inşallah 60lara düşücem eskisi gibi 🙏🙏🙏 sen canım?

isallah istedigin kiloya dusersin tatlimm...
Kızlar eti nasıl pişiriyorsunuz? Ben dün bifteği hasladım sonra hafif soteledim ama kırmızı etle aram olmadığı için severek yemedim .. Siz nasıl pişiriyosunuz?

ben bugun tavuklu turlu yaptim cocuklara yemegin icindeki gogus etini yemeyi dusunuyorum herkes oyle degisik etler yemiss:1:

Bonfile biftek antrikot hatta bunlar yerine tavuk göğsü yiyenlerde varmış.. Bende antrikot aldım ama kırmızı etle aram fazla yok sadece belli yerlerini seviyorumda.. Nasıl pişireceğimi bilemedim yağsız sossuz çok sert düşebilir nasıl pişiricez yaaa :|

Ben tost makinesinde pisirecegim altli ustlu iyi piser diye tahmin ettim ins guzel olur aldigim etler bitsin tavuk yapacagim en kolayi o bence

tatlım yaaa, derdimiz şu kilolar... ben çay kahve içiyorum extradan sorun olur mu ki?

bak başka soru gelmedi aklıma, şu bizim zey neler sordu aceba :) zeki kız o, onun aklına gelmiştir bi sürü soru...

aaa canım bir de ilk hafta mı, 2. hafta mı daha çok gitti kilolar? şimdiden teşekkürler tatlım:16:

Ben pek çaycı değilim ama sitede okudugum kadariyla icmeyin diyodu. Aksamlari cok zorlandigimda buyuk bardaga yarim limon suyu ustune sicak suyla ictim. İlk 10. Gunde tartildim o yuzden tam olarak bilmiyorumm kilolar ne zmn gitti :)
Bunu oncedende yazmistim ispanak yumurta gununde bunlari karistirip yagsiz tavada omlet yapip yedim.
Oglen meyve oldugunda aksama aktardim o meyveyi.aksam yemekten sonra yedim acikinca.
Birde spor ve su çok işe yariyo ;)

Bence verebilirsin, ama gunluk kaloriyi gecmemen lazim ve protein agirlikli yaparsan olur bence.insan isteyince hersey olur, hadi ne zaman basliyorsun ;)

Peki görüntüden bir değişim olur mu sizce ? Günlük 1200 muhakkak geçmiyorum.. 4 kilo verdim 1 ay gibi bi sürede 69 oldum ve şmdi sanki veremicekmişim gibi hissediyorum :/

Kızlar Yarın başalayack kimse yok mu yavvv ??

bi dene bakalım canım inşallah lezzetli olur...yediğimiz bi tek biftek o bari lezzetli olsun

katılıyorum canım ben sinitzel için tavuk alıyorum tost makinesinde sadece azıcık yagla yapışmasın diye pişiriyorum çokda severimm

Sorun cnm burdanda yanitlarim,yeterki kilocuklardan kurtulalimm ;)

sağol sekerim yaa valla iyi geldin bize

Ay super ya maşallah.. Bende tartılmayacağım eğer zor verirsem motivasyonum bozulur 10. Gün olculurum ... bende senin taktikten yapayım :)) çok sağol tatlım

bende tartılmıcamm

canımsın lucim teşekkürler iltifatın için

Ben tost makinesinde pisirecegim altli ustlu iyi piser diye tahmin ettim ins guzel olur aldigim etler bitsin tavuk yapacagim en kolayi o bence

kesinliklee :34:

Ya çok umutlandim veririz dimi kizlar bu kacinci tesebbus hatirlayamiyorum bile sanki tarih tekerrur ediyo

elbette veririz yeterki azimli olalım

Peki görüntüden bir değişim olur mu sizce ? Günlük 1200 muhakkak geçmiyorum.. 4 kilo verdim 1 ay gibi bi sürede 69 oldum ve şmdi sanki veremicekmişim gibi hissediyorum :/

bence görünüde değişim olması için mutlaka spor sart diğer türlü kilodan giderse sarkmalar olur.

Gerçi çokda fazla kilon yok ancak dediğim gibi spor en önemli etkenlerden biri

Kızlar ben akşam yemeğimi yedim, 2. Günde bitti :))) çok acıkırsam ılıksu limonla midemi şişiricem.. Bu arada ben antrikot yedimm ve ilk başta tava da alt ust yaptım sonra kızarmaya baslayınca sıcak su dpktum ağzını kapatıp biraz pişirdim baharatta koydum.. Sonra tavadan alıp ızgarada biraz pişirdim gayet lezzetli oldu :) allahım biran önce gecsin ve 13. Günümüzü yazalım :) bi sorun var ki canım aşırı türk kahvesi istiyor orta ... İçsem olur mu ki :(

Canım senin önerdiğin şekilde pişridim eti gayet iyi oldu tesekkur ederimmm :)))

Canım senin önerdiğin şekilde pişridim eti gayet iyi oldu tesekkur ederimmm :)))

afiyet olsun canım benim, sevindim...bari lezzetli bir şeyler yiyelim...bitsin vallahi yaaa.... canım ben içiyorum vallahi

Ben pek çaycı değilim ama sitede okudugum kadariyla icmeyin diyodu. Aksamlari cok zorlandigimda buyuk bardaga yarim limon suyu ustune sicak suyla ictim. İlk 10. Gunde tartildim o yuzden tam olarak bilmiyorumm kilolar ne zmn gitti :)
Bunu oncedende yazmistim ispanak yumurta gununde bunlari karistirip yagsiz tavada omlet yapip yedim.
Oglen meyve oldugunda aksama aktardim o meyveyi.aksam yemekten sonra yedim acikinca.
Birde spor ve su çok işe yariyo ;)

çok sağol canım cevapların için, bize önderlik yap sen, kurtulalım biz de senin gibi şu fazlalıklardan:16:

afiyet olsun canım benim, sevindim...bari lezzetli bir şeyler yiyelim...bitsin vallahi yaaa.... canım ben içiyorum vallahi

Ya sonucta onu içmek nasıl kilo aldırırki bende içeceğim bu akşam yani her seye dayanıyorum ama çay ve kahvesizlik zor geldi bana .. Bu arada ben 10 gun tartılmıycam tatlım arkadasın yaptığı gibi son 3 gun olculucem mutlaka emeğimizin mukafatını alırız sporda yapıyorum ben yani sabahları yuruyuş yapıyorum, inşallah sonuçları bizi mutlu eder :)))

Ya sonucta onu içmek nasıl kilo aldırırki bende içeceğim bu akşam yani her seye dayanıyorum ama çay ve kahvesizlik zor geldi bana .. Bu arada ben 10 gun tartılmıycam tatlım arkadasın yaptığı gibi son 3 gun olculucem mutlaka emeğimizin mukafatını alırız sporda yapıyorum ben yani sabahları yuruyuş yapıyorum, inşallah sonuçları bizi mutlu eder :)))

mutlaka alacağız canım yaaa, ben de inanıyorum...kabul ediyorum zorlayıcı bi diyet ama ne kolay ki... 13 günde gitsin de,değer çektiklerimize...

bu arada koca et yiyoruz, koca kase salata yiyoruz ben 2 saate acıkıyorum yaaa, nasıl iş bu :( gözüm mü aç ne

mutlaka alacağız canım yaaa, ben de inanıyorum...kabul ediyorum zorlayıcı bi diyet ama ne kolay ki... 13 günde gitsin de,değer çektiklerimize...

bu arada koca et yiyoruz, koca kase salata yiyoruz ben 2 saate acıkıyorum yaaa, nasıl iş bu :( gözüm mü aç ne

Aynen canım ya bende öyle gözümüz aç sanırım aklımız başka yiyeceklerde ya ondan olabilir :)))

Back
X