• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ilk günün kerameti sanırım 64.6 dan 63.4 e düştüm bende.ama dün bayağı spor yaptım 1 saat yürüyüş+50dk spinnig+1 saat pilates

7. Gün sonunda toplamda 4 kilo verdim. Dün akşam bozmak zorunda kaldım ama. Cenaze evinde benim ızgara et yemem lazım diyemedim ama az yedim. Hergün 400 gr vermeye devam ediyorum. Buna da şükür.

bugün ikinci günümdeyim ve tartıda 57.800 gördüm:21:

1.gün 59,500
2.gün 57.800

şaka gibi gerçekten ve gözle görülür bi göbeğimde inme var :) heycanla devam ediyorum diyete:52:

günaydın bende yarın başlıycam karra verdim çok sfer başlamadan vazgeçtim kedim ölçülü yiyerek 11 kg verdim 99 dan 88 kiloyo düştüm bu diet genelde ilk yapılan diet olarak fazlaca kilo verdiriyor çekincemde buydu şuan ben zaten yavaş verme dönemeine geçtim boşuna 13 gün ezziyet etmm kendime diye vazgeçişlerim olmuştu ama kafamda bu kadra git gel yaşayacağıma tekrar başlıyım dedim son 2 haftadır kg verdiğim yok zaten neyse yanıma bana eşlik edicek arkadaş arıyorum :) yarın startı verelim

bencede başlaman iyi olmuş bi yerden başlamak lazım yoksa insan kendni iyice salıyor ben sana destek olabilirim diyet bitene kadar buralardayım hergün kilo bildiriminde bulunup burdan destek alacağım yoksa şeytana uyabilrim allah korusun:47:

bende 70 le başladım geçen ay 3 kiloyu normal sporla verdim geçen hafta 3 gün isveç yaptım 2 daha gitti haftasonu bozdum yarım kiloyu geri aldım bugün tekrar başladım ve bu defa çok ama çok kararlıyımmmmmmm. tartıda 65 i görmek muhteşem bir duygu en son 3 yıl önce böyleydim :) gitsin kilolar gelsin bebiş:) sonrada tekrar gelecek kilolar ama razıyım ben :)
size birşey soracam 2. gün yoğurt diyor sadece yoğurtla durulur mu içine birşey mi katsam ki siz nası dyaandınız kahvaltı olsa neyse ama o da yok

ben şuan sadece yoğut yiyorm ve bir dilim salam aynı diyette yazdığı gibi artık gözüm döndü akşama kadar ne yapıp ne edip dayanacağım bu defa başaracağım zaten alıştım sanki bugun çok zorlanmadım ben iki bardak nescaefe içiyorum gerçekten tok tutuyor

50-51 kilo olmak istiyorum evlendikten sonra aldim kilo 😟

bende 52 olmak istiyorum gerçi cetvelimde var:1: evlenince insan haliyle rahatlıyor gelsin börekler gitsin tatlılar bende öyle oldum çünkü bide hamilelikte 20 kilo aldım allahtan onların hepsini verdim şimdi amacım dahada zayıflamak:46:

7. Gün sonunda toplamda 4 kilo verdim. Dün akşam bozmak zorunda kaldım ama. Cenaze evinde benim ızgara et yemem lazım diyemedim ama az yedim. Hergün 400 gr vermeye devam ediyorum. Buna da şükür.

kız güldürdün beni yaa :) zeybed olur hep birlikte devam edelim yeterli pes eden olmasın içimizde bi arkadaş dah ayazmış bende vurgulamak isterim kendinize göre diete ekleme eksiltme yapmayın diet sağlıklı olması açısındandan hesaplanıp liste çıkartılmış
ben yine bu dieti araştırıkjen dr larında bu dieti yaptığını okumuştum tartılıp yağdan kilo verdiğini yazanlarda olmuştu ama tek kokrum dieti bırakınc atamma 13 gün biti hadi hobaa yemeğe koşmamak

bende tekrar 2. günümdeyim baştan :)) iyi gidiyor tek korkum akşamı yoğurtla geçirememek. çalıştığım için et ve salatayı öğlen yedim. onun dışında diyete uyuyorum bakalım neler olucak

kız güldürdün beni yaa :) zeybed olur hep birlikte devam edelim yeterli pes eden olmasın içimizde bi arkadaş dah ayazmış bende vurgulamak isterim kendinize göre diete ekleme eksiltme yapmayın diet sağlıklı olması açısındandan hesaplanıp liste çıkartılmış
ben yine bu dieti araştırıkjen dr larında bu dieti yaptığını okumuştum tartılıp yağdan kilo verdiğini yazanlarda olmuştu ama tek kokrum dieti bırakınc atamma 13 gün biti hadi hobaa yemeğe koşmamak

Günde 400gr vermeye devam edersem 5 kilo fazlam kalıcak. Onu da dediğin gibi 13 gün sonunda yemeğe koşmadan günlük kalori miktarlarımı hesaplayarak ayarlayacağım. İnşallah başarılı olurum. Forver diye besin takviyesi ürünler tedarik eden bir tanıdığım var. Şimdi onu araştırıyorum. Zayıflama setleri varmış ama emin olamadım. Bebek planım var çünkü, zararı olabilir diye korkuyorum.

bende tekrar 2. günümdeyim baştan :)) iyi gidiyor tek korkum akşamı yoğurtla geçirememek. çalıştığım için et ve salatayı öğlen yedim. onun dışında diyete uyuyorum bakalım neler olucak

Bende dün ufak bir miktarda bozduğum için o günü sonuna eklemeyi düşünüyorum. Çünkü liste 2. haftayı 1. Haftanın tekrarı olarak veriyor. Kaybettiğim 7. Günü 14. Gün yapacağım. Sabırlı ol tatlım, yoğurt tok tutabilir. Ben Allahtan bir kaç ay önce işten ayrıldım, evde daha kolay oluyor bu diyet. Seni o konuda çok iyi anlıyorum. Hem çalışıp hem bu diyeti yapmak çok zor. Allah kolaylık versin :16:

Nasil oldu bilmiyorum nekadar dogru bilmiom ama.. 56.8 lerden 1 gunde 55.6 ya indim ve regl donemim yaklasti vucudum şiş suan..

benimde 2. günüm 68.7 ile başladım dün bu sabah 67.3 geliyordu.. ama ilk gün olduğundan belkide bu şekilde gitti.bugün biraz halsizim ama yinede bozmadan bitirmeye çalışacağım... bu sefer olacak ınsallah.. Seninde iyi gidiyor yarın tartıda yine yüzümüz güler umarım :16:

ben şuan sadece yoğut yiyorm ve bir dilim salam aynı diyette yazdığı gibi artık gözüm döndü akşama kadar ne yapıp ne edip dayanacağım bu defa başaracağım zaten alıştım sanki bugun çok zorlanmadım ben iki bardak nescaefe içiyorum gerçekten tok tutuyor

zeybeydelrey kararlı olmaya devam et arkadaşım iyi gidiyorsun

benimde 2. günüm 68.7 ile başladım dün bu sabah 67.3 geliyordu.. ama ilk gün olduğundan belkide bu şekilde gitti.bugün biraz halsizim ama yinede bozmadan bitirmeye çalışacağım... bu sefer olacak ınsallah.. Seninde iyi gidiyor yarın tartıda yine yüzümüz güler umarım :16:
Ayyy insallah istedigimiz kiloya ineriz.. ii gidio bende calistigim icin oglen cok az tavuk ve salata yedim.. 200 gram bile degildi yedigim tavuk ama doydum.. sabah zorladi biraz midem bulandi falan ama insallah sonunu getirebilirim..herkes cok sagliksiz cok zararli diyo ve sevkimi kiriyo onun icin surekli burayi takip ediyorum.. 13 gun sonunda 5 kilo vermis olmayi diliyorum..

Bende dün ufak bir miktarda bozduğum için o günü sonuna eklemeyi düşünüyorum. Çünkü liste 2. haftayı 1. Haftanın tekrarı olarak veriyor. Kaybettiğim 7. Günü 14. Gün yapacağım. Sabırlı ol tatlım, yoğurt tok tutabilir. Ben Allahtan bir kaç ay önce işten ayrıldım, evde daha kolay oluyor bu diyet. Seni o konuda çok iyi anlıyorum. Hem çalışıp hem bu diyeti yapmak çok zor. Allah kolaylık versin :16:

zor cidden cqanım ama iyiyim çalışınca halsiz kalıyor insn birde ben öğretmenim hep ayaktayım enerji harcıyorum sürekli. bakalımhayırlısı canım senn 7 olmuş walla çoğu gitmiş azı kalmış. birde 4 kilo süper 6 7 kilo gidecek heralde toplamda.
benmde trtı 65 i gösteriyor az kaldı 5 kilocuk daha giderse süper olacak herşey :)

Ayyy insallah istedigimiz kiloya ineriz.. ii gidio bende calistigim icin oglen cok az tavuk ve salata yedim.. 200 gram bile degildi yedigim tavuk ama doydum.. sabah zorladi biraz midem bulandi falan ama insallah sonunu getirebilirim..herkes cok sagliksiz cok zararli diyo ve sevkimi kiriyo onun icin surekli burayi takip ediyorum.. 13 gun sonunda 5 kilo vermis olmayi diliyorum..

aslnda sağlıksız olduğuna katılmıyorum canım vücudu dinlendiriyor oruç gibi birşey bu ama oruçtan daha insaflı. oruç vücudumuza zarar mı veriyor hayır tabi ki. o yüzden hiiiç ona takılma. bazı öğünler çok doyurucu canım işte bazıları felaket mesela benm bugün akşam sadece yoğurt var:((

Günde 400gr vermeye devam edersem 5 kilo fazlam kalıcak. Onu da dediğin gibi 13 gün sonunda yemeğe koşmadan günlük kalori miktarlarımı hesaplayarak ayarlayacağım. İnşallah başarılı olurum. Forver diye besin takviyesi ürünler tedarik eden bir tanıdığım var. Şimdi onu araştırıyorum. Zayıflama setleri varmış ama emin olamadım. Bebek planım var çünkü, zararı olabilir diye korkuyorum.

canımmmm kullanma öyle şeyler bence. bebk düşünüyoruz ya hani. doktorlar vitamini bile çok kullanmayın diyorlar. zaten gidiyor kilolar boşver

Back
X