- 14 Kasım 2016
- 142
- 232
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #13.021
İnşallah böyle devam ederim ya bir 10 kilo daha vermeyi düşünüyorum önerdiğin birşey var mı ? :)
Valla senden sadece öğrenebileceğim bir şey olabilirÖnermek ne haddime :)
Maşallah hadi bi daha basla benimle1. Gün : 65.2 Kg
2. Gün : 63.8 Kg
3. Gün : 63.2 Kg
4. Gün : 62.7 Kg
5. Gün : 62.2 Kg
6. Gün : 61.8 Kg
7. Gün : 61.5 Kg
8. Gün : 61.3 Kg
9. Gün : 60.8 Kg
10. Gün : 60.9 Kg
11. Gün : 60.9 Kg
12. Gün : 60.3 Kg
13. Gün : 60 Kg
Toplam : 5.2 Kg
1. Gün :
13. Gün :
Maşallah hadi bi daha basla benimle
Ama kilon da çok fazla değil, bence çok güzel gitmiş. Ama nasıl dayandın merak ettim :) ben şimdiye kadar maksimum 5.güne kadar gelebildim :) Ben de 25'inde başlamayı planlıyorum :)Ben bu diyetten pek verim aldığımı söyleyemeyeceğim açıkçası. O yüzden tekrarlamayı düşünmüyorum şuan için.
Bu diyete ek olarak haftada 6 gün koştuğum halde 5,2 kg çok az geldi. Oysa 13 günde 7 ila 20 kg arasında yazıyor alt sınıra daha gelemedim
Ama kilon da çok fazla değil, bence çok güzel gitmiş. Ama nasıl dayandın merak ettim :) ben şimdiye kadar maksimum 5.güne kadar gelebildim :) Ben de 25'inde başlamayı planlıyorum :)
7 günlük diyeti yazar misin nasilİsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.
7 Günlük farklı bir diyette verdiğim kilo = 4.8 Kg
13 Günlük isveç diyetinde verdiğim kilo = 5.2 Kg
Arada 6 gün ve 400 gram fark var o yüzden verim alamadığımı söyledim aslında. Kilom 68'di 7 günlük diyette.
İsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.
7 Günlük farklı bir diyette verdiğim kilo = 4.8 Kg
13 Günlük isveç diyetinde verdiğim kilo = 5.2 Kg
Arada 6 gün ve 400 gram fark var o yüzden verim alamadığımı söyledim aslında. Kilom 68'di 7 günlük diyette.[/QUOTE
Harika bence once de verdigin icin olmuş sen 10 verdim say bence onu,çünkü isvece basladiginda ödem öteki diyetle gitmiş zaten
7 günlük diyeti yazar misin nasil
merhaba ben bugun basliyorum; 25'i demistim ama bugune cektim; programim musait cunku; ayin 7'sinde bitecek bu durumda hicbir sey kalmamis neredeyse simdiden.Bana eşlik etmek isteyen var mı
Merhaba başladınız mımerhaba ben bugun basliyorum; 25'i demistim ama bugune cektim; programim musait cunku; ayin 7'sinde bitecek bu durumda hicbir sey kalmamis neredeyse simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?