Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

1. Gün : 65.2 Kg
2. Gün : 63.8 Kg
3. Gün : 63.2 Kg
4. Gün : 62.7 Kg
5. Gün : 62.2 Kg
6. Gün : 61.8 Kg
7. Gün : 61.5 Kg
8. Gün : 61.3 Kg
9. Gün : 60.8 Kg
10. Gün : 60.9 Kg
11. Gün : 60.9 Kg
12. Gün : 60.3 Kg
13. Gün : 60 Kg

Toplam : 5.2 Kg

1. Gün :

13. Gün :

Maşallah hadi bi daha basla benimle

Maşallah hadi bi daha basla benimle

Ben bu diyetten pek verim aldığımı söyleyemeyeceğim açıkçası. O yüzden tekrarlamayı düşünmüyorum şuan için.
Bu diyete ek olarak haftada 6 gün koştuğum halde 5,2 kg çok az geldi. Oysa 13 günde 7 ila 20 kg arasında yazıyor alt sınıra daha gelemedim

Ama kilon da çok fazla değil, bence çok güzel gitmiş. Ama nasıl dayandın merak ettim :) ben şimdiye kadar maksimum 5.güne kadar gelebildim :) Ben de 25'inde başlamayı planlıyorum :)

Ama kilon da çok fazla değil, bence çok güzel gitmiş. Ama nasıl dayandın merak ettim :) ben şimdiye kadar maksimum 5.güne kadar gelebildim :) Ben de 25'inde başlamayı planlıyorum :)

İsveç diyetine başlamadan önce 7 günlük farklı bir diyet uyguladım. Yiyeceği daha bol bir diyetti ve 7 günde 4,8 Kg verdim.

7 Günlük farklı bir diyette verdiğim kilo = 4.8 Kg
13 Günlük isveç diyetinde verdiğim kilo = 5.2 Kg

Arada 6 gün ve 400 gram fark var o yüzden verim alamadığımı söyledim aslında. Kilom 68'di 7 günlük diyette.

Ben de başlamak istiyorum ama gastrit problemi var midemde biraz korkuyorum o yüzden. Başka türlü de kilo veremiyorum. Vücudum kilo almaya da çok elverişli bana önerebileceğiniz bişey var mı?

7 günlük diyeti yazar misin nasil

,

Arkadaslar ben yeni katildim araniza iki cocugum oldugu icinde tum yorumlari okuyamadm isvec diyetiyle kilo verip almayanlar varmi aceba aramizda

Merhaba,önceden yapıp hep bıraktığım diyetBugün 3. Günüm 2 günde 1,5 kg verebildim sporla beraber.60.8 kg ile başladım hedefim 53-54 kg .İnşallah başarabilirim.Deneyim ve fikirlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…