- 31 Ocak 2017
- 102
- 64
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #13.001
Evet ortalama 4.5 kg verdim şuan 10. Gündeyim. Ayriyetten spor yapıyorum o yüzden bana 4.5kg az geliyor 10 günde :/bu diyetle verdinizmi hiç?
çok çok iyi kilo az kaldığı için normal bende beş günde 3 kilo verdiğimi biliyorum ama azaldığı için olmuyor artık maşallah iyi vermişsinizEvet ortalama 4.5 kg verdim şuan 10. Gündeyim. Ayriyetten spor yapıyorum o yüzden bana 4.5kg az geliyor 10 günde :/
Bayağı duraksadı 60 ta kaldım. Farklı bir diyet deneyeyim diyorum. Bakalım sizin nasıl geçecek :)çok çok iyi kilo az kaldığı için normal bende beş günde 3 kilo verdiğimi biliyorum ama azaldığı için olmuyor artık maşallah iyi vermişsiniz
inş yapabilirimm :) çok zorluyormu bu diyet?Bayağı duraksadı 60 ta kaldım. Farklı bir diyet deneyeyim diyorum. Bakalım sizin nasıl geçecek :)
inş yapabilirimm :) çok zorluyormu bu diyet?
peki hiç tartılmadınmı on günBen pek zorlandığımı söyleyemem ama 2 defa falan kaçamak yaptığım oldu 10 günde
Tartıldım tabiipeki hiç tartılmadınmı on gün
offf süpermiiş ongün nasıl yaptın yaaTartıldım tabii
1. Gün : 65.2 Kg
2. Gün : 63.8 Kg
3. Gün : 63.2 Kg
4. Gün : 62.7 Kg
5. Gün : 62.2 Kg
6. Gün : 61.8 Kg
7. Gün : 61.5 Kg
8. Gün : 61.3 Kg
9. Gün : 60.8 Kg
10. Gün : 60.9 Kg :/
Valla azimle başaramayacağımız şey yok emin ol :)offf süpermiiş ongün nasıl yaptın yaa
ben çok istiyorum ama hiç güvenemiyorum ongün nasıl yapabilirim diye valla bana destek ol başarayımValla azimle başaramayacağımız şey yok emin ol :)
eğer yaparsam ongünün sonunda belki 57 olurum ben dimi ayy negüzel oluurValla azimle başaramayacağımız şey yok emin ol :)
Tabii ben her gün burdayım beraber yaparız diyeti birbirimize destek ola ola :)eğer yaparsam ongünün sonunda belki 57 olurum ben dimi ayy negüzel oluur
hadi inş bismillah diyip başlıyorum sabahTabii ben her gün burdayım beraber yaparız diyeti birbirimize destek ola ola :)
Hadi bakalım başarılar :)hadi inş bismillah diyip başlıyorum sabah
Bugün 7.günüm. 1 kilo daha gitmiş. Toplamda 6 kilo gitmiş bulunmakta. Hadi hanımlaar sabah kahvesinee. Pes etmek yok.
1. Gün : 65.2 Kg
2. Gün : 63.8 Kg
3. Gün : 63.2 Kg
4. Gün : 62.7 Kg
5. Gün : 62.2 Kg
6. Gün : 61.8 Kg
7. Gün : 61.5 Kg
8. Gün : 61.3 Kg
9. Gün : 60.8 Kg
10. Gün : 60.9 Kg
11. Gün : 60.9 Kg
12. Gün : 60.3 Kg
Woww! Yine eksiler, yine eksiler... Harikasın! İradene, azmine hayranım ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?