Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Diyete baslamadan onceki 6gunde keyifsizlik ve sikintidan hicbirsey yemek istememeye bagli olarak 3kilo verdim.aslinda bu diyetten cok super bir etki beklemiyorum bu sebepten ama yapacagim. Baslangic kilom : 73.7

surekli tartılma durumu bendede var:) bu sabah tartıldım 61.5 :))) bugun 4. gun ve gercekten ac kalcaz. umarımmm hep boyle gıderr bı yerde yavaslayacak vermemız bakalımm:)

bu sabah gözümü hastanede açınca diyetimi mecburi sonlandırmam gerekti.bünyeme çok ağır geldi maalesef.devam eden arkadaşlara kolay gelsin.bu arada kan değerlerim falan da düşükmüş belki ondan olabilir benimki.sağlıklı beslenip değerleri normale döndürmem lazım..

çok geçmiş olsun sağlık daha önemli

farklı bir şekilde bünyene uygun bir şekilde kilo vermeye devam etmelisin o zaman

gecmiş olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar. Bende baslamis bulunmaktayim diyete.beni de alin araniza destek olun
Hoş geldin...

surekli tartılma durumu bendede var:) bu sabah tartıldım 61.5 :))) bugun 4. gun ve gercekten ac kalcaz. umarımmm hep boyle gıderr bı yerde yavaslayacak vermemız bakalımm:)
ben de tartıldım 62,9 çıktımmm :) kahvaltı tamammm öğle yemeğinii bekliyorum... ben bu akşam için dışarıda olacağım o yüzden ananaslı activia yemeyi planlıyorum iki tane :) su içmeyi bırakmıyoruz.... bir de psikolojik mi acaba bilmiyorum ama bacak kaslarım ağrıyor benim

Çok geçmiş olsunn en korktuğum şey ben de pimpirikleniyorum kendimi dinliyorum sürekli bir şey olacak mı acaba diye... Benim beslenme düzenime çok yakın olduğu için ben başladım şu an bacak kaslarımda ağrı oluyor ama bu benim kuruntum da olabilir onun dışında sıkıntı çekmiyorum. Tekrar tekrar geçmiş olsun bence bir süre hiç bir şey yapma sağlıklı olmak en önemlisi....

canımmm kotu seyler dusunme:) bunye zayıf degılse bırsey olmaz. cunku etın oldugu gunler son derece doyuyoruz. takma bunları gıden kıloların keyfıne bak:)

akşam yine rapor veririz bu arada söz ver sen de tartılmayalım cumaya kadar çünkü bi de alırsak arada moralimiz bozulur belki cumaya kadar aynı aklıcaz ne kadar ara veirrsek tartılmaya o kadar iyi. bir de bu 13 gün bittikten sonra ne yapacağız bir de onu araştıralım.

Arkadaşlar bu konudaki (13 gün sonrası geri almamak ve zayıflamaya devam etmek için) deneyimlerinizi paylaşıp yardımcı olabilir misiniz?

tamam yarın tartılmak yok:) ben 13 gunden sonra ekmek yemeden devam edecem :) yanı sabah zeytın peynır vb. oglen ve aksam corba salata ızgara et balık sebze yemegı gıbı seyler yıyecem

Kızlar cumartesidiyetim bitiyor13. Gün bakalım toplam kaç kg vermiş olacağım su ara kaçamaklarım fazlalastı ama yinede az yiyprum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar cumartesidiyetim bitiyor13. Gün bakalım toplam kaç kg vermiş olacağım su ara kaçamaklarım fazlalastı ama yinede az yiyprum

kac kılo verdım sımdıye kadar ? bıde haslanmış balık yedın mı? yada yerıne ne yedın ???

kac kılo verdım sımdıye kadar ? bıde haslanmış balık yedın mı? yada yerıne ne yedın ???

En son olculduğümde 3 kiloya yakındı, ancak giden yağdı çunku vucudumda odem yok baya diyetlerden sonra bu diyeti denedim, odem falan kalmamıstı. balığı haslamadım ızgara şeklinde yedim tereyağı kullanmak yerine levrek aldım ve yarısını yani yaklasık 200 gramını ben diğer yarısınıda annem yedi :) cumartesi kilo bildirimini yaparım, ancak ben olculerimide almıştım ve güzel inceliyorum, sporda yapıyorum hergün 4-8 km arası yuruyorum.. İnanın kaç kg verirseniz verin onemli olan yağdan gitmesi su gittimi ya da kastan eridiniz mi geriye dönmesi çok hızlı olacaktır bu yuzden sporda yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…