Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Yarın sabah kararlı bir şekilde bende başlıyorum.. bu sabah 69.2 geldim son zamanlar iradesizce kılo almaya başladım. kesinlikle nisan sonuna kadar 58 olmalıyım.. sıkı rakip varsa birlikte yapabiliriz:13:

Yarın sabah kararlı bir şekilde bende başlıyorum.. bu sabah 69.2 geldim son zamanlar iradesizce kılo almaya başladım. kesinlikle nisan sonuna kadar 58 olmalıyım.. sıkı rakip varsa birlikte yapabiliriz:13:

Bende yarin sabah basliyorum insallah rakip degil ama birbirimize destek olabiliriz.. sonunu getirebilirmiyim bilmiyorum ama 7 gun yapabilse. Ona bile raziyim.. boyum 1.55 kilom 57.. 13 gun sonunda 51 olmak istiyorum..

Insallah diyorum ve bu sefer cok kararli bir sekilde basliyorum.. 51 olana kadar durmak yok 😊😊😊 Kolay gelsin hepimizeee her gun yazicam ve hergun tartilicam sendende bekliyorum

Kızlar Hadi hep birlikte,bu hafta başı Fazla Kilolarımıza,yağlarımıza son vermek için karar alalım. benim isveç diyetinde ilk günüm sabah bir bardak sirkeli su ve ardından kahvemi içtim. sizler ne durumdasınız?

Arkadaslar ben bugun basladim ama regl donemim yaklasti ve vucudumda inanilmaz bi siskinlik var.. su an yapsam gercekten faydasini gorurmuyum? Yoksa reglim bittikten sonra mi baslamaliyim..

selam arkadaslar benim 5. gunum ve 2 kilo verdim. ama gun boyu basagrisiyla dolasiyorum ve kabizlik basladi 5 gundur.o yuzden birakiyorum.devam eden arkadaslara basarilar dilerim.eski yontemime devam ediyorum.♡♥♡♥♡♥♡

selam kızlar bugün itibariyle bu diyete başladım sabah tartıldım 59,500 geldim hedefim 52 kilo olabilmek en son tavuk diyetini yaptım ama tek tip beslenme bana göre değilmiş anlaıdm.
bugün kahvemi içtim
2 yumurtamı yedim işteyim eve gidince bir domates yiyeceğim biraz ıspanak o kadar.
akşam içinde biftek alacağım bakalaım bu defa kaç gün dayanıcam herkese bol sabır diliyorum

Hahaha benim sana rakip benim kilomda 69 :)

bende 70 le başladım geçen ay 3 kiloyu normal sporla verdim geçen hafta 3 gün isveç yaptım 2 daha gitti haftasonu bozdum yarım kiloyu geri aldım bugün tekrar başladım ve bu defa çok ama çok kararlıyımmmmmmm. tartıda 65 i görmek muhteşem bir duygu en son 3 yıl önce böyleydim :) gitsin kilolar gelsin bebiş:) sonrada tekrar gelecek kilolar ama razıyım ben :)
size birşey soracam 2. gün yoğurt diyor sadece yoğurtla durulur mu içine birşey mi katsam ki siz nası dyaandınız kahvaltı olsa neyse ama o da yok

günaydın bende yarın başlıycam karra verdim çok sfer başlamadan vazgeçtim kedim ölçülü yiyerek 11 kg verdim 99 dan 88 kiloyo düştüm bu diet genelde ilk yapılan diet olarak fazlaca kilo verdiriyor çekincemde buydu şuan ben zaten yavaş verme dönemeine geçtim boşuna 13 gün ezziyet etmm kendime diye vazgeçişlerim olmuştu ama kafamda bu kadra git gel yaşayacağıma tekrar başlıyım dedim son 2 haftadır kg verdiğim yok zaten neyse yanıma bana eşlik edicek arkadaş arıyorum :) yarın startı verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…