Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben senin fotolarını yeni gördüm..saçlarını çok beğendim..çok yakışmış sana..ve hiç de kilolu durmuyorsunŞeniz

ya kızlar bizim yazışmak için yeni bir konuya ihtiyacımız var, diyet grupları da bir konu açalım mı kendimize?
isveç diyetinde tanışıp beraber kilo verenler falan mı desek :)

Merhaba İyi öğlenler

Nasılsınız bugün ?
Yengecburcu inşallah daha iyisindir.
Zenim bende resimlerini yeni gördüm kızıl saçlar güzel. Benim saçlarım sarı. Bende resim koymak istiyorum ama cesaret edemedim. Ayarlarına bakayım ona göre karar vereceğim.
Zaten bu konu isveç diyeti konusu başka birkonu açabiliriz.
Pimpirikli çok az yiyorsun bence güçsüz kalma dikkat et kendine. Ramazanda o kadar az yersen düşüp bayılırsın diye düşünüyorum Allah korusun.
abercrombie hemencik ikinci gün geldi :teytey:

Bugün sabah 1 dilim ekmek 4 küçük sosis azıcık labne peynir yedim. Şimdi yeşil elma yiyorum.Sabah kahvaltılarına önem vereceğim. Kahvaltı tok tutuyor. Daha çok spor yapağım. :nazar:
Diyetleri araştırıp bu ay sonuna kadar 6-7 kilo vermenin yoluna bakıcam.

slm kızlar acil yeni bir diyet yeni bir bölüm gerektiğini düşünüyorum...
zenimcim bu korbonhidrat diyetiyle olmayacak gibi canım gene böyle düzenli ne yediğimizi belirleyen bişe yapmalıyız ... yada şöyle yapabiliriz...

senin verdiğin listeden haftalık bir diyet menüsü hazırlayıp hepimiz o hafta o menüyü takip edebiliriz...
yoksa ben gene boş durmayıp yemekten çok korkuyorum...

şuana kadar sabah 1 kepek ekmeği 5 adet çubuk kraker ve 2 şekerli çay içtim
öğlen ise kırmızı biberleri fırında közleyip üstüne sarımsaklı yoğurt yapıp yedim yanındada turşu vardı ama neden bilmiyorum acayip yemek yemek istiyorum... ve eğer yersem biliyorumki bu 67 yi geçemeyeceğim acil müdahale etmek lazım..

ramazanda geliyor ramazana göre bir diyet ben bakınıyorum ama pek sonuç alamadım...
araştırmacı gazeteci arkadaşım zenim misafirin gittikten sonra şu duruma bir el atsan diyorum ne iyi olacak

ben isvec diyetini yapmiyorum okuduklarimda etkisi oldu ama deneyim bir dedim fakat oturup kalktikca basim tuhaf oldu tansiyon yerlerde masallah annemin tansiyonu yükselir benimki düser denge yok evde :)))
sabah artik bir dilim ekmek peynir zeytin vs yedim öglende bir kase corba ictim aksamada ispanak kavurdum 5 yemek kasigi yogurtla yiyecem...birde spor hizlandirilmis4 mil yapiyorum acaip iyi geliyor artik cumaya kadar onu yapayim bir iki kilo öyle yada böyle gitsin...
aslinda nedense bugün canim hep bisyler istiyor un kurabiyesi yapmak istiyorum ama yerim diye yapmiyorum kesin yerim cünkü böyle bugün ne olduysa hep bisyler yemek istiyorum ama yemiyorum tabi neyse bakalim insallah bugün güzel gecer

pimpirikli canım benim yarın elimde birkaç liste ile geleeğim. bu hafta fazla kilo vermek yerine kloyu korumamız şart :)

liste kolay ayarlarız, yarın sabah yeni listeniz hazır olacak söz :))

ARKADAŞLAR PROFıLıME RESıMLERıMı EKLEDıM. BAKABıLıRSıNıZ :kedi:

Güvenlik için sadece arkadaş listem görebilecek şekilde ayarladım.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ..
güzel dilek ve dualrınız için teşekkür ederim bugün daha iyiyim ..
benim bu illet hastalık böyle aniden yatırır hep :KK43:
geneldede vucudum direncini kaybettği zamanlarda ortaya çıkar ..
spor ve ağır diyetleri yapamamın sebebleri bu rahatsızlıklarımdı birde akdeniz anemisi hastasıyım taşıyıcı konumda :KK43:
anlıcağınız dışım diri ama içim göçük :))
vallahi 2 gündür ne yedim ne içtim bilmiyorum akşam eşimin ısraryla 1 kase çorba içtim bu öğlende 1 tabak bulgur pilavı ve salata yedim .cnm bişi istemiyor ama güce ihtiyacım olduğunu hissettiğim için zorluyorum..
aman dostlarım amann vallahi önce SAĞLIK ..

YengecBurcu daha iyi olduğuna sevindim. Geçmiş olsun. Önce sağlık. Yemek yemelisin güçlü olmak mikropları öldürmek için.

eveet 2.gunum de bitti çok sükür.hiç bozmadım ve 3 lt su içtim.ay cok mutluyum kaldı 11 gun :)

Canım profilinde 16 yaşında olduğun yazıyor doğru mu? Eğer öyleyse diyet gelişimin için dokunabilir. çok sık diyet yapmazsan daha iyi.
ıkinvi gününün rahat geçmesine sevindim.Hadi hayırlısı... :)

Son düzenleme:
günaydıncanlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
yengeç burcu canım iyi olmana nan çok sevindim ... umarım dahada iyi olur kendini biran önce toplarsın canım...
zenim şekerim balım bugün salı :jeyyar: bir sevinç ver üstümde nedense sositososito liseteleri bugün olmasada bu hafta içinde hazır edeceğine eminim canım .. yalnız ramazanıda unutma ona göre olsun ... ayy benimkide emir gibi oldu kusura bakmayasın vallahi emir değil rica sana güvendiğimden bu konuda ...

kumdenizi canım şimdi ne alemdesin neler yiyorsun neler yaptın...

ben dün diyet bitince gerçekten kontrol edemedim kendimi ama dedimki kendime ödül günü olsun.. baktım tartıda 67-68 arası gidip geliyorum ... kilo almadım yani herşey aynı gidiyor belki yarım kilo bir almışımdır tartıya pek güvenemiyorum...

bugün salata ve meyve yiyeceğim patates haşlayp püre yaparım belki bilmiyorum hadi hayırlısı baakalım..

yeni arkadaşlarımızında diyeti sorunsuz devam ediyor gördüğüm kadarıyla hadi bakalım... bir iki durmak yok yola devam :lepi:

pimpiriklim liste yapmak sorun değil yalnız bi karar vermeliyiz kilo vermek mi yoksa korumakmı?
ramazanda liste daha zor. misafirliklik falan da olacağı için.

bu hafta koruma haftası olsun,bunun için basit şeyler yapmalıyız.
hergün bir kupa funda yaprağı çayı içildiğinde yeni boşalmış yağ hücrelerinin içinin yağ ile dolması engelleniyor( doktor tavsiyesidir.)
gün içerisinde 3 kupa yeşil çay içilmeli.
ve elbette 2-2,5 lt en su az :)
spor kısmına girmyorum bile hepimiz aerobik hocası olduk bile :))

liste kısmında yardımınız gerekli, tam olarak ne istiyoruz ?

Günaydınlar arkadaşlarım

Bugün nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben iyiyim.Sağolun.

Sabah nesfit gevreği sütle birlikte yedim.Aralarda meyve yiyeceğim. öğlenleri sebze haşlaması, akşamları et salata .Sabahları 2 günde bir gevrek, diğer günler yumurta yada ekmek peynir domates salatalık yiyebilirim. Tabi öğünlerden yarım saat evvel başi bir yerde bitki çayımı içiyorum.

Dün sabah ekmek peynir ve dört küçük sosis yedim ( biraz kaçamak ) öğlen yemeği yiyemedim sosis tıkadı hemde canım istemedi öğlen yeşil elma yedim. akşam saat 17.45 gibi az ıspanak, 4 mantar, biraz tavuk yedim ( mümkün olduğunca erken yemeliyiz ) saat 19.10 yürüyüşe çıktım dönüşte alışveriş yaptım saat 21.00 de eve geldim. Sonra bilgisayar başında uyukladım :)

Zenim kilo vermek istiyorum. en az 10 -15 kilo fazlalığım var. Teşekkür ederiz. Yazdığın gibi bitki çayları doğru şekilde içildiğinde çok faydalı.

a.s.:nazar::teytey:

ramazanda kilo vermek icin mi bir liste? ben bir yerden okudugum seylerden paylasmak istiyorum
mesela iftardan önce cok agir spor yapilmamasi lazimmis metabolizmayi yavaslatiyormus ac kalindigi icin ama iftara son 1 saat kala hafif hafif yürüyüs yapilmaliymis..iftari bir zeytin ya da suyla acmak gerekmis eger zeytinle acilirsa onu bir ögün gibi besin gibi görmek gerekiyormus mesela bir zeytini yedikten sonra 10 dk beklemek gerekliymis o arada su icmek serbest sonra corba bir kase yada daha az onu kendimiz ayarlayacz yavas yavas acele etmeden hani ne denir dinlene dinlene icip ardindan evdki yemekten az olarak yemek lazimmis iftardan sonrasnda spor yapilmasi iyi olurmus birde normal diyette ögün sayimiz 6 oldugu icin bundada cok abartmadan 2 saat arayla elma yada yogurt süt icilmesi lazimis iftarlardan önce kilo sabitlenecek yani tartida kiloni görecen sonrasnda iftar sonra tartilmak lazimmis 1-2 kg fazla gelirmis ondan su orani cikaracaz hergün iftar öncesi 100gr azaldigini görmek lazimmis yoksa aksam sporunda bunu telafi etmek lazimis doktorun dedigine bu seyle kesinlikle zayiflanirmis:))..aaa unutmadan sahura mutlaka kalkilmaliymis..

Günaydınlar arkadaşlarım

Bugün nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben iyiyim.Sağolun.

Sabah nesfit gevreği sütle birlikte yedim.Aralarda meyve yiyeceğim. öğlenleri sebze haşlaması, akşamları et salata .Sabahları 2 günde bir gevrek, diğer günler yumurta yada ekmek peynir domates salatalık yiyebilirim. Tabi öğünlerden yarım saat evvel başi bir yerde bitki çayımı içiyorum.

Dün sabah ekmek peynir ve dört küçük sosis yedim ( biraz kaçamak ) öğlen yemeği yiyemedim sosis tıkadı hemde canım istemedi öğlen yeşil elma yedim. akşam saat 17.45 gibi az ıspanak, 4 mantar, biraz tavuk yedim ( mümkün olduğunca erken yemeliyiz ) saat 19.10 yürüyüşe çıktım dönüşte alışveriş yaptım saat 21.00 de eve geldim. Sonra bilgisayar başında uyukladım :)

Zenim kilo vermek istiyorum. en az 10 -15 kilo fazlalığım var. Teşekkür ederiz. Yazdığın gibi bitki çayları doğru şekilde içildiğinde çok faydalı.

a.s.:nazar::teytey:

canım benim sen düzeni zaten oturtmuşsun, ki bence senin fazlan yok gödük resimlerini :))
yengeçburcu, shopcolic yada nicki bir benzeri olan cancağızım da fikrlerini söylesinlertabii ramazandaki durumlarınıda bir yolunu bulacağız.
bitkilerden kesinlikle faydalanmalıyız.

ramazanda kilo vermek icin mi bir liste? ben bir yerden okudugum seylerden paylasmak istiyorum
mesela iftardan önce cok agir spor yapilmamasi lazimmis metabolizmayi yavaslatiyormus ac kalindigi icin ama iftara son 1 saat kala hafif hafif yürüyüs yapilmaliymis..iftari bir zeytin ya da suyla acmak gerekmis eger zeytinle acilirsa onu bir ögün gibi besin gibi görmek gerekiyormus mesela bir zeytini yedikten sonra 10 dk beklemek gerekliymis o arada su icmek serbest sonra corba bir kase yada daha az onu kendimiz ayarlayacz yavas yavas acele etmeden hani ne denir dinlene dinlene icip ardindan evdki yemekten az olarak yemek lazimmis iftardan sonrasnda spor yapilmasi iyi olurmus birde normal diyette ögün sayimiz 6 oldugu icin bundada cok abartmadan 2 saat arayla elma yada yogurt süt icilmesi lazimis iftarlardan önce kilo sabitlenecek yani tartida kiloni görecen sonrasnda iftar sonra tartilmak lazimmis 1-2 kg fazla gelirmis ondan su orani cikaracaz hergün iftar öncesi 100gr azaldigini görmek lazimmis yoksa aksam sporunda bunu telafi etmek lazimis doktorun dedigine bu seyle kesinlikle zayiflanirmis:))..aaa unutmadan sahura mutlaka kalkilmaliymis..

Teşekkürler bilgiler için bende aynen katılıyorum. Ramazanda bu şekilde hareket etmeliyiz.

bitkiler derken hangi bitkiler ben yurt disindayim aslinda istiyorum hep okuyorum burada 5i bir yerde cayi filan neyse onlari merak ediyorum ama icemiyorum..)hazir mi aliyorsunuz yada icindeki maddeleri acaba burada bulabilir miyim ki kendim yapsam kisacasi hangi bitkilerden bahsediyorsunuz ona göre aktar bulayim burada..

canım benim sen düzeni zaten oturtmuşsun, ki bence senin fazlan yok gödük resimlerini :))
yengeçburcu, shopcolic yada nicki bir benzeri olan cancağızım da fikrlerini söylesinlertabii ramazandaki durumlarınıda bir yolunu bulacağız.
bitkilerden kesinlikle faydalanmalıyız.

zenim cim incelmeye başladım ama malesef bacaklarım basenlerim kilolu, tüm güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Önümüz ramazan, ramazanda yavaş yavaş yemeliyiz. Hem ibedetimiz yapalım hem kilomuzu koruyalım.

X