- 16 Haziran 2009
- 1.943
- 38
- Konu Sahibi scarlettsebnem
canım ben senin fotolarını yeni gördüm..saçlarını çok beğendim..çok yakışmış sana..ve hiç de kilolu durmuyorsunŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben senin fotolarını yeni gördüm..saçlarını çok beğendim..çok yakışmış sana..ve hiç de kilolu durmuyorsunŞeniz
eveet 2.gunum de bitti çok sükür.hiç bozmadım ve 3 lt su içtim.ay cok mutluyum kaldı 11 gun :)
Günaydınlar arkadaşlarım
Bugün nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Ben iyiyim.Sağolun.
Sabah nesfit gevreği sütle birlikte yedim.Aralarda meyve yiyeceğim. öğlenleri sebze haşlaması, akşamları et salata .Sabahları 2 günde bir gevrek, diğer günler yumurta yada ekmek peynir domates salatalık yiyebilirim. Tabi öğünlerden yarım saat evvel başi bir yerde bitki çayımı içiyorum.
Dün sabah ekmek peynir ve dört küçük sosis yedim ( biraz kaçamak ) öğlen yemeği yiyemedim sosis tıkadı hemde canım istemedi öğlen yeşil elma yedim. akşam saat 17.45 gibi az ıspanak, 4 mantar, biraz tavuk yedim ( mümkün olduğunca erken yemeliyiz ) saat 19.10 yürüyüşe çıktım dönüşte alışveriş yaptım saat 21.00 de eve geldim. Sonra bilgisayar başında uyukladım :)
Zenim kilo vermek istiyorum. en az 10 -15 kilo fazlalığım var. Teşekkür ederiz. Yazdığın gibi bitki çayları doğru şekilde içildiğinde çok faydalı.
a.s.:teytey:
ramazanda kilo vermek icin mi bir liste? ben bir yerden okudugum seylerden paylasmak istiyorum
mesela iftardan önce cok agir spor yapilmamasi lazimmis metabolizmayi yavaslatiyormus ac kalindigi icin ama iftara son 1 saat kala hafif hafif yürüyüs yapilmaliymis..iftari bir zeytin ya da suyla acmak gerekmis eger zeytinle acilirsa onu bir ögün gibi besin gibi görmek gerekiyormus mesela bir zeytini yedikten sonra 10 dk beklemek gerekliymis o arada su icmek serbest sonra corba bir kase yada daha az onu kendimiz ayarlayacz yavas yavas acele etmeden hani ne denir dinlene dinlene icip ardindan evdki yemekten az olarak yemek lazimmis iftardan sonrasnda spor yapilmasi iyi olurmus birde normal diyette ögün sayimiz 6 oldugu icin bundada cok abartmadan 2 saat arayla elma yada yogurt süt icilmesi lazimis iftarlardan önce kilo sabitlenecek yani tartida kiloni görecen sonrasnda iftar sonra tartilmak lazimmis 1-2 kg fazla gelirmis ondan su orani cikaracaz hergün iftar öncesi 100gr azaldigini görmek lazimmis yoksa aksam sporunda bunu telafi etmek lazimis doktorun dedigine bu seyle kesinlikle zayiflanirmis:))..aaa unutmadan sahura mutlaka kalkilmaliymis..
canım benim sen düzeni zaten oturtmuşsun, ki bence senin fazlan yok gödük resimlerini :))
yengeçburcu, shopcolic yada nicki bir benzeri olan cancağızım da fikrlerini söylesinlertabii ramazandaki durumlarınıda bir yolunu bulacağız.
bitkilerden kesinlikle faydalanmalıyız.