• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

yarın başlıyorum isveç diyetine 76 kiloyum hedefim 13 günde 68 olmak inşallah...

kızlar bende bugün başladığım diyetime yarın yeniden başlıyacağım çünkü sadece akşam biftek salata yerine balık kızartma tavada soğan salatası ve bir dilim beyaz ekmek yedim doğal olarak isveçle alakasız oldu onun için yarın yeniden başlıyorum benim birde bu diyeti yaparken destek olacak arkadaşlara ihtiyaclarım var madem herkes yarın başlıyor hep beraber birbirimize destek olalım ne dersininz bayanlar? :)

Hadi o zaman kızlar yarın başlıyoruzzzzzzzzzzzz :10::10::10:

biblodeniz yarın başlıyoruzzz gitesin kilocuklarımız hadi bakalım fit olalım birazcık. :)))) sürekli aktif olmaya çalışalım ki destek olalım birbirimize bozulmasın diyetimiz.

biblodeniz yarın başlıyoruzzz gitesin kilocuklarımız hadi bakalım fit olalım birazcık. :)))) sürekli aktif olmaya çalışalım ki destek olalım birbirimize bozulmasın diyetimiz.

tamam tutkucum sabah kahvemi içince yazarım ben hemen şimdi yatıcam sabah işe gidicem,sabah görüşürüz canım iyi geceler :16::16::16:

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum bu foruma ve isveç diyetine baslamak istiyorum yarın, boyum 1.70 ve kilomda 70 bir 10 kilo vermek istiyorum yalnız birsey sorucam ekmek yeniyormu ıspanagın yanında fln yoksa diyet hiçbir sekilde ekmek kapsamıyormu ?

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum bu foruma ve isveç diyetine baslamak istiyorum yarın, boyum 1.70 ve kilomda 70 bir 10 kilo vermek istiyorum yalnız birsey sorucam ekmek yeniyormu ıspanagın yanında fln yoksa diyet hiçbir sekilde ekmek kapsamıyormu ?

merhaba canım hoşgeldin.

Hayır ekmek asla yok ıspanağını yoğurt ile tatlandırabilirsin ama ekmek kesinlikle yok

selam tombul kuşlar ( e tabi ben de :D )
ıspanak tarifimi yazmıştım isteyen denesin walla pek güzel oluyo :D
AYRICA....SOĞAN SUYU KÜRÜ WARMŞ İSTAH KAPATIP YAĞ YAKIYOMUŞ SABAH ERKENDEN İÇİP GÜN BOYU TOKLUK HİSSEDİLİYOMUŞ...Yarın isvec diyetine yeniden başlıcam...sabahları soğan suyu içerek...bakalım ne olcek :D

merhaba canım hoşgeldin.

Hayır ekmek asla yok ıspanağını yoğurt ile tatlandırabilirsin ama ekmek kesinlikle yok

yani ben astım ilaçları kullanyorum içlerinde biraz kortizon var alerji ilacımda biraz iştah açıyor inşallah engel olmaz kilo vermeme zaten 3 -4 versem yeter 3 ay sonra bidaha işe yararsa :)

sizler kaçıncı gününüzdesiniz ?

selam tombul kuşlar ( e tabi ben de :D )
ıspanak tarifimi yazmıştım isteyen denesin walla pek güzel oluyo :D
AYRICA....SOĞAN SUYU KÜRÜ WARMŞ İSTAH KAPATIP YAĞ YAKIYOMUŞ SABAH ERKENDEN İÇİP GÜN BOYU TOKLUK HİSSEDİLİYOMUŞ...Yarın isvec diyetine yeniden başlıcam...sabahları soğan suyu içerek...bakalım ne olcek :D

ben ıspanağı o şekilde çok sevmem biraz yogurtla yedim dün ama baya midemi bulandırdı :S senin tarif nasıldı ?

ben ıspanağı o şekilde çok sevmem biraz yogurtla yedim dün ama baya midemi bulandırdı :S senin tarif nasıldı ?

İLK GÜNÜN ÖĞLE YEMEĞİNDEKİ ISPANAK TARİFİMMMM (çoooook lezzetli )
yağsız tavaya sarımsakları ince ince doğrayıp koyun
sarımsak kokusunu çıkarınca haşlanmş ıspanakları üstüne koyun
3-4 dk kavurun bol karabiber pulbiber ekleyin (tuza ihtiyaç kalmasın dye...)
üstüne 1 yumurta kırın pişirin...

merhaba kızlar 102 kilodan 83 kiloya düştüm haziran ayından beri dikkat ediyorum ama artık sıkılmaya başladım bende başlamak istiyorum isveçe bana da destek olur musunuz bi 70 leri görseydim :( :(

merhaba kızlar 102 kilodan 83 kiloya düştüm haziran ayından beri dikkat ediyorum ama artık sıkılmaya başladım bende başlamak istiyorum isveçe bana da destek olur musunuz bi 70 leri görseydim :( :(

selm canım bnde şuan 83 kiloyum 70 leri görmeyi bnde çok istiyorum bende bu dyete başladım 2 günde 1900 gr gitti ama misafrler mangallar derken...bozduk başlamak da kısmet olmadı bn yarın başlıyorum hergn yazmayı düşünüyorum kısmet bakalm..

kızlar bu diyeti daha önce denemiş üzerinden zaman geçmiş olan arkadaşlara soruyorum ani kilo alıp vermeden dolayı vuctta çatlaklar oluşturdu mu acabaaa????????????

selm canım bnde şuan 83 kiloyum 70 leri görmeyi bnde çok istiyorum bende bu dyete başladım 2 günde 1900 gr gitti ama misafrler mangallar derken...bozduk başlamak da kısmet olmadı bn yarın başlıyorum hergn yazmayı düşünüyorum kısmet bakalm..

selam canım ben başladım bugün sabah 84.6 kiloydum bakalım ne kadar verecem. kahvemi içtim umarım yakın zamanda 70 li kiloları görürüm boyun kaç senin

yani ben bugun 3. gunumdeyim ama bişey gitmiş gibi hissetmiyorum :S nasıl oluyo sizlerde ben anlamış değilim :)

Back