• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İLK GÜNÜN ÖĞLE YEMEĞİNDEKİ ISPANAK TARİFİMMMM (çoooook lezzetli )
yağsız tavaya sarımsakları ince ince doğrayıp koyun
sarımsak kokusunu çıkarınca haşlanmş ıspanakları üstüne koyun
3-4 dk kavurun bol karabiber pulbiber ekleyin (tuza ihtiyaç kalmasın dye...)
üstüne 1 yumurta kırın pişirin...

mrblarrr 3.günüm kahvemi içiyorum çokkk geç kalktım hemen tartıldım 70.5 :)500gr gitmiş 3günde olsun acele etmiyorum gidicek diyorum NERGİS seve seve destek olurum sizlerde bana azimmmmm diyorum bunca yıl yedik içtik 13günmü sabredemiyeceğiz devammm EDALI 70 NEAPTIN 35 FİLİZ 53 nasılsınız kızlar ne yaptınız nasıl gidiyorr

Merhaba ezgicım 5. gunumde uymadım lısteye ama dıyet yaptım sayılır liste dışı dıyelım ama ilk verdiğim 2kılo sabit şuna sporda 1 gün yapabıldım çok üzgünüm bunun için daha önce sureklı yapıyordum dıyetden önce. Olsun devam ama 60 olana kadar durmak yok bu kılolar gideceeeeeeeeeek motivasyon bozmak yok kaçamak bizimde hakkımız kızlar obez değiliz simi ama:)))

Son düzenleme:
sabah kahve 1 kesme şeker
oğle 2 dilim pişmiş salam ve çok çok az ton balıklı yoğur
çeyrek ceviz
ama akşama mangal mubbeti var rabbim yardımcım olsun

Merhaba arkadaşlar daha önce bu diyeti yapıp 5 kilo verdim . Tekrar başlamaya karar verdim bugün başladım akşam yemeğini yiyecem birazdan et yerine tavuk eti yiyecem inşAllah yine başarabilirim .

kızlar benim de bu 2. günümdü daha önce 7 gün yaptım 4 kilo verdim şimdi tekrar başladım bu sefer 13 gün yapmak istiyorum şuan 68.400 geliyorum hedefim 13 günün sonunda en az 5 kilo vermek olmak istediğim kilo 55 yolum uzun yani :)

morellllimmm bozukkkk bugün yani dün dayanamadım yedim geri 71 oldum isyannnnlardayım ceza olsun bana yarın 0dan başlayacağım 3günde 500gr gitmişti anlamdım sporda yapıyordum neden bu kadar az gitti geç kalkıyorum ondan sanırım 12-1 arası kahve içiyordum ALLAH BENİ KAHRETMESİN YAUFFFFFFF küsmeyin ne olur destek olun çok üzüldüm

Merhaba ezgicım 5. gunumde uymadım lısteye ama dıyet yaptım sayılır liste dışı dıyelım ama ilk verdiğim 2kılo sabit şuna sporda 1 gün yapabıldım çok üzgünüm bunun için daha önce sureklı yapıyordum dıyetden önce. Olsun devam ama 60 olana kadar durmak yok bu kılolar gideceeeeeeeeeek motivasyon bozmak yok kaçamak bizimde hakkımız kızlar obez değiliz simi ama:)))

azminden dolayı tebrik ediyorum annemgil ye ye hemen kilo yapmaz dediler dayanamadım kaçamak yaptımyedim bende :(((((((( cezaaaaaa verdim kendime baştan yapıcam dünya ile irtibatımı kesicem ufff ki offf offf

1 kesme şekeri kahveye mi atıyoruz yoksa yiyor muyuz?
bir de sonuç alan arkadaşlar ani kilo vermeden dolayı çatlaklar oluşuyor mu vucutta??

mrb arkdaşlar nerelerdesiniz yıllar sonra ilk defa bugün 69.7yi gördüm tartıda 6 lı rakamlar :))) 3gün yapmıştım 4.gün bozdum ama pes etmedim devam dedim 1.günden başa alarak bugün 2.günüm olarak sayıyorum şuan kahvemi içiyorum daha iyi hissediyorum kendimi MORELİM YERİNE GELDİ YAA SABIRRRR DİYORUMMM

O kadar çok moralim bozuk ki arkadaşlar hem kilolarım yüzümden hem kötü geçen sınavlarım yüzünden bir yerden başlamam gerek artık diyorum.bugün isveç diyetinde ilk günüm türk kahvemi içtim sabah.bakalım devamı gelecek inş.

Nasil gidiyor kızlar diyet?? Ben bozmak zorunda kaldım çünkü dün ve bugun doktordaydım diyet bozuldu yani :52::52::52: yarın sabah başlıyorum tekrardan

kızlar bende bugün başladığım diyetime yarın yeniden başlıyacağım çünkü sadece akşam biftek salata yerine balık kızartma tavada soğan salatası ve bir dilim beyaz ekmek yedim doğal olarak isveçle alakasız oldu onun için yarın yeniden başlıyorum benim birde bu diyeti yaparken destek olacak arkadaşlara ihtiyaclarım var madem herkes yarın başlıyor hep beraber birbirimize destek olalım ne dersininz bayanlar? :)

Back