• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Slm aekadaslar bende bu diyete baslamaya karaea verdim yarin benimle baslayacak olan varmi 74 kiloyum. Bakalim nekadar vercem hedef 50 kilo ilk isvec diyetinden baslicam.kesin yazarim kac kilo oldumu

zaten az yediğim için sanırım şimdilik hiç zorlanmadım isveç diyetinde ilk defa bir diyeti yaparken mutluyum çunkı mutlaka kilo verıcem bunuda gördükçe seviniyorum. arkaaşım 6 sanırım yalnış olmasın bu diyetle 20 kilo verdi ama isveç diyeti hakkında biçok yerden yazılar okudum 3 ayda bikere 13 gun en fazla yapılmalı vede 6ıncı gunden once ırakılmamalıymış. bol suda şart. 2 litre suyumu mutlaka içiyorum vede ıkı bardak doğal yeşil çay. herkes farkediyo artık kilo verdiğimi bu tabi daha bi şevkle yapmamı saglıyo . yukarda yazmıştım 2 gunde 1.5 kilo verdım ama bu vucuttakı su değil çunkı yeterınce sıvı alıyorum. sporlada desteklense sıkılaşma yönünden daha iyi olur. 6 gün yapmayı düşünuyorum umarım 68le başladım 64ü görürüm bakalım hayırlısı=)

herkese kolay gelsin başarılar diliyorum başta kendime bugün başladım diyete umarım sonuç çokk mükemmel olur benim gibi yeni başlayan arkadaşlar destek olalım birbirimize ilk günüm dediğim gibi daha öncesinde de zaten aç geziyordum :)) ama akşamları yeee de yee yatana kadar yiyordum kesin kararımı verdim artık giydiğim hiçbirşey olmuyo doğumda 33 kilo aldım bunalımlardayım:( bayaa bi gitti azı kaldı 10 kilo cuk boyum 1.65 şuanki kilom :71 hedefin 13günn kaldı 12 sabırrrr diyorummm

Son düzenleme:
Slm ezgi0658 ben bugun basladim kahveni ictim sabah sekersiz birazdanda yumurta ve ispanagimi yiyecem Bertin yazwcam insallah hepsi gider bu yaglarin geldikleri gibi .kaybedecek Tek sey kilolarimiz insallah hepsi gider

isveç diyetinde bugün 4.günüm sabah çıplak tartılıyorum=)) 66 .100 geldi yani 2 kilo Allahımmmmmm çok mutluyum. 3.günü öglen menüsünde et yedım ızgara 2.günüde 6 adet sarma kaçamagım oldu yani birebir uymaya calışıyorum arkadaşlar sizede başarılar bende bildirmeye devam edicem. şuan öğlen menumdekı 1 yumurta havuc vde peynırımı yiyorum

Son düzenleme:
mrbb 2.günümde bitti tartıldım 71 çıktım öğünleri aksattım azcık ama onuda koşu bandıyla telafi ettim herhangi bi sorun yok 2gündür diğer günler nasıl olucak acaba en çok hafta sonu korkutuyor beni eşim ewde yemek yemem için çok ısrar edicek sabah kahve içtiğimi görünce bu nasıl diyetmiş diyecek :)))) azimliyim kararlıyım atlatıcam hadi 3.güne geliyoorum inşallahhh

herkese günaydın..
175 boyundayım
sabah aç karnına tuvalete çıkmış çıplak kilom 80.700

bu gün itibariyle isveç diyetine başlıyorum ben tam 26 gün yapacağım
biliyorum 13 günden fazla yapmayın diyorlar ama kesin kararlıyım hatta yemin ettim bugün bozmayacağım diye
ezgi desteğini bekliyorum beni ihmal etme arkadaşım

hadi bakalım bismirrahirrahmanirrahim..
kahvemi yudumladım..

4.günüm 1100 gr da kaldım çünkü aptal gibi akşam misafirlerle meyve kuruyemiş kolaaa ne bulursam yedm diyeti başa sarsam nolur sanki..vicdan azabından ölcem :(

Günaydın kızlar :16::16: daha önce bu topicteydim diyete başlamıştım ama devam edemedim.. bi sürü şey girdi araya diyet yapamadım (bahane tabi) :1::1: Bugun itibari ile başlamış bulunmaktayım diyete sabah 1 kup kahvemi içtim şimdi yeşilçay içiyorum 7 de uyandım şimdiye kadar 3 büyük bardak su içtim öğlende ıspanak ve yumurta yicem bu sefer kararlıyım yeniyıla formda giricem ve bende yaptım oldu diyeceğim :1::1: bugun başlayan arkadaşlar varsa destek olalım birbirimize

Günaydın kızlar :16::16: daha önce bu topicteydim diyete başlamıştım ama devam edemedim.. bi sürü şey girdi araya diyet yapamadım (bahane tabi) :1::1: Bugun itibari ile başlamış bulunmaktayım diyete sabah 1 kup kahvemi içtim şimdi yeşilçay içiyorum 7 de uyandım şimdiye kadar 3 büyük bardak su içtim öğlende ıspanak ve yumurta yicem bu sefer kararlıyım yeniyıla formda giricem ve bende yaptım oldu diyeceğim :1::1: bugun başlayan arkadaşlar varsa destek olalım birbirimize

bende bugün başladım :)
şuan yumurtalarımı haşlıyorum
inanılmaz motiveyim
boyum 175 kilom 80.7 :)
desteğine ihtiyacım var arkadaşım

mrblarrr 3.günüm kahvemi içiyorum çokkk geç kalktım hemen tartıldım 70.5 :)500gr gitmiş 3günde olsun acele etmiyorum gidicek diyorum NERGİS seve seve destek olurum sizlerde bana azimmmmm diyorum bunca yıl yedik içtik 13günmü sabredemiyeceğiz devammm EDALI 70 NEAPTIN 35 FİLİZ 53 nasılsınız kızlar ne yaptınız nasıl gidiyorr

bende bugün başladım :)
şuan yumurtalarımı haşlıyorum
inanılmaz motiveyim
boyum 175 kilom 80.7 :)
desteğine ihtiyacım var arkadaşım

celementine boyun benden uzunmuş ben 1,60 ım :1::1: öğlen yemeğini henüz yemedim birazcık daha zaman geçsin istiyorum akşama doğru çok acıkırım diye .. ıspanağı yoğurtla yesek bişi olurmu acaba?

Birbirimizi gazlayalım bol bol :1::1:

celementine boyun benden uzunmuş ben 1,60 ım :1::1: öğlen yemeğini henüz yemedim birazcık daha zaman geçsin istiyorum akşama doğru çok acıkırım diye .. ıspanağı yoğurtla yesek bişi olurmu acaba?

Birbirimizi gazlayalım bol bol :1::1:
çok çok az tatlasın diye koy yoğurdu arkadaşım
1 tatlı kaşından birşey olmaz ..

Gunaydin kizlar ezgicim bugun Benim 2 . Gunum pek uymama ragmen diyete 600 gram gitmis 70.3 olmusum 70.9 dum .uymqdim cunku d'un oglen ispanagi kiymali yedim bir kase yagsiz yogurtla bir domates yedim iki yumurta hepsinde bir tram tuz kullanmadim.aksam calistigim icin patates haslamasi yedim bide haslama sende yedim bol su ictim uymadim ama gitti Genede.bugun misafirlige gidecem oglene sabaha uydum onlqr pizza yapacakmis nasil atlatacam aksamu onu dusunuyom simdi.

Back