- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.901
ee hadi sanada kolay gelsin.valla bu kacamaklara iyi vermissin yinede ben hic kacamak yapmadim ama bende 4 verdim..bu ikinci haftayi kacamaksiz yaparsan bence ulasirsin hedefine...
ben hiç kaçamak yapmadım aksine irademe sahip oldum.listenin dışına en ufak bir taşmam bile olmadı. Canım istiyor ama kendimi dizginliyorum bu gün 6. günüm hala 70,200 gramda kaldım iki gündür kilo veremedim ama kararlıyım devam edeceğim sanada başarılar hepbirlikte vereceğiz
fkulusoy ben o mesaji gkcnnn yazmak istemistim bir hata yapip senin gonderine cevap gibi oldu.ben biliyorum soylemistin sen kacamaksiz duzenli yaptigini.sakin pes etme bu durmalar bendede oldu.4. ve 6. gunlerdeydi bide durmak yerine benimki artmis cikiyordu.sonra yine veriyosun.ben sonra karar verdim gunluk tartilmiyorum sonunda tartilacagim bence sende dene cunku diger turlu motivasyonunu etkiliyor.benim son uc gun bakalim ne cikacak ...
Gunaydin kizlar..Ben aslinda pazartesi baslayacaktim..Ama bugun nasip oldu..Bugun 1.gunum..Ben 67.8 ile basladim..Bakalim 13 gun sonra kilom ne olcak..
Yarinda olculerimi alcam sabahtan..Aksam egzersiz yapip biberiye surmeyi dusunuyorum cunku..Hadi bakalim hayirlisi..Ocak 2 de Turkiye'ye 55 kilo bir vucutla gelmem lazim :))) Herkese kolay gelsin:)
Gunaydin kizlar..Ben aslinda pazartesi baslayacaktim..Ama bugun nasip oldu..Bugun 1.gunum..Ben 67.8 ile basladim..Bakalim 13 gun sonra kilom ne olcak..
Yarinda olculerimi alcam sabahtan..Aksam egzersiz yapip biberiye surmeyi dusunuyorum cunku..Hadi bakalim hayirlisi..Ocak 2 de Turkiye'ye 55 kilo bir vucutla gelmem lazim :))) Herkese kolay gelsin:)
Hadi hayirli olsun sanada.benim son 2 gunum.bence verebilirsin 2 ocaga kadar.birsey soracaktim bende biberiye yagi surmeyi dusunuyorum gobegime.ozellikle spor yaparken surup streclede sarayim diyorum.sence ise yariyormu gercektende..
Kizlar ne guzel siz bayagi ilerlemissiniz..Nasil geciyor?
Kac kiloydunuz ,kac kiloya indiniz..?Ayrica birseyle yaptiniz mi? Sizde anlatin lutfen..
Ben aslinda dun basladim..Ama aksam yemeginde esimden oturu bozdum..aksama kadar super gitmistim oysaki..Bugun yine basladim..Simdiye kadar super gitti..aksamda biftegimi yiyip spor yapcam kendi capimda :)
Bakalim kac kilo verebilcem bu diyetle..bunla 62 kg yi gorsem sonrasinda baska diyetlerle 55 e kadar inerim insallah..Son 1,5 ayim :))
Selam Kizlar..herkes birakti galiba...benim bugun 2.gunumdu..sabah 66.7 Ile uyandim.aksam ac karnina 66.4 geldim...yarin 65 Keri gorurum umuduyla tam gaz kacamaksiz devam ..sonuclari yazarim yine...
Evet kizlar 13 gunun sonunda kaybettigim kilo toplamda 5.5 kg.ben sonuctan cok memnun kalmadim .cunku gercekten harfiyen uydum ,spor yaptim ve iki haftadir acim.buna ragmen bu sonuc pek hosuma gitmedi ama hic yoktan iyidir diyede motivasyonumu kaybetmek istemiyorum.bu diyetle en az 7 en fazla 20 veriliyor denilmisti ama ben 7 yi bile goremedim.ama bendeki sonuc sizin icin kriter olmasin cunku hepimizin metebolizmasi farkli sonucta.yas,var olan kilonun fazlaligi gibi etkenlerde var tabiki.sizlere bol sans ve hedeflediginiz kiloya kisa zamanda,saglikla ulasmaniz dilegi ile...
Herkese merhabaa,
bende dün başladım diyete bugün ikinci günüm ama çok halsizimbu günü atlatırsam bundan sonrası daha kolay gibi birazdan yoğurdumla salamımı yiyicem kızlar ben bişey sorucam sabah kahvemi şekersiz içtim yoğurdumu diyet meyveli yoğurt yesem olur mu acaba sade yoğurdu hiç sevmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?