• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar defalarca başlayıp bırakan ben yine başladım ama bu sefer bırakmaya hiç niyetim yok 78200 le başladım bakalım sonun da ne olacak bu arada yemek yaparken tadına baktıklarımız kaçamak sayılıyomu:3::3::3::56:

günaydın kızlar defalarca başlayıp bırakan ben yine başladım ama bu sefer bırakmaya hiç niyetim yok 78200 le başladım bakalım sonun da ne olacak bu arada yemek yaparken tadına baktıklarımız kaçamak sayılıyomu:3::3::3::56:

gkcnnn kolay gelsin sanada umarim basarili oluruz.acikcasi tarti bugun moralimi bozdu ama yinede 4.gune basladim ben bugun..yemegin tadina tuzuna kasik ucuyla bakiyorsan kacamak olmaz tabiki :)))))

2 günde 2 kilo verdima ma acaba vücut suyu mı attı
bugün de kahvemi içtim ama devam etmeyebilirim emin değilim :56:

Seremi ben ilk gunlerde vucuttan suyun atildigini dusunuyorum o yuzden 2 -3 gibi buyuk rakamlar cikiyor.birakma lutfen birbirimize destekle 13 gunu tamamlayalim bakalim neler olacak.sonucta cok iyi kilo verenler var bu rejim ile.gercektende zor bir rejim insani bitkin halsiz dusuruyor fakat sadece 13 gun diye dusununce motive oluyosun.benim bugun 4. gunum ve tartida cikan sonuc hosuma gitmedi hevesimi kirdi ama sirf sonucu gormek icin devam edecegim.sende birakma birlikte devam edelim :))))

bende başladım bugün.
kahvemi içtim öğle yemeğini 3-4 gibi yerim.
akşam da 7 veya 8

çok mu geç olur ?

57 kiloyla başladım
6 veya 7 kilo gitse iyi olur

Son düzenleme:
bende başladım bugün.
kahvemi içtim öğle yemeğini 3-4 gibi yerim.
akşam da 7 veya 8

çok mu geç olur ?

57 kiloyla başladım
6 veya 7 kilo gitse iyi olur

Hayirli olsun diyetin WaMpiRceSs :)))))rejime dikkat eder harfiyen uyarsan 6-7 kilo kolay gider.ama aksam yemegini cok geciktirmemeye calis bence.8 i gecmesin benim fikrim.ben onceden esim hep gec geldiginden aksam yemeklerini 8-9 gibi yiyordum ama rejimden beri 7 de yiyorum .zaten acikiyosun biran once aksam olsada yesem diye sabirsizlaniyorsun :)))))

Evet isvec diyetinde bir hafta geride kaldi.bugun ikinci haftaya basladim ve 8.gunu bugun diyetin.her ne kadar tartida cikan sonuctan cok memnun olmasamda devam ediyorum.gecen bir hafta zarfinda toplamda 4 kilo 200gram verdim.hic yoktan iyidir gerci ama bu kadar eziyete acliga insan daha fazlasini gormek istiyor.yorumlari okuyunca ilk haftada 6-7 kilo verenler olmus yada daha fazlasini ama ben onlar kadar basarili olamadim :((((ustelik hic kurallar disina cikmadan ve spor yaparak.onceleri daha kolay verirdim bende ama demekki yas ile beraber kilo kaybida daha zor oluyor..bu arada rejim bitene kadar bu hafta boyunca tartilmayacagim sadece son gun kiloma bakacagim.onuda yayinlarim.hedefim bu rejimle 70 olabilmekti ama sanirim bu mumkun olmayacak.neyse saglik olsun diyip devam ediyorum..

selam kızlar dukan diyetiyle 13 kilo verip koruyamadan 2 ayda geri alıp, farklı farklı zamanlarda gaza gelip yeniden dukan yapıp hiç sonuç alamamış biri olarak ilk kez deneyaceğim .. yarın isveç açlık grevine başlıyorum. tek sorum var türk kahvesi serbest mi??

selam kızlar dukan diyetiyle 13 kilo verip koruyamadan 2 ayda geri alıp, farklı farklı zamanlarda gaza gelip yeniden dukan yapıp hiç sonuç alamamış biri olarak ilk kez deneyaceğim .. yarın isveç açlık grevine başlıyorum. tek sorum var türk kahvesi serbest mi??

Merhaba gokbey,normalde diyetin orjinal listesinde belirtilenin disinda cay,kahve,meyve suyu icmek yasak diye belirtiyor ama ben aralarda yesil cay ictim.eger turk kahvesini fazla degil 1-2 icersen bence bir sakincasi olmaz.yada sabahki belirtilen kahve kismina sen buyuk bir fincan turk kahveside icebilirsin.yorumlari okuyunca haftada 7 kilo kadar verenler oldugunu gordum oysa ben 4 kilo verdim ilk haftada.simdi acaba o aralarda ictigim yesil caylardanmi diyede vicdan azabi cekiyorum:((((bende bunun arkasina dukana baslayacagim...

Merhaba gokbey,normalde diyetin orjinal listesinde belirtilenin disinda cay,kahve,meyve suyu icmek yasak diye belirtiyor ama ben aralarda yesil cay ictim.eger turk kahvesini fazla degil 1-2 icersen bence bir sakincasi olmaz.yada sabahki belirtilen kahve kismina sen buyuk bir fincan turk kahveside icebilirsin.yorumlari okuyunca haftada 7 kilo kadar verenler oldugunu gordum oysa ben 4 kilo verdim ilk haftada.simdi acaba o aralarda ictigim yesil caylardanmi diyede vicdan azabi cekiyorum:((((bende bunun arkasina dukana baslayacagim...

tamam canım bende türk kahvesi olarak yapmayı düşünüyordum teşekkür ederim.. sana da dukan da başarılar :)

Merhaba arkadaşlar geçen hafta perşembe bir arkadaşımın eşim ve benim çekildiğimiz bir fotoyu face e eklemesi ile moralimiz bozularak karar verdiğimiz isveç diyetine başlayalı 4 gün oldu. Listeye harfiyen sağdık kalıyoruz ve bence öyle deli gibi aç kalınan bir diyet değil ve listedekilerle doyuyorum. bünyemi çok zorladığını düşünmüyorum diyete başladığımda ölçülerim, Boy 1,64 kilo 73 idi bu sabah tartıldığımda 70,4 ü gördüm acayip mutlu oldum 3 günde 2,5 kilo gitmiş eşimde 3 kilo kadar verdi. Bu arada evde spor aletlerim ve powerplate e benzeyen titreşimli masaj aletimden de var her gün onu kullanmaya başladım tekrar. bu diyeti ne olursa olsun tamamlayacağım sonrasında yememe dikkat edip üç ay sonra tekrarlayacağım umarım genç kızlık kiloma yaklaşabilirim. Önemli olan kararlılık ve ben çok kararlıyım. Çalışan bir insan olarak her sabah kalkıp öğle yemeğini hazırlayıp işimizde de bu diyete uymamızı sağlıyorum. Hadi kızlar verelim bu kilolarımızı. Kadınlar kulübünü çok seviyorum iyi ki varsınız

Merhaba arkadaşlar geçen hafta perşembe bir arkadaşımın eşim ve benim çekildiğimiz bir fotoyu face e eklemesi ile moralimiz bozularak karar verdiğimiz isveç diyetine başlayalı 4 gün oldu. Listeye harfiyen sağdık kalıyoruz ve bence öyle deli gibi aç kalınan bir diyet değil ve listedekilerle doyuyorum. bünyemi çok zorladığını düşünmüyorum diyete başladığımda ölçülerim, Boy 1,64 kilo 73 idi bu sabah tartıldığımda 70,4 ü gördüm acayip mutlu oldum 3 günde 2,5 kilo gitmiş eşimde 3 kilo kadar verdi. Bu arada evde spor aletlerim ve powerplate e benzeyen titreşimli masaj aletimden de var her gün onu kullanmaya başladım tekrar. bu diyeti ne olursa olsun tamamlayacağım sonrasında yememe dikkat edip üç ay sonra tekrarlayacağım umarım genç kızlık kiloma yaklaşabilirim. Önemli olan kararlılık ve ben çok kararlıyım. Çalışan bir insan olarak her sabah kalkıp öğle yemeğini hazırlayıp işimizde de bu diyete uymamızı sağlıyorum. Hadi kızlar verelim bu kilolarımızı. Kadınlar kulübünü çok seviyorum iyi ki varsınız

fkulusoy,bende bana eslik edecek birini ariyodum iyiki geldin :))))gerci benim son 4 gunum ama olsun en azindan bu son gunlerimde eslik edersin bana.diyetin kolay oldugunu soylemissin ama bana cok zor geliyor malesef.ozellikle 2.hafta daha zor geldi.arada birsey atistiramamak , sutlu bir nescafe icememek birde normalde tatli seven bir insan olmamama ragmen vucudun tatli istegi falan zorluyor beni.spor yapmaya calisiyorum ki oda inan enerji bile bulamiyorum kendimde ama mecburiyet iste.kendimle savas halindeyim ve kiziyorum kendime bu kiloya nasil geldim diye :((((ama verecegim kararliyim cok.bu bitincede dukan a basliyacagim.sanada kolay gelsin haberleselimki birbirimize destek olalim..

sana ozelden yazmaya calistim ama yeni uye oldugum icin gonderemedim :((en az 100 mesajdan sonra ozel mesaj gonderebilirmisim.bende o yuzden cevabimi burdan yayinliyorum :)))

merhaba,hosgeldin..bende bu rejime baslarken sonucta 70 ile bitirmeyi umit ediyordum.cunku yapan kisilerin yorumlarindan bayagi kilo kaybi oluyor diye okumustum.ama herkesin farkli olan metebolizmasi ,yas gibi etkenlerden kisiden kisiye gorede degisecegini biliyordum.ben ilk hafta 4 verince uzuldum :(((bide bende soyle bisey oldu ilk iki gun verdim ama ucuncu gun azalacagina 300 gram fazla cikti sonrada dorduncu gunde yine azalma ama 6.gunde yine 300 luk bir artis.bunlara gercekten anlam veremedim.sonucta rejime olmasi gerektigi gibi devam ediyordum hic kacamaksiz.ustelik sporda yapmama ragmen.anladimki 13 gun sonunda 70 degilde ancak 75 gibi bir sey cikacak.bunada sukur diyip devam ediyorum :)))kacamak yaptinmi diye sormussun ya gunde ekstradan 3 fincan yesil cay ictim birde salatama hardal ,limon,yag(belirtildigi gibi 1 kasik)kattim.onun disinda gunlerdir agzima listenin disinda hicbirsey koymadim.bu arada rejim bana zor geldi cok keskin sinirlarinin olmasindan dolayi ama sadece 13 gibi dusununce dayanirim diyosun..sen kac yasindasin?ben 37 yasindayim onceden daha kolay kilo verirdim..ve ben 60 kilo olmak istiyorum 3 ay gibi bir surede.hadi bakalim sende nasil gidecek gorelim..sonuclarini hep yaz olurmu.bu arada ben her sabah tartiliyodum onu biraktim artislarda uzulmeyeyim diye.simdi pazar gunu bitince tartilacagim..

fkulusoy,bende bana eslik edecek birini ariyodum iyiki geldin :))))gerci benim son 4 gunum ama olsun en azindan bu son gunlerimde eslik edersin bana.diyetin kolay oldugunu soylemissin ama bana cok zor geliyor malesef.ozellikle 2.hafta daha zor geldi.arada birsey atistiramamak , sutlu bir nescafe icememek birde normalde tatli seven bir insan olmamama ragmen vucudun tatli istegi falan zorluyor beni.spor yapmaya calisiyorum ki oda inan enerji bile bulamiyorum kendimde ama mecburiyet iste.kendimle savas halindeyim ve kiziyorum kendime bu kiloya nasil geldim diye :((((ama verecegim kararliyim cok.bu bitincede dukan a basliyacagim.sanada kolay gelsin haberleselimki birbirimize destek olalim..

Çok sevindim seni gördüğüme ben bir kaç ay önce dukan denedim ancak bana hiç iyi gelmedi sindirim sistemini fena halde olumsuz etkiledi ve bırakmak zorunda kaldım. Ama aynı zamanda eltimle birlikte başlamıştık onun için çok iyi geldi iyide kilo vermişti ancak tamamlayamadı yarıda bıraktı verdiklerini de geri aldı bence bu diyetten sonda nesfit diyetini yapalım ne dersin burada verdiğimiz kilolar moral verir geri kalanını da zamana yayıp verelim diyorum. Hoş dün bir ara ciddi açlık hissetmiştim ama sakız çiğneyince o geçti. sadece iki gündür sabahları biraz bir baş ağrısı ile uyanıyorum. birde sabah tartıldığımda kilo vermediğimi hatta 200 gr aldığımı göründe biraz moralim bozulmadı değil çünkü en ufak bir kaçamak bile yapmıyorum. Sanırım direnç noktama geldim bunu aşınca devam edeceğim eminim. Seni çok tebrik ediyorum merak etme istediğimiz kiloya kavuşacağız

bir haftamı dün tamamladım 78.200 le başlamıştım dün sabah 74.700 ü gördüm yani ilk hafta 3.5 kilo verdim kaçamaklara rağmen dün akşam canım ne istersae yedim 2 dilim her gün pizza çayın yanında gofret gibi:1::1: bu sabah tekrar başladım bi 3 kilo daha verebilsem süper olur bu hafta bu arada sabahları 2 3 kuru kayısı İÜüzerine 1 bardak ılık limonlu su hergün tuvalete çıkmamı sağladı yeşilçayda içtim bakalım bu hafta ne kadar vericem azim kızlar azim bide eşimle idda ya girdik 68 i görmem lazım:31::31::31::31:

bir haftamı dün tamamladım 78.200 le başlamıştım dün sabah 74.700 ü gördüm yani ilk hafta 3.5 kilo verdim kaçamaklara rağmen dün akşam canım ne istersae yedim 2 dilim her gün pizza çayın yanında gofret gibi:1::1: bu sabah tekrar başladım bi 3 kilo daha verebilsem süper olur bu hafta bu arada sabahları 2 3 kuru kayısı İÜüzerine 1 bardak ılık limonlu su hergün tuvalete çıkmamı sağladı yeşilçayda içtim bakalım bu hafta ne kadar vericem azim kızlar azim bide eşimle idda ya girdik 68 i görmem lazım:31::31::31::31:

ha gayret başarılar azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz

Çok sevindim seni gördüğüme ben bir kaç ay önce dukan denedim ancak bana hiç iyi gelmedi sindirim sistemini fena halde olumsuz etkiledi ve bırakmak zorunda kaldım. Ama aynı zamanda eltimle birlikte başlamıştık onun için çok iyi geldi iyide kilo vermişti ancak tamamlayamadı yarıda bıraktı verdiklerini de geri aldı bence bu diyetten sonda nesfit diyetini yapalım ne dersin burada verdiğimiz kilolar moral verir geri kalanını da zamana yayıp verelim diyorum. Hoş dün bir ara ciddi açlık hissetmiştim ama sakız çiğneyince o geçti. sadece iki gündür sabahları biraz bir baş ağrısı ile uyanıyorum. birde sabah tartıldığımda kilo vermediğimi hatta 200 gr aldığımı göründe biraz moralim bozulmadı değil çünkü en ufak bir kaçamak bile yapmıyorum. Sanırım direnç noktama geldim bunu aşınca devam edeceğim eminim. Seni çok tebrik ediyorum merak etme istediğimiz kiloya kavuşacağız

evet dukan da sorunlarla karsilasanlar oluyor ee tabiki saglik onemli oldugundan zarar gordugumuzde birakmak lazim.kitabini okuduysan dukan soyle der ;egerki bir omur boyunca yapacagina inaniyorsan soylediklerimi o sekilde basla yok eger yapamayacaksan baslama diyor.biliyorsunki dukanda ki 4 asamayi dogru sekilde tamamlamak gerekiyor birde bittikten sonrada hayatinin her persembesi protein gunu olacak ve yulaf kepegini yemeye devam edeceksin.birde hayatin boyunca sadece iki kez yapabilirsin bu diyeti.ben kesin yapmak istiyorum ama simdimi yoksa hayatimin bir sonraki asamasindami onun kararinda zorlaniyorum.cunku baslarsam tam olarak dedigi sekilde bitiremeyecek ve devam edemeyecegim cunku yakin zamanda hamilelik dusunuyorum.senin soyledigin nesfit diyetini bilmiyorum bir bakacagim.simdi havalarda soguk ya corba diyetinide yapabiliriz icimiz isinir:))))ikinci haftaya gecince isvec te daha bir zorlaniyorum ben.neyse son 3 gun.soyledigin kilo artisi bendede oldu 3.gun ve 6 gunlerde.bende herseye cok dikkat ettim ama sonucu artmis gorunce cok uzuldum.sende moralini bozma ve devam et.sonra yavasta olsa dusmeye basliyor.sana tavsiyem hergun tartilmayi birak sadece birinci haftanin bitiminde birde sonunda tartil.cunku diger turlu cikan bu anlamsiz artislar direncimizi kirip motivasyonumuzu bozuyor.hadi gitsin kilolar verecegiz inaniyorum :))))

ee hadi sanada kolay gelsin.valla bu kacamaklara iyi vermissin yinede ben hic kacamak yapmadim ama bende 4 verdim..bu ikinci haftayi kacamaksiz yaparsan bence ulasirsin hedefine...

Kizlar ,diyetin birinci haftasini bitirmis ikinci haftasinda ilerleyen ve sona yaklasmis biri olarak tecrube kazandim ve bazi degisikliklerle rejimi daha keyifli hale getirmeye calistim.bunlari paylasmak istedimki diger arkadaslarimida yardimci olsun.
mesela ispanagi haslayip yemek cok keyifli degil bunun yerine ben soyle yaptim;ispanak domatesle ayni zamanda tuketiliyor ya,tavada bir orta boy sogani piyazlik dogradim yagsiz yada bir cay kasigi yag ile kavurdum fazla oldurmedim sonra icine o bahsedilen domatesi rendeledim birde sarimsak rendeledim bir iki cevirdikten sonra ispanagi ekledim(ben dondurulmus hazir ispanak kullandim)bir bardakta su ekledim ve bolca karabiber,pul biber ekledim suyunu cekene kadar pisirdim ve sonucta ortaya daha keyifli yenilebilir bir ispanak cikti tavsiye ederim.

bir digeri salatalar limonlu ve bir kasik yagli diyor ya ben ona ek olarak bir kasede yarim yemek kasigi hardal ,limon suyu,bir yemek kasigi zeytinyagi,birazcik sirke karistirdim ve salatanin ustune dokup karistirdim daha bir lezzetli oldu.birde sogan cok seven biri oldugumdan salatalara sogan kattim hep..

sonra biftek ve tavuk icin marine soslar hazirladim (icinde kalori degeri sifira yakin seylerle) o soslarda 8 saat kadar bekletip oyle kizarttim daha keyifli oldu..

baligida yine firinda pisirdim onada 2 limon suyu,ve cok az yag koydum birde hos kokulu otlar.oda cok guzel oldu.

bunlari sizinle paylasmak istedimki yediklerinize tat gelsin ve rejim daha kolay ve keyifli olsun..

Back