• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

miden kazındıkça su iç iyi geliyor:)) diyeti incelerken bazı sitelerde ıspanak yoksa semizotu yiyebilirsiniz diyordu yada roka marul gibi yeşillikler...ben zaten haşlanmış ıspanağı yiyememiştim geçen sene yaparken.ıspanağı es geçiyordum fakat şimdi es geçmeyip onun yerine yeşillik ve bulabilirsem semizotu yiyeceğim.
ben bundan öncede hollywood diyeti yaptığım için açlığa talimliyim:)))tek korkum kırmızı et ama onuda bir gün tavuk bir gün kırmızı et olarak yapıcam.her güm yiyemem çünkü kırmızı eti.

13 günde 4 kg bence de iyi bozma moralini...yanında spor yapıyo musun bilmiyorum ama eğer yaparsan daha güzel sonuç alırsın bence..

ya haklısın 4 kılo da bi basarı ama cok ıyı degıl cunku gercekten üzülüyorum :( spor yapma zamanım yok ama gidecegim yerlere giderken genelde yaya olarak gidiyorum..ekmek yemıyorym en buyuk artım bu :)

miden kazındıkça su iç iyi geliyor:)) diyeti incelerken bazı sitelerde ıspanak yoksa semizotu yiyebilirsiniz diyordu yada roka marul gibi yeşillikler...ben zaten haşlanmış ıspanağı yiyememiştim geçen sene yaparken.ıspanağı es geçiyordum fakat şimdi es geçmeyip onun yerine yeşillik ve bulabilirsem semizotu yiyeceğim.
ben bundan öncede hollywood diyeti yaptığım için açlığa talimliyim:)))tek korkum kırmızı et ama onuda bir gün tavuk bir gün kırmızı et olarak yapıcam.her güm yiyemem çünkü kırmızı eti.

1 lt swu içtm şimdiye kadar:49:

kızlar beni de alın aranıza destek olalım birbirimize yoksa isveç diyetine bir türlü başlayamıyacağım çok iradesizim ben yaa.şimdi gideyimde türk kahvemi yapayım bari.

hoşgeldin aramıza tutku.sanırım bugün başladın.umarım devam edersin.birbirimize destek ile bu 13 günü tamamlayacağımıza inanıyorum.hepimize kolay gelsin

bugün ben öğlen yemeğimdeki elmayı daha erken yedim.çünkü spor yapıyorum ve aç karına sadece kahve ile dayanamazdım.umarım bi etkisi olmaz erken yememin.

hoşgeldin aramıza tutku.sanırım bugün başladın.umarım devam edersin.birbirimize destek ile bu 13 günü tamamlayacağımıza inanıyorum.hepimize kolay gelsin

merhaba keddenek öncelikle günaydın diye başlıyorum güne. :) bizim dün akşam yemeğe misafirimiz vardı onun için başlayamadım diyetime ama bende bugün başlıyorum ne yapalım artık. :)

ikinci günün akşam yemeğinde 1 adet meyve var.ben de akşam ve öğlen menülerinin yerlerini değiştirdim.öğlen meyvemi de elma olarak yedim.

anladım cnm..tskrlr..bende baslamayı dusunuorum ama 13 gun hıc evden cıkmamam gerek..cıkınca sacmalıorum abartıorum :(( bu hafta baslayım dedım ama cars ve cumartesı gun var..baslasam nasıl durcam kı orda?ben dursam ev sahıplerı durmaz :)) senın kacıncı gun nasıl gıdıo?kacamak oluo mu hıc?kılo kaybı var mı?

1 kilo verdim ben ama bırakmak zorunda kaldım kalbimi zorladı çünkü. devam ettiğiniz sürece kesin 5 kg verirsiniz ama diyet bitiminde metabolizmanızı hızlandırmanız gerekir.çünkü çok yavaşlatıyo bu diyet,sürekli aç kaldığımız için.ben şimdi metabolizmamı hızlandırmak için az ve sık yiyorum.

Selam Kislar,
Ben kendime topik acmistim ama kimse yazmayinca deli gibi kendi kendime yamiyim dedim :))) Ben yaklasik 1 haftadir soda diyeti yapiyordum..ondan once de detoks yaptim 2,5 gun.. (3.gunun aksaminda bayilinca biraktim ) toplamda 69.9 kilayla baslamistim..3 gun once 66.4 u gordum tartita hele sukur:))
2 gun sonra soda diyetim bitiyor..Isvece baslamak istiyorum hemen ardindan ama, pazar gunu kahvaltiya cagrildik ve yemzsem acayip alay konusu olcak..Ama midem kuculdu :)) normalde 3 lahmacun yesem 4.cuyu de yiyebilirim derdim ...dun odul olarak lahmacun aldik esimle ama ben yarisini bile zor bitirdim :)))))

Soda diyetimi cumartesine kadar uzatip,pazar ara vercem..Pazartesi de isvece basliycam..Insallah c.tesine kadar 64 falan olurum...bu diyetlede soyle 5-6 kilo versem..devaminda yine diyetlerle 55 e kadar giderim insallah..Isvece gectigimde bende hergun yazarim buraya..Simdilik sadece merhaba demek istedim :))
3 gundur okuyorumda :)) Herkese bol zayiflamali gunler...Enerjiniz hic dusmesin insallah :)

Bende yarın başlayacam inş. benide aranıza alaın 71 kiloyum ve çok yiyiyorum bu rejimi daha öncede yapmıştım toplamda 8 kilo verdim ama aradan zaman geçti ve ben yediğim için kilolar tekrar alındı.

selam bende 5inde basladım ama akşam misafirim vardı ve akşama kadar durup akşam fena yedim :/
dün tekrar basladım bugün ikinci günüm 76yla basladım bugün 75 im.
umarım böyle vermeye devam ederim.
ama bi sorunum var çok yemek seçtiğim için mesela ıspanak yemedim sadece yumurta yedim dün akşam salata yemedim sadece et yedim onları ille de yemek şart mıa acaba.? bugün de salam var ve ben salam da yemiyorum domateste böyle olur mu ki.?

Selam kizlar,
benimde 3. gunum bugun.81.5 ile basladim bu sabah 78.5 ciktim.hedefim 60 kiloya inmek.bu diyetle verilebilecek kadarini verip sonra dukan diyeti yapmayi planliyorum.hedefim 3 ayda 60 a inmek.sunu belirtmeliyimki kolay bir diyet degil isvec diyeti.gerci diyetlerin hangisi kolayki :)))size diyet sonucunu yazacagim.hergun 3 lt kadar su iciyorum birde ek olarak 3 fincan yesil cay.umarim ise yarar ve 13 gun sonunda 70 kiloya kadar inebilirim.

Back