• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ee hadi sanada kolay gelsin.valla bu kacamaklara iyi vermissin yinede ben hic kacamak yapmadim ama bende 4 verdim..bu ikinci haftayi kacamaksiz yaparsan bence ulasirsin hedefine...

ben hiç kaçamak yapmadım aksine irademe sahip oldum.listenin dışına en ufak bir taşmam bile olmadı. Canım istiyor ama kendimi dizginliyorum bu gün 6. günüm hala 70,200 gramda kaldım iki gündür kilo veremedim ama kararlıyım devam edeceğim sanada başarılar hepbirlikte vereceğiz

ben hiç kaçamak yapmadım aksine irademe sahip oldum.listenin dışına en ufak bir taşmam bile olmadı. Canım istiyor ama kendimi dizginliyorum bu gün 6. günüm hala 70,200 gramda kaldım iki gündür kilo veremedim ama kararlıyım devam edeceğim sanada başarılar hepbirlikte vereceğiz

fkulusoy ben o mesaji gkcnnn yazmak istemistim bir hata yapip senin gonderine cevap gibi oldu.ben biliyorum soylemistin sen kacamaksiz duzenli yaptigini.sakin pes etme bu durmalar bendede oldu.4. ve 6. gunlerdeydi bide durmak yerine benimki artmis cikiyordu.sonra yine veriyosun.ben sonra karar verdim gunluk tartilmiyorum sonunda tartilacagim bence sende dene cunku diger turlu motivasyonunu etkiliyor.benim son uc gun bakalim ne cikacak ...

fkulusoy ben o mesaji gkcnnn yazmak istemistim bir hata yapip senin gonderine cevap gibi oldu.ben biliyorum soylemistin sen kacamaksiz duzenli yaptigini.sakin pes etme bu durmalar bendede oldu.4. ve 6. gunlerdeydi bide durmak yerine benimki artmis cikiyordu.sonra yine veriyosun.ben sonra karar verdim gunluk tartilmiyorum sonunda tartilacagim bence sende dene cunku diger turlu motivasyonunu etkiliyor.benim son uc gun bakalim ne cikacak ...

Teşekkür ederim motivasyonun için benimde pes etmeye hiç niyetim yok karalıyım vereceğiz bu kiloları başka yolu yok giydiği her şey üstüne yakışan filinta gibi kızları görünce çok üzülüyorum kendi adıma. Bende artık ne beğensem yakışsın istiyorum aylardır alışverişe çıkmak gelmiyor içinden nasılsa hiç bir şey yakışmayacak diye. kocaman bir göbekle yakışmıyor zaten

Gunaydin kizlar..Ben aslinda pazartesi baslayacaktim..Ama bugun nasip oldu..Bugun 1.gunum..Ben 67.8 ile basladim..Bakalim 13 gun sonra kilom ne olcak..
Yarinda olculerimi alcam sabahtan..Aksam egzersiz yapip biberiye surmeyi dusunuyorum cunku..Hadi bakalim hayirlisi..Ocak 2 de Turkiye'ye 55 kilo bir vucutla gelmem lazim :))) Herkese kolay gelsin:)

Gunaydin kizlar..Ben aslinda pazartesi baslayacaktim..Ama bugun nasip oldu..Bugun 1.gunum..Ben 67.8 ile basladim..Bakalim 13 gun sonra kilom ne olcak..
Yarinda olculerimi alcam sabahtan..Aksam egzersiz yapip biberiye surmeyi dusunuyorum cunku..Hadi bakalim hayirlisi..Ocak 2 de Turkiye'ye 55 kilo bir vucutla gelmem lazim :))) Herkese kolay gelsin:)

Günaydın hadi hayırlısı umarım başarırsın bende geçen cuma başlamıştım ani bir kararla bu gün 7. günüm hepimiz verelim kilolarımızı kızlar başaracağız

Hadi hayirli olsun sanada.benim son 2 gunum.bence verebilirsin 2 ocaga kadar.birsey soracaktim bende biberiye yagi surmeyi dusunuyorum gobegime.ozellikle spor yaparken surup streclede sarayim diyorum.sence ise yariyormu gercektende..

Hadi hayirli olsun sanada.benim son 2 gunum.bence verebilirsin 2 ocaga kadar.birsey soracaktim bende biberiye yagi surmeyi dusunuyorum gobegime.ozellikle spor yaparken surup streclede sarayim diyorum.sence ise yariyormu gercektende..

oncelikle tesekkur ederiim ...Ya insallah ..Ilk defa isvec yapcam..Simdiye kadar cok iyi..Aclikla ilgili zaten pek sorun yasamazdim..Bakalim..
Canim valla soyle soyliyim 2010 haziraninda 85 kilolari gormustum ben..Allah'a sukur suan 67.8 kg ama :))) bunu da vercem insallah..2010 da cesitli diyetlerle ve biberiye yagi ile 79.9 a kadar indim ama diyet dedigime bakma..1 gun baslayip ertesinde biten :))
Sonra ben bir urun kullanmistim onla vermistim kilomu..67 kiloya kadar dusmustum onla..Iste 2 senedir de hic almadim...O donemde biberiye yagini surup ,strecle sarip,ustunede havlu falan sariyordum..Oyle yatiyordum eger spor yapamadiysam..Spor yaparken surduysemde sonra bi siliniyordum ertesi sabah yikiyordum..hala etkisi devam ediyordu..inceltme konusunda kesinlikle ise yariyordu..ee diyet biraz da hareket..muthis terletiyorurdu..
Insallh sende faydasini gorursun..Benim yanimda sadece 2 sise var :)) bitene kadar kullanbilirim ancak..:(
Ama yinede yazrim bende sonuclari :))

Kizlar ne guzel siz bayagi ilerlemissiniz..Nasil geciyor?
Kac kiloydunuz ,kac kiloya indiniz..?Ayrica birseyle yaptiniz mi? Sizde anlatin lutfen..

Ben aslinda dun basladim..Ama aksam yemeginde esimden oturu bozdum..aksama kadar super gitmistim oysaki..Bugun yine basladim..Simdiye kadar super gitti..aksamda biftegimi yiyip spor yapcam kendi capimda :)

Bakalim kac kilo verebilcem bu diyetle..bunla 62 kg yi gorsem sonrasinda baska diyetlerle 55 e kadar inerim insallah..Son 1,5 ayim :))

Kizlar ne guzel siz bayagi ilerlemissiniz..Nasil geciyor?
Kac kiloydunuz ,kac kiloya indiniz..?Ayrica birseyle yaptiniz mi? Sizde anlatin lutfen..

Ben aslinda dun basladim..Ama aksam yemeginde esimden oturu bozdum..aksama kadar super gitmistim oysaki..Bugun yine basladim..Simdiye kadar super gitti..aksamda biftegimi yiyip spor yapcam kendi capimda :)

Bakalim kac kilo verebilcem bu diyetle..bunla 62 kg yi gorsem sonrasinda baska diyetlerle 55 e kadar inerim insallah..Son 1,5 ayim :))

Durusunay,benim 12.gun bugun yarin son anlayacagin.ben 81.5 ile basladim ilk haftada 4 kilo verdim ve 77 oldum.ama bu ilk haftanin hergunu kilom inmedi bazi gunler 300 gramlik artislar gosterdi.oyle olunca gecen hafta 77 den sonra tartilmadimki moralim bozulmasin diye.su an kac oldum bilmiyorum ama pazar gunu tartilip son kilomu soylerim.bu regimle 7-20 kilo arasi veriliyormus.cook buyuk rakamlari gorende olmus 14-15 gibi .ama sanirim ben toplamda herhalde 8 falan vermis olacagim isvecle.neyse bunada sukur.sen 5 kiloyu illaki verirsin diyete uyarsan.bende spor yapiyorum.bu diyet pazar bittiginden pazar kendime bir iki canimin istedigini odul verip pazartesi yine baska birseylere baslayacagim.bende 3 ay sonra 60 a inmis olmayi istiyorum.lutfen elinden geldigince yapmaya calis.altiustu 13 gun zaten.evet zorluyor insani ama baska turlude kilo vermek mumkun degil..

Selam Kizlar..herkes birakti galiba...benim bugun 2.gunumdu..sabah 66.7 Ile uyandim.aksam ac karnina 66.4 geldim...yarin 65 Keri gorurum umuduyla tam gaz kacamaksiz devam ..sonuclari yazarim yine...

Selam Kizlar..herkes birakti galiba...benim bugun 2.gunumdu..sabah 66.7 Ile uyandim.aksam ac karnina 66.4 geldim...yarin 65 Keri gorurum umuduyla tam gaz kacamaksiz devam ..sonuclari yazarim yine...

en azindan ben burdayim.bugun son gunumdu benim.yarin sabah tartilacagim.umarim 8 kilo gitmistir.gerci oyle cok 8 verdim gibime gelmiyo ama bakalim tarti ne diyecek.sende sakin birakma bak seninde 11 gunun kaldi.cabucak gelip geciyor iste.son gunum ve canim oyle cok bir sey istemiyor bunye alisti sanirim.yarin mola pazartesi yeni rejimler.yine ugrarim ben sana destek olmaya :)))))

Evet kizlar 13 gunun sonunda kaybettigim kilo toplamda 5.5 kg.ben sonuctan cok memnun kalmadim .cunku gercekten harfiyen uydum ,spor yaptim ve iki haftadir acim.buna ragmen bu sonuc pek hosuma gitmedi ama hic yoktan iyidir diyede motivasyonumu kaybetmek istemiyorum.bu diyetle en az 7 en fazla 20 veriliyor denilmisti ama ben 7 yi bile goremedim.ama bendeki sonuc sizin icin kriter olmasin cunku hepimizin metebolizmasi farkli sonucta.yas,var olan kilonun fazlaligi gibi etkenlerde var tabiki.sizlere bol sans ve hedeflediginiz kiloya kisa zamanda,saglikla ulasmaniz dilegi ile...

Evet kizlar 13 gunun sonunda kaybettigim kilo toplamda 5.5 kg.ben sonuctan cok memnun kalmadim .cunku gercekten harfiyen uydum ,spor yaptim ve iki haftadir acim.buna ragmen bu sonuc pek hosuma gitmedi ama hic yoktan iyidir diyede motivasyonumu kaybetmek istemiyorum.bu diyetle en az 7 en fazla 20 veriliyor denilmisti ama ben 7 yi bile goremedim.ama bendeki sonuc sizin icin kriter olmasin cunku hepimizin metebolizmasi farkli sonucta.yas,var olan kilonun fazlaligi gibi etkenlerde var tabiki.sizlere bol sans ve hedeflediginiz kiloya kisa zamanda,saglikla ulasmaniz dilegi ile...

bence sakın moralını bozma 13 gunde 5bucuk kılo bıle cook ıyı gercekten tebrık ederım darısı basımıza:ssz::ssz:

Kizlar Selammm:)
Bende bu sabah tartildim..4.gunumun sabahinda tartida 65.4 u gordum..yani aslinda 3 gunde 2.4 kilo gitmis oluyor bu durumda..Zaten benim bunyem bi garip,yemek yemedigimde 1 kg aninda dusuyor..Birde ben Reglimin 2.gunu baslamistim..Ilk gun 1 kilo gitmesi ondan diyorum :))

Dun jullian michaels in 30 gunde incel programina da basladim..20 dk. yapabildim 30 dk lik programi..Fene terletti ve nerdeyse bayiliyordum..Hic enerjim kalmamis :))
Ama yilmak yok..Insallah 13.gun sonunda 60 i gorurum..Sonrasinda yogurt diyeti,sonrasinda soda diyeti ile 55 i gorursem demeyin keyfime..Kalan son 5 kiloyu agir agir veririm..Aralik 29 Diyetlerimin son gunu olacak insallahh:))

bugun karar verdımmm dıyetıme baslamaya. yarım bırakmamaya. hep oyle dıyorum ama bu sefer kararım kesın. :23::23: 1.cı gunum hayırlı olsun kendı adıma:D kolay gelsın kızlar sızlerede. :)

Herkese merhabaa,
bende dün başladım diyete bugün ikinci günüm ama çok halsizim :( bu günü atlatırsam bundan sonrası daha kolay gibi birazdan yoğurdumla salamımı yiyicem kızlar ben bişey sorucam sabah kahvemi şekersiz içtim yoğurdumu diyet meyveli yoğurt yesem olur mu acaba sade yoğurdu hiç sevmiyorum da :(

Herkese merhabaa,
bende dün başladım diyete bugün ikinci günüm ama çok halsizim :( bu günü atlatırsam bundan sonrası daha kolay gibi birazdan yoğurdumla salamımı yiyicem kızlar ben bişey sorucam sabah kahvemi şekersiz içtim yoğurdumu diyet meyveli yoğurt yesem olur mu acaba sade yoğurdu hiç sevmiyorum da :(

Herkese merhabaa,

biraz gec oldu ama bence yiyebilirdin :)))neyse bir sonrakine yaparsin..

Back