- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.881
günaydın kızlar defalarca başlayıp bırakan ben yine başladım ama bu sefer bırakmaya hiç niyetim yok 78200 le başladım bakalım sonun da ne olacak bu arada yemek yaparken tadına baktıklarımız kaçamak sayılıyomu
2 günde 2 kilo verdima ma acaba vücut suyu mı attı
bugün de kahvemi içtim ama devam etmeyebilirim emin değilim
bende başladım bugün.
kahvemi içtim öğle yemeğini 3-4 gibi yerim.
akşam da 7 veya 8
çok mu geç olur ?
57 kiloyla başladım
6 veya 7 kilo gitse iyi olur
selam kızlar dukan diyetiyle 13 kilo verip koruyamadan 2 ayda geri alıp, farklı farklı zamanlarda gaza gelip yeniden dukan yapıp hiç sonuç alamamış biri olarak ilk kez deneyaceğim .. yarın isveç açlık grevine başlıyorum. tek sorum var türk kahvesi serbest mi??
Merhaba gokbey,normalde diyetin orjinal listesinde belirtilenin disinda cay,kahve,meyve suyu icmek yasak diye belirtiyor ama ben aralarda yesil cay ictim.eger turk kahvesini fazla degil 1-2 icersen bence bir sakincasi olmaz.yada sabahki belirtilen kahve kismina sen buyuk bir fincan turk kahveside icebilirsin.yorumlari okuyunca haftada 7 kilo kadar verenler oldugunu gordum oysa ben 4 kilo verdim ilk haftada.simdi acaba o aralarda ictigim yesil caylardanmi diyede vicdan azabi cekiyorum(((bende bunun arkasina dukana baslayacagim...
Merhaba arkadaşlar geçen hafta perşembe bir arkadaşımın eşim ve benim çekildiğimiz bir fotoyu face e eklemesi ile moralimiz bozularak karar verdiğimiz isveç diyetine başlayalı 4 gün oldu. Listeye harfiyen sağdık kalıyoruz ve bence öyle deli gibi aç kalınan bir diyet değil ve listedekilerle doyuyorum. bünyemi çok zorladığını düşünmüyorum diyete başladığımda ölçülerim, Boy 1,64 kilo 73 idi bu sabah tartıldığımda 70,4 ü gördüm acayip mutlu oldum 3 günde 2,5 kilo gitmiş eşimde 3 kilo kadar verdi. Bu arada evde spor aletlerim ve powerplate e benzeyen titreşimli masaj aletimden de var her gün onu kullanmaya başladım tekrar. bu diyeti ne olursa olsun tamamlayacağım sonrasında yememe dikkat edip üç ay sonra tekrarlayacağım umarım genç kızlık kiloma yaklaşabilirim. Önemli olan kararlılık ve ben çok kararlıyım. Çalışan bir insan olarak her sabah kalkıp öğle yemeğini hazırlayıp işimizde de bu diyete uymamızı sağlıyorum. Hadi kızlar verelim bu kilolarımızı. Kadınlar kulübünü çok seviyorum iyi ki varsınız
fkulusoy,bende bana eslik edecek birini ariyodum iyiki geldin :))))gerci benim son 4 gunum ama olsun en azindan bu son gunlerimde eslik edersin bana.diyetin kolay oldugunu soylemissin ama bana cok zor geliyor malesef.ozellikle 2.hafta daha zor geldi.arada birsey atistiramamak , sutlu bir nescafe icememek birde normalde tatli seven bir insan olmamama ragmen vucudun tatli istegi falan zorluyor beni.spor yapmaya calisiyorum ki oda inan enerji bile bulamiyorum kendimde ama mecburiyet iste.kendimle savas halindeyim ve kiziyorum kendime bu kiloya nasil geldim diye(((ama verecegim kararliyim cok.bu bitincede dukan a basliyacagim.sanada kolay gelsin haberleselimki birbirimize destek olalim..
bir haftamı dün tamamladım 78.200 le başlamıştım dün sabah 74.700 ü gördüm yani ilk hafta 3.5 kilo verdim kaçamaklara rağmen dün akşam canım ne istersae yedim 2 dilim her gün pizza çayın yanında gofret gibibu sabah tekrar başladım bi 3 kilo daha verebilsem süper olur bu hafta bu arada sabahları 2 3 kuru kayısı İÜüzerine 1 bardak ılık limonlu su hergün tuvalete çıkmamı sağladı yeşilçayda içtim bakalım bu hafta ne kadar vericem azim kızlar azim bide eşimle idda ya girdik 68 i görmem lazım
Çok sevindim seni gördüğüme ben bir kaç ay önce dukan denedim ancak bana hiç iyi gelmedi sindirim sistemini fena halde olumsuz etkiledi ve bırakmak zorunda kaldım. Ama aynı zamanda eltimle birlikte başlamıştık onun için çok iyi geldi iyide kilo vermişti ancak tamamlayamadı yarıda bıraktı verdiklerini de geri aldı bence bu diyetten sonda nesfit diyetini yapalım ne dersin burada verdiğimiz kilolar moral verir geri kalanını da zamana yayıp verelim diyorum. Hoş dün bir ara ciddi açlık hissetmiştim ama sakız çiğneyince o geçti. sadece iki gündür sabahları biraz bir baş ağrısı ile uyanıyorum. birde sabah tartıldığımda kilo vermediğimi hatta 200 gr aldığımı göründe biraz moralim bozulmadı değil çünkü en ufak bir kaçamak bile yapmıyorum. Sanırım direnç noktama geldim bunu aşınca devam edeceğim eminim. Seni çok tebrik ediyorum merak etme istediğimiz kiloya kavuşacağız
ha gayret başarılar azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz
bir haftamı dün tamamladım 78.200 le başlamıştım dün sabah 74.700 ü gördüm yani ilk hafta 3.5 kilo verdim kaçamaklara rağmen dün akşam canım ne istersae yedim 2 dilim her gün pizza çayın yanında gofret gibibu sabah tekrar başladım bi 3 kilo daha verebilsem süper olur bu hafta bu arada sabahları 2 3 kuru kayısı İÜüzerine 1 bardak ılık limonlu su hergün tuvalete çıkmamı sağladı yeşilçayda içtim bakalım bu hafta ne kadar vericem azim kızlar azim bide eşimle idda ya girdik 68 i görmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?