• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar ben dün 88ile başlamıştım bugün 87.1 ile devam ediyorum :) şimdilik iyi gidiyor kahvemi de içtim bakalım nasıl olacak ...

Ben dün başladım canım bende değiştiriyorum ama mantık olarak isveç diyeti saatlerim uymuyor şuan için 79 ile başladım bugün tartida 77.7 yi gördüm. Avantajım hızlı veriyorum ben kilomu. Ama boyum 156 cm olduğundan fazlalığım çokmuş gibi düşün ama artık daha kararlı ve istekliyim gelişmeleri bildirelim birbirimize. Kolay gelsin. :)

sen neler yiyorsun peki ben dün öğlen balık ve yeşillik yedim sabah da kahve içmiştim akşam da bi kaç tane yeşil zeytin atıştırdım aslında isveçle hiç bir alakası yok ama protein ağırlıklı besleniyorum normalde de akşam yemek yemeyerek 102 kilodan 88 e düştüm tabi sporla birlikte sende ne yaptığını anlatırsan belki senin yaptıklarını yaparım

Ben dün hamburger menü ile bozdum ama onun dışında hiç birşey yemedim mesela :D açıkçası yinede tartıda 76.9 u gördüm canım. Benim yaptığım özel birşey yok ama hiç birşey yemiyorum desem yeridir.Bende 110 kiloyu görmüş idim aynı şekilde verdim akşamları yemeyerek. Hala aynı mantıkla devam ediyorum açıkçası diyet benim için hiç birşey yememek diyebilirim ama geçen sene isveç stili bir diyet ile 68 olmuştum olay diyette değil aslında yememek lazım. Bayram tatili dönüşü spor salonu ile destekleyeceğim. Hani şunları yiyiyorum diyemem.Mesela bugün kahve dışında bir lokma birşey yemedim çok sağlıksız fakat alışkanlık işte birde dünün cezası diyelim. =)

Arkadaslar ben gecen ay isvec diyetini yaptım ama kılo vermem cok cabuk durdu sadece 4 kılo verdım daha sonra baslayayım tekrar dedım bayram girdi araya olmadı ve cok mutsuzum tekrar baslamak istiyorummmmm acaba yine aynı sey mi olur dıye de korkuyorum bu kılolar sıktı artık beni :(

Arkadaslar ben gecen ay isvec diyetini yaptım ama kılo vermem cok cabuk durdu sadece 4 kılo verdım daha sonra baslayayım tekrar dedım bayram girdi araya olmadı ve cok mutsuzum tekrar baslamak istiyorummmmm acaba yine aynı sey mi olur dıye de korkuyorum bu kılolar sıktı artık beni :(

ben yarın başlıyorum isveç diyetine istersen beraber başlayabiliriz.

bende yarın başlıyorum...geçen sene yapmıştım ben bu diyeti et yüzünden 1 haftada bırakmıştım.dayanamamıştım et yemeye.1 hafta içinde 5kg vermiştim.bu sefer burnumu tıkayıp,dişimi sıkıp yiyeceğim.boyum 160 kilom 60... 55 olmak istiyorum.hadi bakalım hepimize kolay gelsin..

arkadaşlar bende yarın başlıyorum .geçen sene yapmıştım bu diyeti et yemeye dayanamadığım için ancak 1 hafta dayanabilmiştim ve 5 kg vermiştim.artık dişimi sıkıp,burnumu tıkayıp yiyecem eti...sanırım şimdilik 4 kişiyiz,hepimize kolay gelsin arkadaşlar...

günaydıııın..bende nescafemi içeyim şimdi.sen çok erken mi içiyorsun kahveni?öğlene kadar dayanabilecek misin?
bu arada bizden bir gün önce başlayan arkadaşlardan ses seda yok.ne durumdasınız bayanlar??

Arkadaslar ben de ikinci günümdeyım bırazdan tek sekerli Türk kahvemı ıcecegım umarım eskısı gibi olmaz diyetim ya :( bir öncekinde 4kılo gitti sadece :(

umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.ben sporda yapıyorum 2 haftadır.30 day shred programını uyguluyorum ve sıkılaşmak istiyorum.tavsiye ederim bayanlar...

günaydıııın..bende nescafemi içeyim şimdi.sen çok erken mi içiyorsun kahveni?öğlene kadar dayanabilecek misin?
bu arada bizden bir gün önce başlayan arkadaşlardan ses seda yok.ne durumdasınız bayanlar??

merhaba canı9m sabah eşim kahvaltı yaparken içtim:7: midem kazınmaya başladı gerçekten:9: öğlen yumurta ve domates yicem ıspanak yok sorun olur mu:ssz:

Arkadaslar ben de ikinci günümdeyım bırazdan tek sekerli Türk kahvemı ıcecegım umarım eskısı gibi olmaz diyetim ya :( bir öncekinde 4kılo gitti sadece :(

4 kilo da güzel canım kolay gelsin:7:

Back