- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #4.841
merhaba kızlar ben dün 88ile başlamıştım bugün 87.1 ile devam ediyorum :) şimdilik iyi gidiyor kahvemi de içtim bakalım nasıl olacak ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün başladım canım bende değiştiriyorum ama mantık olarak isveç diyeti saatlerim uymuyor şuan için 79 ile başladım bugün tartida 77.7 yi gördüm. Avantajım hızlı veriyorum ben kilomu. Ama boyum 156 cm olduğundan fazlalığım çokmuş gibi düşün ama artık daha kararlı ve istekliyim gelişmeleri bildirelim birbirimize. Kolay gelsin. :)
Arkadaslar ben gecen ay isvec diyetini yaptım ama kılo vermem cok cabuk durdu sadece 4 kılo verdım daha sonra baslayayım tekrar dedım bayram girdi araya olmadı ve cok mutsuzum tekrar baslamak istiyorummmmm acaba yine aynı sey mi olur dıye de korkuyorum bu kılolar sıktı artık beni![]()
ben yarın başlıyorum isveç diyetine istersen beraber başlayabiliriz.
tamam baslayalım yaaa ben cok mutsuzum cunku boyle((
yarın başlamak istiyorum inş başarırım 169 boy 65 kiloyum 58 olmak istiyorum![]()
ilk 2 günü atlatırsan gerisi çorap söküğü gibi geliyo aslında.bi de et yemeyide seviyorsan kimse tutamaz seni:))
günaydıııın..bende nescafemi içeyim şimdi.sen çok erken mi içiyorsun kahveni?öğlene kadar dayanabilecek misin?
bu arada bizden bir gün önce başlayan arkadaşlardan ses seda yok.ne durumdasınız bayanlar??
Arkadaslar ben de ikinci günümdeyım bırazdan tek sekerli Türk kahvemı ıcecegım umarım eskısı gibi olmaz diyetim yabir öncekinde 4kılo gitti sadece
![]()