- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #4.861
Arkadaslar ben de ikinci günümdeyım bırazdan tek sekerli Türk kahvemı ıcecegım umarım eskısı gibi olmaz diyetim yabir öncekinde 4kılo gitti sadece
13 günde 4 kg bence de iyi bozma moralini...yanında spor yapıyo musun bilmiyorum ama eğer yaparsan daha güzel sonuç alırsın bence..
miden kazındıkça su iç iyi geliyor:)) diyeti incelerken bazı sitelerde ıspanak yoksa semizotu yiyebilirsiniz diyordu yada roka marul gibi yeşillikler...ben zaten haşlanmış ıspanağı yiyememiştim geçen sene yaparken.ıspanağı es geçiyordum fakat şimdi es geçmeyip onun yerine yeşillik ve bulabilirsem semizotu yiyeceğim.
ben bundan öncede hollywood diyeti yaptığım için açlığa talimliyim:)))tek korkum kırmızı et ama onuda bir gün tavuk bir gün kırmızı et olarak yapıcam.her güm yiyemem çünkü kırmızı eti.
1 lt swu içtm şimdiye kadar
bugün ben öğlen yemeğimdeki elmayı daha erken yedim.çünkü spor yapıyorum ve aç karına sadece kahve ile dayanamazdım.umarım bi etkisi olmaz erken yememin.
isveç dıyetınde elma yok dıe bılıorum ama yanlıs mı acaba?
hoşgeldin aramıza tutku.sanırım bugün başladın.umarım devam edersin.birbirimize destek ile bu 13 günü tamamlayacağımıza inanıyorum.hepimize kolay gelsin
ikinci günün akşam yemeğinde 1 adet meyve var.ben de akşam ve öğlen menülerinin yerlerini değiştirdim.öğlen meyvemi de elma olarak yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?