• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ya kendime kızıyorum artık bugün 2. gün öldüm resmen şu saate kadar dayandım ama duramadım 2 tane çikolata yedim.. offf. bugün adet,m oldu sabahtan bu yana üşüyorum çokta koşturdum eve geldim herşey bana bakıyo bende tık yok dayanayım dedim olmadı 2 çikolata yedim yaaa

77.700 le başladım bugün kaçamak yapmadım bir iki kraker dışında öğlende ıspanak yokdu sadece yumurta ve domates yedim hade bakalım hepimize kolay gelsin elimde su şişesi cork cork kurbaa gibiyim:68::68::68:
bi de hergün yarım saat yüriim diyorum işe yararmıki:54:

benden sonra kımse uğramamış 2. günü sabahı 76.200 ilk gün 1.5 kg :26::26: o kadar olamaz yaa ödem falan vardı sanırım bakalım 13 günün sonunda ne olacak

ilk gün gidenlerin midemizdeki fazlalıklar olduğu düşünüyorum ben. çünkü diyeti bıraktıktan sonra 1 kilo geri almış oluyoruz

arkadaşlar,buraya günde bir kez en fazla iki kez mesaj yazabiliyoruz...iletişim içinde değiliz...facebooktan ekleyelim birbirimizi...yardım edemiyoruz bence böyle birbrimize...

profilimde vaşak yavrusu var...facebook.com/maya.mayadan.5

başına sadece www. koyucaksınız...bu benim gerçek olan deil...burdan gerçeğine eklicem sizi...burda kendi fb umu veremem ,özelden mesaj da yazılmıo...ben de bu çareyi buldum...sizi eklediimde arkadaş listemde görünmeyeceksiniz...yani sizin için de güvenli...

benim 9.günüm toplam 5 kilo verdim...4.8 ile 5.2 kilo arasında oynuo...

bu sabah 76 900 dün akşam ufak kaçamak yaptım biraz cips yedim :ssz::ssz: ama asla diyetimi bozmuyorum :15::15::15: 13 gün değilde 15 gün yapıveirirm :51::51:

selam kızlar bende yarın başlıyorum isveçe..katılmak isteyen arkadaşlarla beraber başlayalım yarın inşallah..

merhaba hanımlar benim bugün 4. günümde kaçamaklarla devam eden 4. gün.. kilo olarak 70 ile başladım 4. gün sabahında lavoboya gidip gelince kilom 67.4 çıktı şimdilerde 68.5 görünüyor hayırlısı artık 1,5 kilo vermiş te olABİLİRİM ŞİŞLİKTE GİTMİŞ OLABİLİRÇ BU ARADA MENSİM 3. GÜNÜM..

kızlar selam napıosunuz bakalım nasıl gidio bugün benim 4. günüm tam olarak listeye sadık kaldığım sölenemez sanki diyete başladığımı herkes haber almış gibi kaç gündür bi davet furyasıdır gidio:1::1: sabah 76.100 ü gördüm 1.5 civarında gitmiş görünüyor ama dün akşam tatlı falan yedim :41::41: sanırım pazartesiden itibaren daha sıkı tıtucam en azından kararlıyım kaçamak yaptım die salmıyorum eskisi gibi 75 i bi görseydim :45::14::14: zaten sanırım listeye tamamen uyunca gerçekten hızlı kilo gidiyo bayrama kadar vaktım var dietin sonunda 70 i görmek istiyorum yaa :31::31:

merhaba hanımlar benim bugün 4. günümde kaçamaklarla devam eden 4. gün.. kilo olarak 70 ile başladım 4. gün sabahında lavoboya gidip gelince kilom 67.4 çıktı şimdilerde 68.5 görünüyor hayırlısı artık 1,5 kilo vermiş te olABİLİRİM ŞİŞLİKTE GİTMİŞ OLABİLİRÇ BU ARADA MENSİM 3. GÜNÜM..

oo smyc aynı gün başlamışız ortak noktamız çok bende kaçamklarla götürüyorum walla :1::1: beraber devam edelim ne dersin birbirimizi motive ederiz:54::54:

oo smyc aynı gün başlamışız ortak noktamız çok bende kaçamklarla götürüyorum walla :1::1: beraber devam edelim ne dersin birbirimizi motive ederiz:54::54:

tamamdır birlikte devam edelim benim hedef 65 inşallah bayramdan önce 65 olurum. bu arada kaçamaklara devam isveç diyeti + türkiye diyeti oldu benim diyet. yalnız ben kaçamaklarımı galeta , elma ve yoğurtla yapıyorum artık zararı az olsuın diye. bir de bu diyet haftasonları dahada zor oluyor evde yalnızım ve işlerimi yapamıyorum bitkinde değilim ama açım...

Merhaba bayanlar bende diyete başlamak istiyorum yarın. Yeni başlamak isteyenler varsa birbirimize arkadaş olabiliriz :)
merhaba bende yarın başlayacam zaten 13 kilo verdim kendi çabalarımla ama kardeşimin sünneti var bayramın 4. günü yani biraz daha vermem gerekiyor sabah kilomu yazıp başlayacam sana uyarsa birbirimize destek oluruz

merhaba bugün sabah 88 kilo ile isveçe başladım(tam isveç sayılmasada hafif değiştirerek yepıyorum ) hergün tartılıp sonucu bildiririm

merhaba bugün sabah 88 kilo ile isveçe başladım(tam isveç sayılmasada hafif değiştirerek yepıyorum ) hergün tartılıp sonucu bildiririm

mrb bende bugün basladım isveç diyetine . bu arada yeni üyeyim kızlar herkese mrba. tontoncan aynı gün baslamamıza cok sevindim birbirimize destek olalım ya ben bugün cok fazla zorlanmadım ama bakalım bayrama kadar sürdürmeyi düşünüyorum .

Ben dün başladım canım bende değiştiriyorum ama mantık olarak isveç diyeti saatlerim uymuyor şuan için 79 ile başladım bugün tartida 77.7 yi gördüm. Avantajım hızlı veriyorum ben kilomu. Ama boyum 156 cm olduğundan fazlalığım çokmuş gibi düşün ama artık daha kararlı ve istekliyim gelişmeleri bildirelim birbirimize. Kolay gelsin. :)

Back