• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın...
az önce kahvemi içtim,birazdan ekmeğimi yiyeceğim.bende 3.200 gr verdim.diyete devam etmiyeceğim,bende çok kabızlık yaptı...anladığım kadarıyla en iyi sonuçlar ilk hafta da alınıyor,ikinci haftada daha az veriliyor.3 ayda bir ,sadece 7 gün yapacağım bu diyeti.yarın dan itibaren 5 günde 5 kilo diyeti yapacağım.hepimize başarılar...:16::16:
bu diyetten sonra siz neler yapmayı düşünüyor sunuz?:26::26:öpüldünüz.....

baktım 5 günde 5 kilo diyetine. biz isveçten sonra her diyeti yaparız bize koymaz :) yarın başlayalım mı birlikte?

KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM bu hafta sadece 300 gr vermişim şoka girdim zaten bu kadarınıda beklemiyordum belki 1-2 kilo veririm dedim ama o bile yok yani 73 kg ile başladığım diyet 69.700 olarak bitti.

altılı sayıları gördüm sevindim ama 69.7 yahu bune :( şimdi bundan sonra ne yapsam diye düşünüyorum. bir tur daha yapsam olmaz gibi geldi bana vücudum alıştı galiba bu beslenme şekline tepki vermiyorum ne yapsam bilemedim

bence hemen metobolizmanı hızlandıracak birseyler yap yoksa verdiğin kiloların iki katını alırsın üzülmek bir sonraki yapacagın diyetlerde seni olumsuz etkiler bu sefer istediğin sonuca belki ulasamadın ama inş bir sonrakinde olur pes etmek yok başarızıslık+başarısızlık+başarısızlık+basarı=BAŞARI benim bakişim bu şekilde. bu yazdıklarım acizane bir yorum

anlaşılan herkez diyeti bırakmış ya ben sizden etkilendim foruma üye oldum bu yolda destek alırım diye şimdi bende mi bıraksam diye düşünüyorum ama herhal isteğim kilo ya inş ulasana kadar devam ederim bu sabah tartıldım 200gram gitmiş toplam da suana kadar 3.9 yani 4 kilo

ben bırakmadım benimki tam 13 günde bitirdim. bence sende bırakma.çok güzel kilo vermişsin herkes kendi çapında kilo veriyor işte.bünye meselesi. devam et ben hergün burdayım yine :)

ben bırakmadım benimki tam 13 günde bitirdim. bence sende bırakma.çok güzel kilo vermişsin herkes kendi çapında kilo veriyor işte.bünye meselesi. devam et ben hergün burdayım yine :)

mutfaktan işlerimden dolayı çıkmıyorum iştahımada gelmiyor ama bu diyet bünyeyi etkilemese inş bugun devam yarın yine paylaşirim sonucu

anlaşılan herkez diyeti bırakmış ya ben sizden etkilendim foruma üye oldum bu yolda destek alırım diye şimdi bende mi bıraksam diye düşünüyorum ama herhal isteğim kilo ya inş ulasana kadar devam ederim bu sabah tartıldım 200gram gitmiş toplam da suana kadar 3.9 yani 4 kilo

öncelikle tebrik ederim.bencede ,eğer bir rahatsızlığın yoksa devam et.söylediğim gibi,kabızlık yüzünden bırakmak zorundayım.kabızlık zaten kilo vermeyi de engeliyor...bende hergün burdayım,hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşacağız:21:

bir sorum olacaktı:eğer artık isveç diyeti yapmıyoruz,hala buralarda takılabilir mıyız?:26:her diyetin ayrı bir grupu var:26:bilgisi olan var mı?

şimdi düşündüm taşındım ben sonsuza kadar çok diyet yapamam dedim ve kayra'nın daha önce uygulayıp 3 haftada 10 kilo verdiği diyeti uygulamaya karar verdim hem düzenli beslenmek içinde uygun yapmak isteyen olursa diye buraya da kopyalıyorum

SABAH:
ac karnına limonlu ılık suyla başla güne... limon yağ eritir.aynı bulaşık deterjanlarında olduğu gibi...

yarım saat sonra
peynir,zeytinyağlı kekikli domates, zeytin, haşlanmış yumurta(bütün diyetlerde vardır tok tutar)
1 dilim ekmek yiyebilirsin amaaaaaaaaa yemezsen insülinin düşmez aclık hissetmezsin...

ARA ÖĞÜN 1LT SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur....

ÖĞLE:
1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara köfte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

ARA ÖĞÜN 1 lt SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur...

AKŞAM

1 dilim ekmekle birlikte
1 tost yiyebilirsinya da

1lt SU

akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyebilirsin...

TATLI OLARAK 1 TOP DONDURMA YİYEBİLİRSİN........
PATATES,MAKARNA,PİRİNC PİLAVI YASAAAAAAK............ COK CANIN İSTERSE 1 KAŞIK YİYEBİLİRSİN.... TOPLAMDA 3 LT SU

GÜN İCİNDE MADEN SUYU VE AYRANI KARIŞTIRARAK İCİN... DOPİNG GÖREVİ GÖRÜR..ENERJİNİZ DÜŞMEZ
SPOR YAPARKEN KARBONHİDRAT (EKMEK TÜRÜ YANİ..)TÜKETMEYİN CÜNKÜ VÜCUT ÖNCE ALDIĞIMIZ KARBONHİDRATI YAKAR SONRA O BİTİNCE VÜCUTTAKİ YAĞLARI YAKAR.... KARBONHİDRAT ALMAZSAN DİREK OLARAK VÜCUTTAKİ YAĞDAN İŞE BAŞLAR.............

kızlar bu arada kendime diyet günlüğü açtım diyet günlükleri bölümünden missdancın günlükü olarak başlık attım. arada uğrayın. isterseniz gelin birlikte yapalım öptümmm..

Son düzenleme:
missdance aynı sorun bendede var ilk günler çok iyi kilo verdim ama sonra durdu hatta veremedim alıyodumda ve sonra değiştirmeye karar verdim şuan yiyorum herşeyden dikkat ederek tabi 1günde 1kilo farketti diyebilirim değiştirmek lazım demekki

diyet konusunda haklısın...sürekli diyet yapamayız ki....bende kararsızım...ama protein ağırlıklı besleneceğim,bu kesin.günlüğün da hayırlı olsun,başarılar dilerim...yarın yine burdayım:34:

bugun aslında kilo vermem gerekirdi veremedim demekki haklıymıssınız ikinci hafta verilmiyor bende diyeti bıraktım ya daha sağlıklı bir diyete geçelim baş ağrısı kalp çarpıntısı halsizlik üşüme gibi hakkikatn bünyemi zorladım eşimde dedi artık birak bak hastalanacaksın ama inş birgün düzenli beslenirsem düzelirim toplam 4 kilo diyelim ama yinede sonuç çok güzel neyse kilo verelim diye sağliğimizdan olmayalım bu seferde onu düzeltmek için uğrasacağiz ama netice verirmi vermez mi bilinmez ama kilo verilir

şimdi düşündüm taşındım ben sonsuza kadar çok diyet yapamam dedim ve kayra'nın daha önce uygulayıp 3 haftada 10 kilo verdiği diyeti uygulamaya karar verdim hem düzenli beslenmek içinde uygun yapmak isteyen olursa diye buraya da kopyalıyorum

SABAH:
ac karnına limonlu ılık suyla başla güne... limon yağ eritir.aynı bulaşık deterjanlarında olduğu gibi...

yarım saat sonra
peynir,zeytinyağlı kekikli domates, zeytin, haşlanmış yumurta(bütün diyetlerde vardır tok tutar)
1 dilim ekmek yiyebilirsin amaaaaaaaaa yemezsen insülinin düşmez aclık hissetmezsin...

ARA ÖĞÜN 1LT SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur....

ÖĞLE:
1 dilim ekmekle birlikte
1 tost yiyebilirsinya da

ARA ÖĞÜN 1 lt SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur...

AKŞAM

1 dilim ekmekle birlikte
1 tost yiyebilirsinya da

1lt SU

akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyebilirsin...

TATLI OLARAK 1 TOP DONDURMA YİYEBİLİRSİN........
PATATES,MAKARNA,PİRİNC PİLAVI YASAAAAAAK............ COK CANIN İSTERSE 1 KAŞIK YİYEBİLİRSİN.... TOPLAMDA 3 LT SU

GÜN İCİNDE MADEN SUYU VE AYRANI KARIŞTIRARAK İCİN... DOPİNG GÖREVİ GÖRÜR..ENERJİNİZ DÜŞMEZ
SPOR YAPARKEN KARBONHİDRAT (EKMEK TÜRÜ YANİ..)TÜKETMEYİN CÜNKÜ VÜCUT ÖNCE ALDIĞIMIZ KARBONHİDRATI YAKAR SONRA O BİTİNCE VÜCUTTAKİ YAĞLARI YAKAR.... KARBONHİDRAT ALMAZSAN DİREK OLARAK VÜCUTTAKİ YAĞDAN İŞE BAŞLAR.............

kızlar bu arada kendime diyet günlüğü açtım diyet günlükleri bölümünden missdancın günlükü olarak başlık attım. arada uğrayın. isterseniz gelin birlikte yapalım öptümmm..

bu diyet gerçekten bu kadar kilo verdirecekmi isveçe de 7 ile 20 arası kilo verilir diyorlar

63 kiloyum 13 günde 57 olmalıyım acil kılo vermem gerekıyor önce bu dıyetı yapacağım sonra karatay dıyetı yapacagım. bugun 1.gunum sabah ac karna kahve çay sevmıyorum bol su içiyorum öglen menusunu aynen uygulayacagım kızlar haslanmıs ıspanak ne kadar olacak ben yumurtalı ıspanak çok severım yumurtalı yapsam olurmu acaba

Back