• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Ben mucizelere inanmam ama bu çorbaya mucize İsveç diyeti çorbası deniyor. Tarifi Amerikalı bir doktordan aldım. Adam Türk-Arap kökenli olduğu için bizim nasıl yediğimizi falan çok iyi biliyor. İşte tarif:

6 adet kuru soğan (dışı sarıya kaçmış olsun)
1 kilo domates (olabildiğince doğalını seçin; yaz aylarında Çanakkale domatesi gibi)
1 orta boy beyaz lahana (kışın alıp deep freeze’leyebilirsiniz; fasülye ve lahana cinsi sebzeler deep freeze’de değerinden hiç kaybetmez)
2 adet yeşil dolmalık biber (çarliston veya sivri de kullanabilirsiniz)
4 havuç (kök sebze yasağını geçebilen tek örnek havuç ve İsveç diyeti tariflerinin çoğunda vardır)
1 kereviz sapı (kerevizin kendisi değil de bol yapraklı sapları İsveç diyeti için idealdir)
2 bardak tavuk suyu (1 adet göğüs veya but haşlayarak elde edebilirsiniz)
Baharat olarak bir tutam deniz tuzu ve katkısız beyaz toz biber

Sebzeleri iyice temizleyip doğradıktan sonra üstüne su gelecek şekilde tencereye koyun. Tavuk suyunu ve baharatları da koyun. 1 saat kadar pişirin. Değişik lezzetler elde etmek isterseniz tuzsuz soya sosu koyabilirsiniz.

Bu çorbayı kullandığınız 7 günlük İsveç diyeti listesini sitemde yazdım. Yazı çok uzun ve görselli olduğu için, bir de telif sorunları yüzünden buraya yazamıyorum :( Merak ederseniz profil ismime tıklayın, sitenin adresi orda var. Bağlantı koymuyorum, yeni üyeyim, belki yasaktır.

Umarım herkes bol bol kilo verir. Aman kas değil, yağ yakmaya özen gösterin kızlar ;)

Ben mucizelere inanmam ama bu çorbaya mucize İsveç diyeti çorbası deniyor. Tarifi Amerikalı bir doktordan aldım. Adam Türk-Arap kökenli olduğu için bizim nasıl yediğimizi falan çok iyi biliyor. İşte tarif:

6 adet kuru soğan (dışı sarıya kaçmış olsun)
1 kilo domates (olabildiğince doğalını seçin; yaz aylarında Çanakkale domatesi gibi)
1 orta boy beyaz lahana (kışın alıp deep freeze’leyebilirsiniz; fasülye ve lahana cinsi sebzeler deep freeze’de değerinden hiç kaybetmez)
2 adet yeşil dolmalık biber (çarliston veya sivri de kullanabilirsiniz)
4 havuç (kök sebze yasağını geçebilen tek örnek havuç ve İsveç diyeti tariflerinin çoğunda vardır)
1 kereviz sapı (kerevizin kendisi değil de bol yapraklı sapları İsveç diyeti için idealdir)
2 bardak tavuk suyu (1 adet göğüs veya but haşlayarak elde edebilirsiniz)
Baharat olarak bir tutam deniz tuzu ve katkısız beyaz toz biber

Sebzeleri iyice temizleyip doğradıktan sonra üstüne su gelecek şekilde tencereye koyun. Tavuk suyunu ve baharatları da koyun. 1 saat kadar pişirin. Değişik lezzetler elde etmek isterseniz tuzsuz soya sosu koyabilirsiniz.

Bu çorbayı kullandığınız 7 günlük İsveç diyeti listesini sitemde yazdım. Yazı çok uzun ve görselli olduğu için, bir de telif sorunları yüzünden buraya yazamıyorum :( Merak ederseniz profil ismime tıklayın, sitenin adresi orda var. Bağlantı koymuyorum, yeni üyeyim, belki yasaktır.

Umarım herkes bol bol kilo verir. Aman kas değil, yağ yakmaya özen gösterin kızlar ;)

tarif için teşekkürler:16:denemek lazım

Özelden msg'lara cevap veremiyorum. Profil ismime tıklayınca orda visit homepage diyor. Sorularınızı burdan yanıtlarım, yardımcı olmak isterim.

Dallida kesin deneyin, ben de size teşekkür ederim ayrıca.

az önce sitenize göz attım.ilgi çekici başlıkları var.sormak istediğim,sitenizdeki isveç diyeti,siz uyguluyor musunuz?veya uyguladığınız mı?7.gün dan sonra başa mı dönüyor diyet?sitenizdeki isveç diyeti, karatay diyetine çok benziyor gibi.karatay hoca da aynı beslenme şeklini savunuyor.cevap için şimdiden teşekkürker:16::16:

slm arkadaşlar bende bugun diyete baslamaya karar verdim ben 1 yıl içinde 2 düşük yaptım haliyle piskolojik sorunlarımdan dolayı çok kilo aldmmm vermemlazıp baktım güzel kiloveren var eger bozmayıp devam edersem yazarım kaç kilo verdigimiiii alllah hepimize sabır dayanma gücü versinnnnnnnnn

slm arkadaşlar bende bugun diyete baslamaya karar verdim ben 1 yıl içinde 2 düşük yaptım haliyle piskolojik sorunlarımdan dolayı çok kilo aldmmm vermemlazıp baktım güzel kiloveren var eger bozmayıp devam edersem yazarım kaç kilo verdigimiiii alllah hepimize sabır dayanma gücü versinnnnnnnnn

hoş geldiniz...çok geçmiş olsun....kilo vermek gerçekten sabır işi:18:inşALLAH en kısa zamanda RABBİM hayırlı :emir_bebek:nasip eder

bugün hiç iştahım yok canım hiç bir şey yemek istemiyor bunalım takılasım var birazda :)
sabah bir tane havuç yedim öğlen balık vardı akşamda ızgara biftek işte yerlerini değiştreyim dedim.öğlen sadece bi parça tavuk biftek yedim bende yağsız başkada bi şey yemedim akşam balık yicektim annem yaptı ama yemedim canım hiç istemedi.dünki yediklerimin acısını çıkardım :)

Kesinlikle bu doğru diyette olmadığın zamanda sormazlar bile yermisin diye diyetteykende ısrarla soruyolar ya:52:
Bende güzelce kahvaltımı yaptım 3 gibide ara öğünümü yiycem ya ben hala 63 ya napcam bilmiyorum ne güzel bi ara iyi gidiyodum nazarım deydi galiba:27:
VE hepinizi tebrik ediyorum gayretinizden dolayı hadi kızlar cıtır olmayaaa:16:

sıkma canını,doğru yoldasın:12:kilo vermek sabır işi...:24:

az önce sitenize göz attım.ilgi çekici başlıkları var.sormak istediğim,sitenizdeki isveç diyeti,siz uyguluyor musunuz?veya uyguladığınız mı?7.gün dan sonra başa mı dönüyor diyet?sitenizdeki isveç diyeti, karatay diyetine çok benziyor gibi.karatay hoca da aynı beslenme şeklini savunuyor.cevap için şimdiden teşekkürker:16::16:

Evet uyguladığım bir diyet. Orda yazdığım 7 gün programını İsveç diyetine başladığınız ilk hafta yapıyorsunuz. Sadece 1 hafta... Sonra normal İsveç diyeti listeleriyle devam ediyorsunuz. Alışveriş listesi başlığında, bu diyette neler yenir neler yenmez konusuna değindim. O listedeki yasak olmayan malzemeler ile pek çok yemek yapabilirsiniz.

İlk 7 gün şok diyetinin amacı sindirim sistemini, özellikle kolonu temizlemek. İsveç diyetiyle 1 ayda 7-8 kilo vermiştim. Sonra başka diyete geçtim, çünkü bulduğum yeni diyet bana daha iyi gelmişti. Yani, daha iyileri de var tabii ama İsveç de hiç fena değil. Tek sorun, sahtesini değil, gerçeğini bulmak ;)

Karbonhidrat kısıtlaması açısından Karatay diyetiyle benzer evet. Ancak bunda tuz yok. Çok ihtiyaç duyarsanız deniz tuzu kullanabiliyorsunuz.

yıne yenıden ısvec dıyetıııııı :)..... bu kez sonuna kadar getırecegım azımlıyım hırslıyım :D sabah yumurta ve domatesımı yedım ve spora cıkıp geldım. :nazar::nazar::nazar::nazar: annemde sehır dıısına cıktı evde pasta borek corek edende yok rahat kafayla yapmak en ıyısı :D

kızlarrrrrrrrrrr :) sabah türk kahvemi içtim her zaman sade içiyordum dedim bu seffer bir şeker atayım çünkü vücut direncim düşmesin dedim birde dışarıya çıkacağım onun için. :) öğlende az önce 2 yumurtamı yedim birde havucum var ama onu 3 gibi yerim acıkınca kessin diye :)
bu arada diyete başlamadan önce 56,7 kilomdu tok karınla şimdi aç karınla 54,2 tok karınla ise 54,8 55 civarlarında 6. günüm bugün çok az kilomu veriyorum ne belki bugün son günüm olur bilemiyorum

kızlarrrrrrrrrrr :) sabah türk kahvemi içtim her zaman sade içiyordum dedim bu seffer bir şeker atayım çünkü vücut direncim düşmesin dedim birde dışarıya çıkacağım onun için. :) öğlende az önce 2 yumurtamı yedim birde havucum var ama onu 3 gibi yerim acıkınca kessin diye :)
bu arada diyete başlamadan önce 56,7 kilomdu tok karınla şimdi aç karınla 54,2 tok karınla ise 54,8 55 civarlarında 6. günüm bugün çok az kilomu veriyorum ne belki bugün son günüm olur bilemiyorum

Ben ben nolucam:2: kahvemi yeni içebildm tartıldım 2 kilo vermişim ben sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum

herkese merhaba geldik 12. güne yarın tartılıcam çok heyecanlıyım sabah şekersiz çay yumurta domates salatalık yedim öğlenle sabahı birleştirdim bir nevi. bu akşam dediğim gibi yeğenimin doğum günü var ben bu akşam bir şey yemem büyük ihtimalle.herşey yolunda sporada devam :)

herkese merhaba geldik 12. güne yarın tartılıcam çok heyecanlıyım sabah şekersiz çay yumurta domates salatalık yedim öğlenle sabahı birleştirdim bir nevi. bu akşam dediğim gibi yeğenimin doğum günü var ben bu akşam bir şey yemem büyük ihtimalle.herşey yolunda sporada devam :)

Kutlarım seni sonuna geldin darısı bizim başımıza :-D inşaallah istedgn kiloya dûsmussundur

merhabalar:64:
az once ikinci öğünümü yedim,sizleri okuyorum...
bugün ev işi yapacağım,herhalde yürüyüşe çıkamayacağım:19:
hepimize kolay gelsin:21::21:

of ya kaç gündür bir gram bile veremiyorum hergün nerdeyse aç yatıyorum kaç gündür akşam yemeği yemiyorum ya:43:
Hepinizi tebrik ediyorum bu arada inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız:kkk:

of ya kaç gündür bir gram bile veremiyorum hergün nerdeyse aç yatıyorum kaç gündür akşam yemeği yemiyorum ya:43:

hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşacağız!bende seni tebrik ederim:42:

belki de öğünleri eksik yediğin içindir bilemiyorumki. vallaha bende inşallah kilo kaybetmişimdir. yine bana vermemişim gibi geliyor ama görcez yarın sabah. hemen haber vericem sizlere.

Back