• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

pardon ya istemeden ayni msji cok kez yollamisim :26:

bugün benim 4. günüm, daha öncese isvec yapip 6 kilo vermistim....

1. Gün 62 kg
2. gün 60,6
3. gün 60,2
4. gün 59,7

tam tamina uyamiyorum biraz tuz ve siviyag kullaniyorum

arkadaşlar bende 5 gündür yapıyorum hiç bozmadan şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım.ama sonuç ne olacak çok merak ediyorum
ben 13 günün sonunda tartılacağım.umarım sonuç güzel olur

sanırım banada en uygun diyet isveç diyeti 2 hafta önce yapmştım 7 gün kadar ama 7. günün sonuna doğru bozdum.2 ile 2,5 kilo arası verdim neyseki bir hafta boyunca korudum verdiğim kiloyu şimdi tekrardan başlamak istiyorum.yarın varmı diyete başlayacak arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar b ugün 7. Gün sanırım beni en çok zorlayacak olan gün bugün.akşam hiç bir şey yenmeyecek uuuuu çok feci

Merhaba hanımlarrrr :)
Daha önce de bu başlığa defalarca yazdım sanırım. Ben de bu diyetle yaklaşık 6 kilo vermiştim. Yaklaşık 6 ay kilomu korudum. Sonra sporu bıraktığım ve çok hareketsiz bir yaşamım olduğu için geri aldım. Bugün tekrar başlıyorum. 67 kiloyum şu anda.
Az önce akşam yemeği olarak biftek yerine yağsız tavada tavuk ve salata yiyerek bugünkü menümü tamamladım.
Şimdi de form çayımı içip keyif yapıyorum.
Ohhh ilk gün bitti bile. Yarını da atlattık mı tamamdır.
Hepinize sevgiler bol motivasyonlar.

Listeyi yarin buzdolabin ustune yapistiricam :)

Yalniz birsey sormak istiyorum kizlar ispanak yerine ne yiyebilirim ispanak yiyemiyorum ben midem bulanio :/ Yrn baslicam Allah nasip ederse INSALLAH

Listeyi yarin buzdolabin ustune yapistiricam :)

Yalniz birsey sormak istiyorum kizlar ispanak yerine ne yiyebilirim ispanak yiyemiyorum ben midem bulanio :/ Yrn baslicam Allah nasip ederse INSALLAH

Ispanak yerine roka salatası ya da marul yiyorum ben. Siz de deneyebilirsiniz.

Bugün 4. günüm ve 1 kilo vermiş görünüyorum. Spor yapabilirsem daha güzel kilo verebileceğim eminim.
Hepinize sevgiler ve başarılar.

ilginç bi diyet gibi görünüyo yeni üye oldum ve ilk defa burada duydum pek diyet yapabilen biri değilim ama arkadaşımı da kandırırsam denicem:))

Back