• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

eğer iyi bir kilo vermişsem karatay yapıcam ama sanırım istediğim kilolara gelemedim belki bir kez daha isveç yaparım diyorum. kararsızım

eğer iyi bir kilo vermişsem karatay yapıcam ama sanırım istediğim kilolara gelemedim belki bir kez daha isveç yaparım diyorum. kararsızım

yarın olsun,bakarsınız...bende 13 gün daha yapmak istiyorum.şimdi 8.günüm.hiç ara vermeden devam etmek istiyorum,ama bilemiyorum....düşük kalorili bir diyet olduğu için zararlı olabilir.

Evet uyguladığım bir diyet. Orda yazdığım 7 gün programını İsveç diyetine başladığınız ilk hafta yapıyorsunuz. Sadece 1 hafta... Sonra normal İsveç diyeti listeleriyle devam ediyorsunuz. Alışveriş listesi başlığında, bu diyette neler yenir neler yenmez konusuna değindim. O listedeki yasak olmayan malzemeler ile pek çok yemek yapabilirsiniz.

İlk 7 gün şok diyetinin amacı sindirim sistemini, özellikle kolonu temizlemek. İsveç diyetiyle 1 ayda 7-8 kilo vermiştim. Sonra başka diyete geçtim, çünkü bulduğum yeni diyet bana daha iyi gelmişti. Yani, daha iyileri de var tabii ama İsveç de hiç fena değil. Tek sorun, sahtesini değil, gerçeğini bulmak ;)

Karbonhidrat kısıtlaması açısından Karatay diyetiyle benzer evet. Ancak bunda tuz yok. Çok ihtiyaç duyarsanız deniz tuzu kullanabiliyorsunuz.

cevapladığınız için teşekkürler:16:
şu anda nasıl bir diyet uyguluyor musunuz?biraz anlatır mısınız?teşekkürler

kızlar bende çok kilo veremedim ilk hafta verdim ama sanırım 2. hafta veremedim gibi geliyor bana belki 1 kilo falan bakalım yarın sabahı iple çekiyorum ama umutsuzum.bünye işte :(

kızlar bence bu diyettte ekstradan farklı birsey yemek kilo vermeyi durduruyor en küçük bir şey de olsa bende 2 günde bir 500 gram veriyorum hesaplamalarıma göre en fazla bu diyetle 5 kilo veririm başlama kilom 71.7 suan aç karnına 68 ama hakkaten bünyemi zorluyor spor yapmıyorum yapsam herhal daha çok verecem hepimize kolay gelsin

haklısın,ama maalesef 3 gündür kabızlık problemi yaşıyorum....bugün sinameki alacağım,onu içerim artık:37:

evet haklısın bu diyette mutlaka bitkisel çay maden suyu içilmeli cünkü metobolizmanın hızını nerdeyse yarı yarıya düşürüyor bu diyetten sonra kesin diyetisyene gidecem yoksa bu metabolizmayla verdiğim kiloların iki katı alırım

KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM bu hafta sadece 300 gr vermişim şoka girdim zaten bu kadarınıda beklemiyordum belki 1-2 kilo veririm dedim ama o bile yok yani 73 kg ile başladığım diyet 69.700 olarak bitti.

altılı sayıları gördüm sevindim ama 69.7 yahu bune :( şimdi bundan sonra ne yapsam diye düşünüyorum. bir tur daha yapsam olmaz gibi geldi bana vücudum alıştı galiba bu beslenme şekline tepki vermiyorum ne yapsam bilemedim

3.800 verdim.. bendeki kilolar inatçı.! ve de kemikli bi yapım var bu yuzden mi diye düsünüyorum. en yakın zamanda diyetisyene gidicem

günaydın...
az önce kahvemi içtim,birazdan ekmeğimi yiyeceğim.bende 3.200 gr verdim.diyete devam etmiyeceğim,bende çok kabızlık yaptı...anladığım kadarıyla en iyi sonuçlar ilk hafta da alınıyor,ikinci haftada daha az veriliyor.3 ayda bir ,sadece 7 gün yapacağım bu diyeti.yarın dan itibaren 5 günde 5 kilo diyeti yapacağım.hepimize başarılar...:16::16:
bu diyetten sonra siz neler yapmayı düşünüyor sunuz?:26::26:öpüldünüz.....

kızlar bende 7. günü yaptım ve bıraktım diyeti dün normal yedim.çünkü halsizlik yapıyor verdiğim kilo ise 2,5 kilo az ama olsun

Back