Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ıyi akşamlaarr arkadaşlarım kaydirigubbakcemile

Hoşgeldin Yengecburcu :1hug:

Diyettende az yiyoruz galiba inşallah biz sorun çıkmaz sporda çabuk yoruluyorum yorulunca yavaşlıyorum yada oturuyorum bir yere. ıçime bir sıkıntı geldi kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı oturdum yoruldukça yavaşladım oturdum ama yinede devam ettim. Diyetteyken sporu günde 1 saatten fazla yapmamak lazım. LÜTFEN SPORU HIZLI YAPAYIN. Kalpten gidicez sonra öbür tarafa yasakkelime
Sabah egzeriz akşam yürüyüş ve yine egzersiz yapıyorum.
Öğlen azıcık haşlanmış tavuk akşam bir elma yediklerim. Bugün yine 900 gr kadar verdim. Vucudum alıştı aklıma geliyor güzel lezzetler ama bir irade varmış ki bizde kızlar Zayıflıyoruz... Mutluyuz :dance:
Hareket ettikçe daha güzel gidiyor kilolar ama yavaş güzel nefes alarak burundan al ağızdan ver şeklinde tempolu ama normal hızda yarım saat spor yapsak yeterli.
Yengecburcu Zinde olmana sevindim o rahatlıkla şimdi uyuyorsundur

Son düzenleme:
İyi akşamlaarr arkadaşlarım kaydirigubbakcemile

Hoşgeldin Yengecburcu :1hug:

Diyettende az yiyoruz galiba inşallah biz sorun çıkmaz sporda çabuk yoruluyorum yorulunc ayavaşlıyorum yada oturuyorumbir yere. İçime bir sıkıntı geldi kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı oturdum yoruldukça yavaşladım oturdum ama yinede devam ettim. Diyetteyken sporu günde 1 saatten fazla yapmamak lazım. LÜTFEN SPORU HIZLI YAPAYIN. Kalpten gidicez sonra öbür tarafa yasakkelime
Sabah egzeriz akşam yürüyüş ve yine egzersiz yapıyorum.
Öğlen azıcık haşlanmış tavuk akşam bir elma yediklerim. Bugün yine 900 gr kadar verdim. Vucudum alıştı aklıma geliyor güzel lezzetler ama bir irade varmış ki bizde kızlar Zayıflıyoruz... Mutluyuz :dance:
Hareket ettikçe daha güzel gidiyor kilolar ama yavaş güzel nefes alarak burundan al ağızdan ver şeklinde tempolu ama normal hızda yarım saat spor yapsak yeterli.

Yengecburcu malesef yüzme bilmiyorum. Keşke üzme bilsem yüzmekte çok faydalı spor. Zinde olmana sevindim o rahatlıkla şimdi uyuyorsundur

yok gülüm ya ben ne kadar yorgun olsamda uyuyamam erken :1no2:
azcık uzandım kendime geldim..
ama cnm sen fazla yükleniyor gibi geliyorsun bana spor konusunda :eek:lmaz:
madem şikayetlerin var dedğin gibi 1 saatten fazla yapma sporu ..
zaten az yiyoruz ve onuda sporla hemen kaybedersen vucut enerjisini yitirir bence CADIARZU
toplamda kaç kilo oldu tatlım verdğin kilo hesaplıyamadımda :nazar:

yok gülüm ya ben ne kadar yorgun olsamda uyuyamam erken :1no2:
azcık uzandım kendime geldim..
ama cnm sen fazla yükleniyor gibi geliyorsun bana spor konusunda :eek:lmaz:
madem şikayetlerin var dedğin gibi 1 saatten fazla yapma sporu ..
zaten az yiyoruz ve onuda sporla hemen kaybedersen vucut enerjisini yitirir bence CADIARZU
toplamda kaç kilo oldu tatlım verdğin kilo hesaplıyamadımda :nazar:

Toplam 7 günde 3 kilo oldu. ilk günler yavaş verdim.
Evet haklısın mümkün olduğunca dikkat ediyorum Yolda su aldım 1,5 litrelik iyi oldu.Allah korusun bende sizleri bu konuda uyarmak istedim az ve vitaminsiz besleniyoruz. dikkatli olmalıyız. bu diyet kışın yapılmamalı. Teşekkürler
Başlangıç kilom 88 di şimdi 85 oldum.:nazar:
Senin kaçıncı günün kaç kilo verdin kilo nedir.

Toplam 7 günde 3 kilo oldu. ilk günler yavaş verdim.
Evet haklısın mümkün olduğunca dikkat ediyorum Yolda su aldım 1,5 litrelik iyi oldu.Allah korusun bende sizleri bu konuda uyarmak istedim az ve vitaminsiz besleniyoruz. dikkatli olmalıyız. bu diyet kışın yapılmamalı. Teşekkürler
Başlangıç kilom 88 di şimdi 85 oldum.:nazar:
Senin kaçıncı günün kaç kilo verdin kilo nedir.

vitaminsiz diye düşünme bence tatlım aslında herşey var ama az ve ayrı ayrı yiyoruzz :teselli:
bizler alışmışız herşeyi bir arada yiyip tıka basa doymaya tabi şimdi beyin ve vucud birbiryle inadlaşıyor izin verelim beynimiz kazansın :umursamaz:
demek sende 3 kilo verdin inş. 2. haftanda daha fazla verirsin arkadaşım ..
benim 10. günüm hala 3 kiloda takıldım :nazar:

vitaminsiz diye düşünme bence tatlım aslında herşey var ama az ve ayrı ayrı yiyoruzz :teselli:
bizler alışmışız herşeyi bir arada yiyip tıka basa doymaya tabi şimdi beyin ve vucud birbiryle inadlaşıyor izin verelim beynimiz kazansın :umursamaz:
demek sende 3 kilo verdin inş. 2. haftanda daha fazla verirsin arkadaşım ..
benim 10. günüm hala 3 kiloda takıldım :nazar:

Daha az yediğimiz için güçsüz oluyoruz hemen enerji bitiyor. Vucudumuz yemek istiyorum beynimiz hayır ondan yemiyeceksin diyorç
Merak etme verirsin kilolarını bünyeden bünyeye değişik olabilir.

canlarım merhaba, 7. günü kazasız belasız atlattım ancak öğlen etimi yiyemedim, eksiğim var ama fazlam yok.
misafirim geldi allahtan ben eve gelmeden mantıları yemişler :) hoş ben zaten mantı sevmem, sonra komşuma geçtim ev temizliyordu son 3 saattir onunla temizlik yaptım, terlemedim ama spor sayılır :)
malumunuz bu sabah ki kas ağrısından sonra doktorcum bi gün yap bi gün spor yapma demişti.

ben bu diyeti ilk yaptığımda çk daha fazla kilo vermiştim ama kabul etmek gerekki o zaman daha gençtim.
bugün ıspanak aldım yine,yarın silbaştan yapıyoruz...
kızlar ben sizlere çok alıştım, bu diyet sonrası yine beraberiz tamam mı?
sizlerin motive etmesi bana çok iyi geliyor :))

Weight watchers diyeti olarak ta bilinen ve zayıflamak isteyen kişilere herhangi bir diyet kısıtlamasına girilmeksinin herşeyin yemesinin serbest olduğu bu hızlı zayıflama diyetinde, her bir besinin içerdiği kalori oranına ve kilo aldırma riskine göre 1 ile 10 arasında değişen rakamlarla puanlamalar yapılmaktadır. Günlük 16 puan barajını geçmedikçe kişiler her türlü yiyecekten dilediğince yiyebilmektedir. Şayet bir zayıflama programı düşünüyorsanız, Puan sistemi diyeti veya puanlama yoluyla diyet adı verilen momentum diyetini muhakkak denemelisiniz. Momentum diyeti Amerikada o derece popüler hale gelmiştir ki büyük weight watchrs toplulukları kurulmakta ve kişiler bu zayıflama seanslarına ücretli olarak katılmaktadır. Bu sayede hem sosyalleşme olanağı bulmakta hem de zayıflama diyeti esnasında kendisini yalnız hissederek de moralize olmasının önnüne geçmektedir.

En son yenilenen weight watchers momentum diyeti programlarında sizlere diyet uzmanları tarafından nasıl açlıkla başedeceğiniz, nefsinizle mücadele, doygunluk hissinizi artırmanın ve güçlendirmenin yolları, gibi değişik konularda zayıflamayı teşvik edici öğütler verilmektedir.

Momentum diyet programı, Weight Watchers puanlama sistemini kullanmaktadır. Momentum diyetinde dikkat edilecek husus, fiberli lifli meyve ve sebzelerin tüketiminin teşvik edilmesidir. Çünkü lifli yiyeceklerde negatif kalori etkisi denilen, ve sindirim esnasında vücuda daha fazla enerji harcatıcı bir rol oynanmaktadır. Momentum diyetinde karbonhidratlar, proteinler ve doymuş yağlar, bitkisel margarinler gibi kilo aldırıcı şişmanlatıcı yiyecekler nispeten daha az tüketlimeye çalışılmalıdır. Ülkemizde yeni yeni yagın olmaya başlayan momentum diyeti, puanlama ile zayıflama diyeti adlarıyla bilinen bu diyet, Sibel Can’ın çok zayıflaması neticesinde basında ve medyada popüler bir konu halini almıştır. Sibel can, 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde 20 kiloya yakın bir zayıflama başarısı göstererek bu diyeti sansasyonel bir biçimde medyaya tanıtmıştır.

Momentum diyetinin faydaları ve avantajları

——————————————————————————–

Sağlıklı bir besin grubu olan fiberli lifli yiyeceklerin tüketimini teşvik eder.
Momentum puanlama diyeti, en başarılı diyet programları arasındadır.
Yemek yemenin duygusal tatmin yönünü de hesaba katarak diyet uygulayıcılarının doygunluk hissini yaşamalarını önemser.
Momentum diyet süreci ABD’de toplantılar veya internet yoluyla başka insanlarla tanışma ve sosyalleşme olanağı da tanımaktadır.
Doğru ve ispatlanmış, tutarlı bir puanlama sisteminin uygulanmasını hedef alır.
Uzun zamanlı ve kalıcı zayıflama sağlanmasına çalışır.
Kişilerin ihtiyaçlarına göre diyet listesi değiştirilebilir
Dünyadaki bir çok esnek ve popüler diyet programının çekirdeği niteliğindedir.
Vejeteryan diyeti de denilebilir.
Egzersiz ve spor yapmayı teşvik eder.
Erkekler için de kullanışlı ve faydalı bir diyet türüdür.

Momentum diyetinin zararları ve dezavantajları

Her diyette olduğu gibi bırakılması neticesinde kilo alınma riski vardır.
Paun sisteminde puanları hesaplamak bazen zaman kaybına neden olabilir.

Momentum diyeti, puanlama sistemiyle diyet ve zayıflamanın beslenme açısından özellikleri

Momentum (weight watchers) puanlama ve diyet sistemini kullanarak tok karınla ve doygunluk hissi yaşayarak kilo vermenin ve zayıflamanın ne demek olduğunu anlayabilirsiniz. Momentum diyetinde hindi eti, sebzeli tavuk eti, doğal baharatlar, karnıbahar kızartması gibi yiyecekler yoğun olarak kullanılır. Momentum diyet programında ana yemekler ve ara öğünler daima düşük yağ içerirler. Ancak karbonhidrt protein ve yağ alımında vücudun ihtiyaçlarını karşılamaktan da geri kalmaz. Bu saydığım besin grupları, tok kalarak zayıflamak için gerekli olan yiyeceklerdir.

Momentum diyetinde egzersiz programlarının önemi

Egzersiz ve spor hareketleri, momentum diyetinin ayrılmaz bir parçasıdır. Fazladan kalori harcamak ve sağlıklı bir yaşam sürebilmek için egzersiz hareketleri, pilates veya bir spor ile uğraşan kişiler, hızlı zayıflama ve çabuk zayıflama sürecini yaşarlar. Egzersiz ve diyet sadece kilo vererek zayıflamak için değil, uzun ve sağlıklı bir yaşam için de gerekli şeylerdir.

Sonuç olarak:

Momentum diyet programı, düşük kalorili ve yağlı besinlerle beslenerek ve doygunluk sağlanmasını dikkate alarak hazıranan bir diyet türüdür. Momentum puanlama sisteminde puanlamalar sadece yiyceklere değil, diyet uygulayıcısının yaşı, cinsiyeti, yaşam tarzı, gibi hususlarda da yer almaktadır.

* * ınternette araştırırken bulduğum bilgiyi sizlerle paylaşıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,
İyi ve güzel haberlerinizi okudum,harikasınız tek tek:nazar:

Benim 2.günüm bitti,cumartesi gece tartılmıştım yatmadan 78 kg gelmiştim,şimdi de uyumadan tartılayım istedim 76,2 geldim,demek ki 1,800 gitmiş,çok sevindim,hemen midesi farkediyor insanın,ye ye ne hale getirdiysek zavallıyı kendine geliyor şimdi..

Sadece baş ağrım oldu bugün,çay içmemekten sanırım,günde 10 bardak çay içen biri için oldukça güçtü ama tartıyı görünce deydiğini düşündümhihoyyyt

İrade tavan yaptı bugün de yanikaydirigubbakcemile3

Çarşamba akşamı tekrar tartılacağım,çok heyecanlıyım çok,içimden bir ses 1 kg daha kaybedeceğimi söylüyor,içimdeki ses durmadan konuştu bugün zira benim açlıktan sesim çıkmadı,eşim de bu durumdan memnun ki "farkında mısın 2 gündür sadece sorduklarıma cevap veriyorsun " dedi gülerekkötükedihüso
Hain bunlar hain :kedi:

canlarım merhaba, 7. günü kazasız belasız atlattım ancak öğlen etimi yiyemedim, eksiğim var ama fazlam yok.
misafirim geldi allahtan ben eve gelmeden mantıları yemişler :) hoş ben zaten mantı sevmem, sonra komşuma geçtim ev temizliyordu son 3 saattir onunla temizlik yaptım, terlemedim ama spor sayılır :)
malumunuz bu sabah ki kas ağrısından sonra doktorcum bi gün yap bi gün spor yapma demişti.

ben bu diyeti ilk yaptığımda çk daha fazla kilo vermiştim ama kabul etmek gerekki o zaman daha gençtim.
bugün ıspanak aldım yine,yarın silbaştan yapıyoruz...
kızlar ben sizlere çok alıştım, bu diyet sonrası yine beraberiz tamam mı?
sizlerin motive etmesi bana çok iyi geliyor :))
hep destek tam destek cnm bundan sonra ayrılmaz bir takım olcaz ta ki herkes hedefine ulaşana kadar kaydirigubbakcemile5
tabe ondan sonrada korumak için kilolarımızı irtibatı koparmıcaz yerimseniben

Merhaba Kızlar,
İyi ve güzel haberlerinizi okudum,harikasınız tek tek:nazar:

Benim 2.günüm bitti,cumartesi gece tartılmıştım yatmadan 78 kg gelmiştim,şimdi de uyumadan tartılayım istedim 76,2 geldim,demek ki 1,800 gitmiş,çok sevindim,hemen midesi farkediyor insanın,ye ye ne hale getirdiysek zavallıyı kendine geliyor şimdi..

Sadece baş ağrım oldu bugün,çay içmemekten sanırım,günde 10 bardak çay içen biri için oldukça güçtü ama tartıyı görünce deydiğini düşündümhihoyyyt

İrade tavan yaptı bugün de yanikaydirigubbakcemile3

Çarşamba akşamı tekrar tartılacağım,çok heyecanlıyım çok,içimden bir ses 1 kg daha kaybedeceğimi söylüyor,içimdeki ses durmadan konuştu bugün zira benim açlıktan sesim çıkmadı,eşim de bu durumdan memnun ki "farkında mısın 2 gündür sadece sorduklarıma cevap veriyorsun " dedi gülerekkötükedihüso
Hain bunlar hain :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol:
cnm bu cümleye koptum öldüm gülmekten gece yarısı allahta senle kocanı güldürsün emi ..
bu arada sende güzel bir başlangıç yaptın 1.8 gr la alkisalkisalkis umarım içindeki ses dışada vurucak sevinç çığlıklarınla delikafadulden

Aaaa ben durur muyum,2 saattir o da konuşmuyor tık yok, çünkü "aşkım haftaya yeni şeyler almak lazım bana "dedim bık bık bık dedi kaldı adam, birazdan da "aşkım yeni ayakkapları da almalıyım ayaklarımda küçülüyor bak "diyeceğim kesin benim ki Allaaaahüekber:lepi:

Ay bu beni öldürecek gelmiş "biliyor musun sen böyle de çok güzelsin aşkım,diyete ne gerek diyor" Ben bi ilgileneyim şunla haberleşiriz yine hayır işin kötüsü açlıktan onu lavaş ekmek gibi görüyorum deminden beri zaten,elimde kalcak bişey değilcokacimcoook

Öpüyorum çok,sabaha görüşürüz:1hug:

Aaaa ben durur muyum,2 saattir o da konuşmuyor tık yok, çünkü "aşkım haftaya yeni şeyler almak lazım bana "dedim bık bık bık dedi kaldı adam, birazdan da "aşkım yeni ayakkapları da almalıyım ayaklarımda küçülüyor bak "diyeceğim kesin benim ki Allaaaahüekber:lepi:

Ay bu beni öldürecek gelmiş "biliyor musun sen böyle de çok güzelsin aşkım,diyete ne gerek diyor" Ben bi ilgileneyim şunla haberleşiriz yine hayır işin kötüsü açlıktan onu lavaş ekmek gibi görüyorum deminden beri zaten,elimde kalcak bişey değilcokacimcoook

ay çok tatlısın cnm yaa :roflol: :roflol:
bende seni öpüyorum iyigeceler kızlarr a.s.

günaydın ballarım kaymaklarım umarım bu sabah hepiniz çok iyi bir güne başlayığp süper bir gün geçirirsiniz...
dün misafir vardı biliyosunuz neler neler yapmadım ki mantılar bilmem neler sonra çayın yanına pastalar falan filan delikafaduldendelikafadulden saat 7:30 a kadar mutfaktaydım ve sürekli yemek yaptım bu arada bu yemekteyiz prograındakiler gelip bir görselerdi hepsine fark attım vallahi ve burdan şu sonucu çıkardım açken yemek yapmak beni rahatlatıyor ve tokken kekki bile tutmayan ben açken harikalar yaratıyorum :lepi:
ama inanaırmısın yaptığım yemeklerin tadına bile bakmadım bir kez olsun onlar oturdu yedi benim 7. günümdü menümde hiç birşey yoktu bende onları yedim durdum kaydirigubbakcemile3
çay dahi içmedim ve kendimle gerçeken gurur duyuyorum ....:lepi::nazar:

sabah kalktım tartıdada 68-69 arasındayım yeni bir tartı almak şart oldu ama dijital tabi bulabilirsem burdan kaydirigubbakcemile3

bugün 8. gün ve alıştım adeta midem küçüldü işkembe gibi olan midem azda olsa mide olduğunun bir işkenbe olmadığının farkına vardı ... eşim sen küçüldün hee diyor ... bu arada yemek yerken gözümün içine bakıp gülüyordu o kadar ısrar ettiki hepsi biraz ye bişe olmaz diye ama yemedim

şimdi eşimin okuluna gidiyoruz size ordan yazmaya deam ederim ballarım kaymaklarım benim bugün çok enerji dolu hissediyorum ... yazdıklarınızıda okudum okuldan yazacağım sizlere öpüyorum çokkk Şeniz:1hug::teytey:

buarada doğumgünüm için planımı anlatayım :)

ben 60 kilo olacağım diye başlamıştım yola ama şimdi inat ediyorum ki 57 olacak :)
5 ekimde istanbulda ortaköyden tekneye bineceğiz akşam, sadece arkadaşlarım olacak ( heyy sizlerde benim arkadaşımsınız ona göre yanii gelseniz ay ayy ay ne mutlu olurum :) )sonra balıklar ızgarada pişerken içmek isteyenler için alkol içmeyenlerede meşrubat falan olacak.
boğazda güneşin batışını izleyeceğiz bu arada manzara eşsiz istanbul boğazı :)) tekne hareket halinde tabii, modayı görmeden olurmu yada sarayburnunu yada ne bileyim işte yalılar falan... hava kararınca pasta gelecek ve şampanya patlatacğım 28 yaşında ve hala bekar olmam şerefine :))) ama en büyük ödül sağlıklı ve zayıf olmama, ilk yudumu giden 30 kilo için içeceğim :)) bana veremezsin edemezsin diyenlere inat :)
pastadan koca bir dilim yemeyide düşünmüyorum buarada, diyet eziyetine bir daha kalkışmaya iç niyetim yok! ( tabii bi bebek için almışsam o zaman ayrı ama yedim diye kilo almayacağım )

yaklaşık 4 saat teknede olacağız... sonra bi yerde ineriz artık...hımm müziği sordunuz değil mi, ben türkü dinlemeyi çok seviyorum kesin zeynebim türküsü çalacak birkere :)
müzik öğretmeni olan çok yakın arkadaşıma söyleteceğim türksanat müziği o manzaraya süper gider ee şebnem ferahtan sil baştanı da söyletiriz :))
varsa şarkı isteğiniz şimdiden söyleyin, şimdi o akşam istersiniz bilmiyorum falan der üzülürüm valla ben şimdiden öğretirim ona :)

valla bana katılmak isteye olurmu bilmiyorum ama yanımda bulunan battaniye ile ortaköyde caminn yanında oturmak, üşüdüğümde ona sarılmak ve susmak istiyorum... kendimi seviyorum şuanda da ama kendime verdiğim sözü tutmanın mutluluğu ile içimden dualar ederek susacağım...
dua kısmı bitince yüksek ihtimal sıcak şarap içeceğim :))

ya beni alkolik sanacaksınız ama vallahi değilim sadece arada bi iki kadeh haftada bir kez çoğu zama ayda bir kez içerim zaten:)

zenim canım bu negüzel bir doğumgünü planı umarım planladığındanda çok çok güzel geçer yanında olmayı ve eninle yeni yaşını ve yeni fit görüntünü kutlamak isterdim ama türkiyenin bir ucundan öbür ucuna baya zor görünüyor şekerim :çok üzgünüm:

ama heralde doğum gününde aklımdan geçireceğim zenim şimdi bunu yapıyordur şimdi burdadır faalan diye yani kalbim seninle olacak bunu tahmin ediyorum canım ....
bu arada diyet grubumuza bende çok alıştım herkes birer yer edindi kalbimde bende bitmesin istiyorum arkadaşlığımız ve hepimiz dost olalım istiyorum çünkü burda tanıdığım herkes içten samimi sadece kendini düşünmeyen ve ukela tipler değil nede olsa tombuluz ve rahat insanlarız dertler sıkıntılarda aynı yani birtek diyet için değil size çok alıştım ben ayyy kurtulamazsınız öle kolay kolay benden :jeyyar::jeyyar:

nevilcim canım dertler hep aynı gibi bizimkide yemek yerken ilk zamanlar bir göreceksin saklı gizli yiyordu bende dedim buna alışmalıyım saklanma diyetten sonrada yemeyeceğim rahat ol dedim adam yayıldıkça yayıldı dün misafirle yemek yerken şapur şupur güle güle gıcık vererekten yiyor en sonunda dayanamadım gelenlerde zaten yakın arkadaşlarımızdı hayatım kaşıntın tuttu heralde dedim kaydirigubbakcemile3 aman sen sus tamam özür dilerim diyor ... kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi hain bunlar hain ama onlarsızd bir hayat bize zulüm olurdu kimle birbrimizi yiyiyeceğiz başka kim nazımızı onlar kadar çeker ... nese fazla övmeye gerek yok allahtan görmüyor duymuyor yazılanları kaydirigubbakcemile3

bu arada şekerim çok iyi gidiyorsun rejim konusunda tebrik ederim micadeleye tam gaz devam durmak yok :))

iyiakşamlar arkadaşlar a.s.
sizleri çok özledim ben yaaa opuyorumnanaktan
şükürler olsun bugünüde kazasız belasız (0 kaçaksız kaydirigubbakcemile3 ) atlattım
yemin ediyorum eşim ve çocuklar yanımda köfteler ,simitler, en sevdiğim bisküvileri yediler ben yüzümü çevirdim (daha doğrusu kitabıma kafamı gömdüm kaydirigubbakcemile3 )
ama değerdi herşeye nedenmi :uhm:
çünnki eşim beni mayoyla görünce aaa burcu sen baya farketmişsin dedi delikafadulden allah ım ben bu gazla nolurum biliyomusunuz tutmayın beni :sm_cool:
gün boyu yediklerim sabah kahvem ve ekmeğimi yiyip çıkmıştım zaten ..
öğlen 2 elma yedim ..
1 saat kadar sonra 1 dilim karpuz yedim ..
ve kalan sürede 2 türk kahvesi 2 lt su içtim :nazar:
eve biraz geç geldik 8 e çeyrek kalada yemeğimi yiyebildim bugünlük geç oldu ama olur o kadar yerimseniben

sizleride okudum pimpiriğim cnm demek 6 güne 6 kilo oldu :1shok:
maşallahh cnm sana ya :nazar: süpersin alkisalkisalkis misafirn varmış kolaygelsin Şeniz

zenim cnmsın yaa ne güzel bir doğum günü planı böyle a.s.
allah tüm dileklerin kabul etsin cnm :Saruboceq:
davetin içinde çok teşekkürler keşke mümkün olsa :asigim:

kumdenizi cnm maşallah sende sporda sınır tanımıyosun alkisalkisalkis
ben bugünki sporumu denizde pimpiriğmin verdiği heraketlerle yaptım hihoyyyt
kendimi çok zinde hissediyorum :nazar:

şimdi yıkanıcak çamaşırlar azcıkta uzanim gece damlarım görüşürz öptm a.s.

yengecburcuu canımmm vallahi bende seni özledim yokluğun belli oldu dün gerçekten ...
bu arada dün süper bişe başarmış dayanmışsın ben dyanamayıp terketmiştim plajı bozmaya meyilliydim sana kocaman bir alkız bi tanamealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tabii eşininde bunda payı büyük bence incelmiş süzülmüşsün demesi cana değer gerçekten ... ben hergün soruyorum sabahları bugün nası görünüyorum gitmişmi az daha şuramdan yaa buramdan peki şuram incelmişmi sence diye aldığım cevap hep aynı şöyle bir bakar ve""" hımmm evet canım ordanda biraz gitmiş" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiakşamlar arkadaşlar a.s.
sizleri çok özledim ben yaaa opuyorumnanaktan
şükürler olsun bugünüde kazasız belasız (0 kaçaksız kaydirigubbakcemile3 ) atlattım
yemin ediyorum eşim ve çocuklar yanımda köfteler ,simitler, en sevdiğim bisküvileri yediler ben yüzümü çevirdim (daha doğrusu kitabıma kafamı gömdüm kaydirigubbakcemile3 )
ama değerdi herşeye nedenmi :uhm:
çünnki eşim beni mayoyla görünce aaa burcu sen baya farketmişsin dedi delikafadulden allah ım ben bu gazla nolurum biliyomusunuz tutmayın beni :sm_cool:
gün boyu yediklerim sabah kahvem ve ekmeğimi yiyip çıkmıştım zaten ..
öğlen 2 elma yedim ..
1 saat kadar sonra 1 dilim karpuz yedim ..
ve kalan sürede 2 türk kahvesi 2 lt su içtim :nazar:
eve biraz geç geldik 8 e çeyrek kalada yemeğimi yiyebildim bugünlük geç oldu ama olur o kadar yerimseniben

sizleride okudum pimpiriğim cnm demek 6 güne 6 kilo oldu :1shok:
maşallahh cnm sana ya :nazar: süpersin alkisalkisalkis misafirn varmış kolaygelsin Şeniz

zenim cnmsın yaa ne güzel bir doğum günü planı böyle a.s.
allah tüm dileklerin kabul etsin cnm :Saruboceq:
davetin içinde çok teşekkürler keşke mümkün olsa :asigim:

kumdenizi cnm maşallah sende sporda sınır tanımıyosun alkisalkisalkis
ben bugünki sporumu denizde pimpiriğmin verdiği heraketlerle yaptım hihoyyyt
kendimi çok zinde hissediyorum :nazar:

şimdi yıkanıcak çamaşırlar azcıkta uzanim gece damlarım görüşürz öptm a.s.

yengecburcuu canımmm vallahi bende seni özledim yokluğun belli oldu dün gerçekten ...
bu arada dün süper bişe başarmış dayanmışsın ben dyanamayıp terketmiştim plajı bozmaya meyilliydim sana kocaman bir alkız bi tanamealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tabii eşininde bunda payı büyük bence incelmiş süzülmüşsün demesi cana değer gerçekten ... ben hergün soruyorum sabahları bugün nası görünüyorum gitmişmi az daha şuramdan yaa buramdan peki şuram incelmişmi sence diye aldığım cevap hep aynı şöyle bir bakar ve""" hımmm evet canım ordanda biraz gitmiş" kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tünaydın arkadaşlar

Bugün sizi iyi gördüm vereliniortak Artık iyice alıştık diyetimize kilolarımızıda veriyruz sporumuzuda yapıyoruz irademizi kullanyoruz en güzel yemekleri red ediyoruz kutluyorum bu büyük başarımızı alkisalkisalkis 2 ayda bu diyetle birlikte 10 kilo verdim harika bir duygu en az vermem gereken 15 kilo kaldı hep beraber başaracağız
Bende sizi çok seviyorum iyiki birlikte dayanışma içerisindeyiz. Teşekkür ediyorum :teselli:

tunaydın diyetdaşlarım a.s.
bugün gerçekten güzel bir gün hihoyyyt
bu güzellik tabiki sabah saatlerinde tartıya çıkmamızla başlıyor kaydirigubbakcemile3
şu aralar bizi en mutlu eden saniyeler değilmi :sm_cool:
benden 500 gr daha gitti kaldı 3 günüm bu 3 güne inat ettim 1 kiloyu daha defetmeye odakladım kendimi :eek:lmaz: belkide daha fazla :jeyyar:
şu havuç günlerini çok seviyorum ben yaa :teytey:
bana göre zor olan günleri atlattım bu 3 günün mönüsünü seviyorum çünki yerimseniben
hadi bakalım güzel bir günde güzel saatler hepimize opuyorumnanaktan

kızlar yazdılarınızı okuyamadım çünkü çok halsizim...
sadece durum raporu vermek istiyorum,
bu sabah saat 5 sularında regl oldum :KK43:(
karnım belim heryerim ağrıyor üstüne üstük dün kas gevşetici iğne yaptırmış olduğum için normalden sanki daha yoğun :KK43:(
heryerim şişti, eller ayaklar ne oluyo anlamadım.
sabah hergün olduğu gibi tartıya çktım wc sonrası ve ne göreyim 400 gram almışım :KK43:(
oysa dün akşam hiçbirşey yemiştim :))

sanırım regliden, bugün benden bu kadar, hiç halim yoookk :KK43:(
şimdi yumurta ve ıspnak haşlıyorum :)
ama diyete devam...

sizleri çook seviyorum :)))

X