geri almak yok kizlarrr bitince dikkat ediyoruz almiyoruz
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
sonucta onca para dokup de diyetisyenle zayiflayip 2 katini geri alan da var bir suru hem de...
sok diyetle zayiflayip hic geri almayan da var
diyet sonrasinda ne yaptiginla alakali yani. diyet bitti oh rahatim istedigimi yerim diye kontrolsuz davranan kiloyu geri aliyor
cok yakin cocukluk arkadasim dugununden once sok diyetler yapa yapa 30 kilo civari verdi kisa bir surede, tabi bu olay olali 5-6 sene oluyor. ustune gram kilo almadi. ustelik cocuklugundan beri kiloluydu yerlesmis kilo yani. simdi gorseniz....
o yuzden ben cok da inanmamaya basladim bu "sok diyet sakin yapmayin sadece vucuttaki su ve kas gider yag gitmez" olayina. eskiden annem sayesinde inaniyordum sonra baktim bu arkadasim manken gibi oldu giden hep su mu yani... bariz tum yaglari eridi incecik citi piti biri oldu. demek kati diyetle de gayet guzel kilo veriliyormus.. bence isvecte dikkat etmemiz gereken tek olay gunluk kalori cok cok az oldugu icin bir sure sonra metabolizma yavaslar boyle devam edersek kilo verme duraklar uzunca bir sure, o yuzden bu diyetten sonra abartmadan kalorileri yavas yavas arttirmak gerek. once 900-1000, sonra 1200 mesela. ben spor yaptigim gunler de 1500 yemeyi dusunuyorum cunku zaten salonda 700-1000 arasi yakiyorum.
olcak bu is kizlar hepimiz hedef kilomuza ulasicaz durmak yok
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
bu yaz kesin citir olmam lazim
![KK23 :23: :23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
yaz sonu diyelim