- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #2.421
canim bende diyete baslam istiyorum kararsizim nasil bir diyet yapsam diye acaba bu diyet nasil anlatirmisin egerki kafama yatars bende baslayim
sevgili marali,
bu diyet protein ağırlıklı ve oldukça sert bir diyet. çok kilolu olan kalp hastalarının ameliyatlarından önce maksimum yağ kaybetmeleri için ortaya çıkmış gibi bilgiler dolaşıyor internette. ne kadar doğrudur bilemiyorum. ama genellikle yapanlar ilk 3 gün çok yoruluyorlar, yılıyorlar ama sonuçlar gerçekten olumlu oluyor. kendimden biliyorum 70 kilodan 64 kiloya düşmüştüm. ama her gün spor yapmak çok önemli. diyet listesini internette arattığın an bulabilirsin canım. bir de şunu eklemekte fayda var diyet 13 gün sürüyor ve diyete başlayınca 6.günden önce bırakılmıyor. verdiğin kiloların 2 sene boyunca kalıcı olduğunu yazmışlar ama ben diyet sonrası spor ve dengeli beslenme olmazsa kalıcı olacağına inanmıyorum.
bence listeyi incele, bir de bu isveç diyeti topiğini oku. bir çok insanın tecrübesine şahit olacaksın. ben ilk İsveç Diyetini yapmaya bu topiği okuduktan sonra karar vermiştim. beni baya gaza getirmişti yani
arkadaşların da ekleyeceği şeyler olacaktır. sevgiler...