- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
- Konu Sahibi Umutherzaman
Inş ameliyatsız çözüm olabilir der. Doktordan sonra haber ederim inş güzel umut verici haberlerimiHad8 bakalim hayirli haberler insallh memnun kalirsan bnde ona gidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş ameliyatsız çözüm olabilir der. Doktordan sonra haber ederim inş güzel umut verici haberlerimiHad8 bakalim hayirli haberler insallh memnun kalirsan bnde ona gidim
3.5 randevum. Ama adet olabilirim her an. Karnım ağrıyor 27.günüm yanlış bir zamanda gitmiyorumdur inş. 450 vericem çünkü muayeneyeBen senden haber bekliyorum canim sanirum onumzdeki haftafa ben gidicem saat kacta randevun
Ya ıyi evet bilgili baya. Tek tehlikeli şey bizim için skar gebelik. Bebek olmazsa gel dedi bana. Bu arada benim soldan döllenmem gerek bebeğin solda olması gerek sağ riskli nasıl yapicaz o isi sende soldan yapmalisinAaaa superrr amilyat onermemis benim doktor gibi soylemis tum sezeryanlilarda olabilck bi durum bu korkcak bisi yok o zmn nasil iyi bi adammi baya detayli anlatmis kisirlik falan bisi dedimi bende gitsem yaa
4 mm ise gayet iyi. Ama doktor bana yeri de önemli dedi. Kısırlık yapıyor evet. Ama ben denemedim.yapar belki dedim.bana yapmaz dediHadi ya o kdr riskli e o zmn Allaha emanetiz kizlar ay dene bakaim ya hayirlisyla insallh saglikla 4 mm demisle4di buyme oluyomuymus sen demistin ya zamanla buyuyo die dojtor ole biai dedimi kisirlikla ilgili yada
Bana polip demedi bugünkü doktor ben sormayı da unuttum olsa söyledi sanirimCok az yapiyo zaten gunu uzun suruyo ama bi doktor polip demisti gtmisken onuda sorcam sana dedimi polip vs
Bu arada senin ıstmoselin kaç cm ya da mm idi? Ben mm bekliyordum cm diyince şok oldum. Ama gebelikte hiçbir sıkıntı olmaz sen yeterki sağlıklı dollen bebek yanlış yere yerleşmesin dedi. Bilmiyorum nasıl olucak o iş bu ayin sonu başlıcam çalışmalara artık Allahın dediği olur. Çokta takmamak gerek kafaya olacağı varsa olur zaten. Bu ameliyatta zor bir ameliyatmis tehlikeli imis çocuk istemiyorum deseydin yapardım hemen ameliyat dedi
Test yapsana cnm inş hamilesindirCok sevindim aslında ameliyat olmadan dogum yapabiliyoruz demekki tabi risk olmadan olursa cok guzel olucak benimde soyle bisey oldu bu ay vallahi gecen ayin 19 unda oldum ve ayin 1 ine kadar lekelenmem oldu dun yani ayin 10 undada pempe lekenemem oldu damla damla geliyor arada bir ben baktim yerlesme kanamasi hesapladim ayin 10 unu gosteriyor acaba ben hamilemi kaldim sizce ya cok stresliyimm
Yumurtlamadan sonra mi başladı lekelenmelerin? Adetin kaç gün sürmüştüYapicam biraz lekelenme durunca yapiyim diyorum ama simdi yanlis çıkabilir
Ama anormal degilmi zaten komple temizlemeli 10 gun oldu
Benim ayin 19 unda acildi adetim martin ayin 1 ine kadarda kahve rengi falan lekelenmelerim devam etti sonra ayin 3 ve 6 sinda korunmasiz iliski oldu . Bidahada iste 10 unda lekele leke kanamam oluyor suan ama rengi de tuaf yani yogunda degilYumurtlamadan sonra mi başladı lekelenmelerin? Adetin kaç gün sürmüştü