Benimde sizler gibi lekelenme tarzinda kahve rengi akintilarim oldu daha sonrra bu en ufak cocugumu kaldırmamda bile devam etti bu şikayetlerle doktora gittim operasyon gecirmem gerektigi ama biraz daha beklemem gerektigi soylendi o boşlugun buyume ihtimali varmış bunu öğrendikten 5 ay sonra kadar hic durmaksizin adetten sonra oldu parca döktüm tam 10 gun ilkk oldugum gunun gecesi acile bile gittik özele tabi dediler hemen ameliyat olman lazim ama unv . Hastanesinde cunki rahmimlw çok yakin yerdeymis ve rahmimin alinma ihtimali varmis tabi unv hastanesinede sabaha karsi aciline gittik sonuc yine ayni okadar kanamayla mudahale edilmedi gun icinde normal randevu alcakmisimda gozukcekmisimde kac yere gittim cogu ameliyat olma dedi rahmim icin kimisi dogum yaparsan duzeltirim dedi ben 4 aydir korunmuyorum ama olmuyor yani bide kafama takilan bisey var olduki gebe kaldik bunu nasil anlicaz gebelikte kanama olma ihtimali cok yuksek cunki ordaki kan surekli olarak gelicek ve büyüdukce onarilmayan yer dahada fazla buyumezmi cok merak ediyorum aslinda gebe kalmak istiyorum 2 aydir belirtide var 2 aydirda hep erken adet oldum ve yogun oldum simdi meselag yeni bitti ama kasiklarimda gerginlik var sürekli siz gebe kaldığınızda kanama gördünüzmu