Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En doğrusunu yaparsın anlatmakla. Kardeşim de travmatik bir olayını bana anlatmıştı. Tek başına çözmeye çalışmış yapamamıştı. Uzun bir süre tedavi oldu. O süreçte kendisine çok destek olduğumu düşünüyorum. Şu an gayet iyi durumda. İnşallah sen de bu olayı hafızandan silebilirsin.Anlaticam ne kadar uzulecek olsa da annem insallah cok cok kotu olmaz olursa da guclu durmaya calisirim ve anlatirsam daha kolay geçeceğine inaniyorum psikolojik olarak çöktüğümü hissediyorum yanlış düşüncelere girmektense cozmem lazım artık ustunu kapatmaya calistim silemiyorum kafamdan
Bana iyi geldi bu mesaj umut dolu iyi ki yazdın teşekkür ederim. Aynen hayatın akışına devam etmem lazım egitimim vs..gelecegim var daha. Sanirim bundan ders çıkarmam lazım kotu ortam kotu olay sonucuna vesile oldu daha kotu seyler de olabilirdi bu olay da her ne kadar kotu olsa. Her neyse bu tür mesajlar bana ilaç gibi geliyor psikolojime.Ben tacize ugramistim.Aylarca kendimi suclamistim.Yataklardan cikamadim psikolojik olarak cokmustum.Kimse yanimda degildi aileme de anlatamamistim.O icimin yanmasını bir ben bilirim birde Allah.
Sana umut olduysam ne guzel sevindim.Her aci gibi bu aci da sonsuza kadar senle kalmiyor.Hayatin akisina bir yerden sonra kapılıp unutuyorsun.Hea tamamen unutulmuyor ama yara eskisi kadar da kanamiyor.
Kadının kadına yardımı bu kadar işteHesap pasif nolduu
Hesap pasif nolduu
Çünkü olay rahatsız edici. Gerçek olamayacağını düşünüyorsunuz ama sokakta yürürken bile insanlar vahşice duygularla hiç sebep yokken öldürülebiliyor.Ben neden inanmadım bu konuya?
:)
sahsen ben bu kısı fake dıye kıbledım
aletıyle tecavuz etmıs alet ?
tecavuz kurbanları asla boyle bır kelıme kullanmaz
Aynen öyle fakat şöyle bir durum var;Çünkü olay rahatsız edici. Gerçek olamayacağını düşünüyorsunuz ama sokakta yürürken bile insanlar vahşice duygularla hiç sebep yokken öldürülebiliyor.