Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gitmeyi de düşünüyorum Allah razı olsunMaddi durumun var mı yani psikolojik destek alabilir misin? Alacak durumun yoksa bana ulaş.
İyi bari buna sevindim.Benzeri olay bende yasadim.Psikologa gittim belki psikologumla alakali bana pek faydası dokunmamisti.Var gitmeyi de düşünüyorum Allah razı olsun
İçeri atılsa keşke.......Ya lutfen birileri polise bildirsin. Bunu yapan pislik iceri girsin. Disarda dolasmamali boyleleri.
Sevindim geçmesine bu bana da bi umut oldu su an birinin geçer demesine ihtiyacım vardıİyi bari buna sevindim.Benzeri olay bende yasadim.Psikologa gittim belki psikologumla alakali bana pek faydası dokunmamisti.
Psikiyatriye gittim ilac tedavisiyle duzeldim.Umarim seninde gecer ki gecicek emin ol.
Neden peki meraktan sordumKonunun zerresine inanmadım, bu beni kotu biri yapar mı.
His diyelimNeden peki meraktan sordum
Anlaticam ne kadar uzulecek olsa da annem insallah cok cok kotu olmaz olursa da guclu durmaya calisirim ve anlatirsam daha kolay geçeceğine inaniyorum psikolojik olarak çöktüğümü hissediyorum yanlış düşüncelere girmektense cozmem lazım artık ustunu kapatmaya calistim silemiyorum kafamdanHayatta böyle şeyler oluyo, neden hemen fake diyorsunuz ki, ne çok biliyosunuz herşeyi ya. Fake diye düşünen yorum yapmaz olur biter. Şikayet mevzusu tamamen bu kızın kararı. Biz gerekeni söyleriz, ama o istemiyorsa şikayetçi olmaz. Bence kesinlikle annenle paylaş. Asla utanma çekinme, yanına bırakma bugün sana yapan başkasını da mutlaka yapar. Korkma sakın şikayet etmekten.
Ben tacize ugramistim.Aylarca kendimi suclamistim.Yataklardan cikamadim psikolojik olarak cokmustum.Kimse yanimda degildi aileme de anlatamamistim.O icimin yanmasını bir ben bilirim birde Allah.Sevindim geçmesine bu bana da bi umut oldu su an birinin geçer demesine ihtiyacım vardı