Ben de senin adına sevindim, ayrıca ısırganı bize tanıttığın için de gerçekten duayı hak ettin :) Umarım ataman bi an evvel istediğin okula gerçekleşir :)
Daha önce de konular varmış ısırganla ilgili ama denk gelmemişim ben bunu okuduğumdan beri kullanıyorum. Bugün rezene de aldım onu da içicem günde bi bardak ama kokusu çok kötü geldi
kızlar merhaba:)
ya çok merak ettim benim göğüslerim büyük ama fazlasından da zarar gelmez:)
ne diycem büyürken çatlak yada şeklinde bi değişme oluyor mu?
Benim ki de küçük değil zaten 85b kullanıyodum göğüs çevrem 90 cm'di şimdi 94 cm. çatlak vs olmadı dolgunlaştılar irileştiler. Kısacası daha bi güzelleştiler :) Zararı olmaz zaten ısırgan çok faydalı bi ot. Hamilelik vs gibi ani ve aşırı bi büyüme yapmıyo ki çatlama olsun.
kızlar selam
yazılarınızı okudum bende ısırgan kulanmaya karar verdim. emzirmeden sonra göğüslerim çok küçüldü.
yalnız bende bu otun tazesi var. siz hep kurusunumu kullanıyorsunuz. bide tam olarak kaç dakika kaynatıyorsunuz. şimdiden teşekkür ederim
kızlar selam
yazılarınızı okudum bende ısırgan kulanmaya karar verdim. emzirmeden sonra göğüslerim çok küçüldü.
yalnız bende bu otun tazesi var. siz hep kurusunumu kullanıyorsunuz. bide tam olarak kaç dakika kaynatıyorsunuz. şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar bende yaklaşık 20 gündür hayıt kullanıorum ilk 10 gün çörekotu ile masajda yapıodum ama göğsümün etrafı sivilcelenmeye başlayınca bırakım. hayıt kullanmaya başladıktan 10 gün kadar sonra hafif bir dolgunlaşma oldu ama onun dışında hiç bişi yok. mısır çarşısının işime yakın olması en büyük avantajım olsa gerek hemen inip birde ısırgan otu aldım 3 tl ye. birde bunu denicem işyerinde ısırgan otu evde hayıt. bu arada bi kaç arkadaşım nar çekirdeği yağı kullandığını söylemişti çörek otu yağı yerine birde bunu deniycem buda sivilcelenme yaparsa (cildim çok hassas) normal vücut kremlerimle masaj yapmaya çalışıcam. daha önce bi kaç yerde aslında yağların etkisi olduğu fakat et büyük etkinin doğru masaj olduğunu okumuştum. büyütücem diye her yeriimi sivilce lekesiylede doldurmak istemiyorum. hala ölçü alabilmiş değilim mezro bulabilirsem ölçü ile takip edicem. gelişmeleri her hafta elimden geldiği kadar da yazıcam
Benim ki de küçük değil zaten 85b kullanıyodum göğüs çevrem 90 cm'di şimdi 94 cm. çatlak vs olmadı dolgunlaştılar irileştiler. Kısacası daha bi güzelleştiler :) Zararı olmaz zaten ısırgan çok faydalı bi ot. Hamilelik vs gibi ani ve aşırı bi büyüme yapmıyo ki çatlama olsun.
ben yarımsaat beklettim cnm iyice özü çıksın diye
tazesini de kurusunu da demleyerek için kaynatmayın....
pff akşam büyük bi hevesle demledim ama içene kadar canım çıktı bir daha ağzıma koymayabilirim. damak zevkleri değişebilir. ben resmen bardağı bitirene kadar 10 yıl yaşlandım. acaba içine şeker atsam ne olur ??
siz kaynatıp mı içiyosunuz yoksa ya o kadar iğrenç değil çünkü
yo hayır bitki çayları için süzgeç kaşıklar var bilirsiniz onun içine koyup sıcak suyla 10 dkk kadar demledim acaba bana başka bişimi verdilerson yudumum ızdıraptı hayıt çok daha lezzetli geliyor şimdi bana şeker etkisini azaltır diye korkuyorum.
minik06 peki sen şekerle ne kadar süre kullandın uzun süre ise etkisini engelledimi sence???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?