kızlar halimi görmelisinizkafamda sarılı turp maskesi sağ elimde ısırgan otu çayım sol elimde maydanozum annem dio ki sanırım aygül kafayı yedi
Ay çok güldüm :) Annem de bana iyice kokoş olup çıktın diyo.. Ben cilt kremleri fln da çok kullanırım, bitki çayları içiyorum şimdi de bemiks,evipen ampul aldım saçım için ona başlıcam.. Kadın olmak ne zor..
cnm yeni başladım zaten 1-2 gün şekerle içtim şimdi şekersize alışmaya çalışıyorum azcık soğudunda dikip içiyorum tadı pek anlaşılmıyo
Başka bariz bir netice alan yok mu?Bu arada küçde kullanıyormusunuz ilave olarak?
küç kullanmıyorum ben kalorisi fazla onun. gereksiz kalorialamam diyetteyim :)
küç tam olarak nasıl kullanılıyor ki ? nerden alıyoruz?
Aktardan alınıyor toz halinde sanırım, suya yada yoğurda katıp kullnıyorsun günde bi yemek kaşığı gibi bi miktar bildiğim kadarıyla.
Kızlarrr daha demin ölçtüm üst 93 olmuşişe yarıyo sanırımmmmmmmmm
dün annem diyo ki büyüttün gögüsleri bi sevindim bi sevindim
daha önce kaç cmdi? bide ne kadar zamandır kullanıyosun ısırganı?
Canım daha önce işte en son ölçtüğümde 86 -87 falandı ısırganı da 1 ay olmamıştır kullananı ama her akşam bir kupa içiyorum yatmadan önce
otları yıkıyormusunuz pişirmeden önce. kuru ot ya yıkaması zordur. böcek var mıdır küçük de olsa. yıkamadan topladıkları gibi kurutuyorlarsa hazır çay almak daha iyi belki onları heralde yıkıyorlardır.
87 den 93 e kilo almadınsa mesela 23 günde falan ulaştın heralde çok iyi. band size yani alt kısım kaç 80 mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?