Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ısırgandan bariz bişekilde faydalanan olmadı mı?Somut bir netice yok mu arkadaşlar? Ben etkilerinden memnunum aslında ama bir başkasınında olumlu netice alması hoş olurdu yani.Neyse biraz daha bekliyelim.
Ben sadece ısırgan kullanıyorum 10-12 gün olmuştur, 4 cm büyüdü bile.
aa ne güzell günde kaç kere içtiniz
minik06 hadi bakalım inşallah.michelle darısı başımıza....
Hadi bakalım inşallah :) Ben rezeneye de başlıcam zaten seviyorum bitki çayı içmeyi.. Kullandıkça yine burada yazarım. Reglim yaklaştığı için mi 94cm oldu acaba diye yazmıştım daha önce ama alakası yokmuş hala öyleler demek ki ısırgandanmış. Darısı tüm büyütmek isteyenlerin başına :)
senin yazılarını okuyunca o kadar umutlanıyorum ki ya herşeyi denedm olmadı buna da başladım inşallah bi kaç cm de olsa büyür çok küçük değil ama 4 cm kadar büyüme olmuş 1 senede o kadar fark ediyo ki...ama ben kilo aldım o yüzden büyüdü sanırım.gelişmelerden bizi haberdar et hatta arada gaza getir:))
minik06 hadi bakalım inşallah.michelle darısı başımıza....
Ayy çok sevindim senin adına.Bencede kesinlikle ısırgandan.Doğru yoldayız demekki.Bende 84 sabitledim şimdilik gayet iyi görünüyo yani eskiye nazaran baya belli oluyo.Daha öncede demiştim ben memnunum.Hem yan etkisi yok,hem ucuz hemde içimi zor değil.Hadi bakalım darısı diğer arkadaşların başına.Bende güzel bir duayı hak ettim.Atama bekleyen öğretmenlerdenim.Bu konda dua ederseniz sevinirim.
aslında o kadar kötü değil tadı ya ben ılık olunca birden içiyorum hepsini