İstinye üniversitesi liv hospital

hastane açısından söylüyorum hekimleri tanımıyorum şahsi olarak o yüzden onlar için bir şey söyleyemem ama birkaç yakınım orada doğum yaptı memnun kalmadılar

Mart anneler grubunda varmisiniz? Dikkatimi cekmedi hic birde siz hangi hastaneye gidiyordunuz? Bu tarafa yeni tasindik hic hastane bilgim yok kafam allak bullak kendimde saglim sektorunde 15 yil calistim ama sudan cikmis balik gibiyim.

Mart anneler grubunda varmisiniz? Dikkatimi cekmedi hic birde siz hangi hastaneye gidiyordunuz? Bu tarafa yeni tasindik hic hastane bilgim yok kafam allak bullak kendimde saglim sektorunde 15 yil calistim ama sudan cikmis balik gibiyim.

Mayıs annelerindenim ben ama nasıl oraya ekleyeceğimi bilmiyorum. Ben İstinye üni. live gidiyorum Ceyda Hanıma

liv hospital ilgili bir bilgi aldim hemen paylasayimbir arkadasimin arkadasi orda dogum yapmis yeni.. hastane ve hemsirelerden memnun kalmislar 5000 odemis.. yalniz kizin oda suslemesine izin vermemisler boyle sacma bir seyi ilk defa duyuyorum.. hastane kendi suslemek icin arti 1000 tl istemis.. kiz gizli gizli suslemis azicik.. şaka gibi.. hastaneye uyuz oldum valla

X xcnnx bu gun medilife beylik duzune gittim 65 tl muayene 900 normal dogum 1.750 seseryan ucreti burcu hanima gittim ben muayenesinden memnun kaldim baya ilgilendi detayli olarak anlatti.

X xcnnx bu gun medilife beylik duzune gittim 65 tl muayene 900 normal dogum 1.750 seseryan ucreti burcu hanima gittim ben muayenesinden memnun kaldim baya ilgilendi detayli olarak anlatti.
cok tesekkurederim bilgilendirdigin icin:) hastane fiyatlari arasinda ne kadar cok fark var.. doktordan memnun kalmana da cok sevindim..

cok tesekkurederim bilgilendirdigin icin:) hastane fiyatlari arasinda ne kadar cok fark var.. doktordan memnun kalmana da cok sevindim..
Aynen valla semtine gorede degisiyor fiyat citasi.sagol cnm.rica ederim bu arada.

Herkese merhaba. Ben hamileliğimin 7. Haftasından beri bu hastanede Muzaffer beyle devam ediyorum. Şuan 28 haftalık olduk. 7. Haftama gelene kadar 5 farklı doktorla görüştüm çift rahim durumu vardı bende. Bu anlamda Muzaffer bey benimle her defasında uzun uzun konuştu uyardı anlattı çok şükür bu zamana kadar onun sayesinde geldim eşi de o hastanede kadın doğumcu Meryem hanım da çook tatlı bir bayan. Hastane ücretlerine gelince ne medilife ne medicana ne kolan gerek hastane gerek çalışan kalitesi olarak yanından geçemez. Doğum ücretlerini şimdi sizden öğrendim ama kolan ve medicananın liv den daha pahalı olduğunu biliyorum bizzat. Umarım yardımcı olabildim sevgiler :)

Doğum ücretlerini şimdi sizden öğrendim ama kolan ve medicananın liv den daha pahalı olduğunu biliyorum bizzat.

medicana da doğrusunuz ama kolan öyle değil , geçen yıl akrabam doğum yaptı normal doğum 1000 küsür TL di 1200 filandı yanlış olmasın .
Reyap DR. Mehmet Alicik denebilirsiniz.

Doğum ücreti olarak kıyaslamadım canım bence doğumdaki ödeme bişey değil ona gelene kadar yapılan tahliller muayene ücretleri extra istenen paralar olarak değerlendirdim. Bi gece kolanda acil kadın doğuma gitmek zorunda kalmıştım 190 lira ödedik muayene için.

Doğum ücreti olarak kıyaslamadım canım bence doğumdaki ödeme bişey değil ona gelene kadar yapılan tahliller muayene ücretleri extra istenen paralar olarak değerlendirdim. Bi gece kolanda acil kadın doğuma gitmek zorunda kalmıştım 190 lira ödedik muayene için.

alla alla bir gariplik var hangi kolandan bahsediyorsunuz ?

Beylikduzu kolan pazarin yaninda olan. Ozel saglik sigortaniz varsa bilemem her gittiğimizde tahlillere 150 liradan az ödemedik orda doğuma devam etsem 10 bin tl yi bulurdu

İstinye livde nst ye bağlanma ücreti ne kadar bilen varmı kızlar. 2 hafta sonra bağlanmaya başlicakmışım ben

İstinye livde nst ye bağlanma ücreti ne kadar bilen varmı kızlar. 2 hafta sonra bağlanmaya başlicakmışım ben
ben henüz girmedim ama, odemedeki kizlar doktor zamlarini aciklarken nst de 50 oldu demislerdi.. telefonla daha net bilgi alabilirsiniz belki..

X