36 haftalik olacagim bu cumartesi.. giderseniz fiyatlar ve doktor hakkinda bilgi verir misiniz burada:)Banada o doktoru onerdiler bende bu hafta veya haftaya gidicem kismetse.siz kac haftaliksiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36 haftalik olacagim bu cumartesi.. giderseniz fiyatlar ve doktor hakkinda bilgi verir misiniz burada:)Banada o doktoru onerdiler bende bu hafta veya haftaya gidicem kismetse.siz kac haftaliksiniz?
Masallah sizin az kalmis 75 tl muayenesiymis 1 yil once normal dogum 700 tlmis gidersem tabikide yazarim.36 haftalik olacagim bu cumartesi.. giderseniz fiyatlar ve doktor hakkinda bilgi verir misiniz burada:)
Tmm tsekkurler.hastane açısından söylüyorum hekimleri tanımıyorum şahsi olarak o yüzden onlar için bir şey söyleyemem ama birkaç yakınım orada doğum yaptı memnun kalmadılar
Mart anneler grubunda varmisiniz? Dikkatimi cekmedi hic birde siz hangi hastaneye gidiyordunuz? Bu tarafa yeni tasindik hic hastane bilgim yok kafam allak bullak kendimde saglim sektorunde 15 yil calistim ama sudan cikmis balik gibiyim.ok rica
Mart anneler grubunda varmisiniz? Dikkatimi cekmedi hic birde siz hangi hastaneye gidiyordunuz? Bu tarafa yeni tasindik hic hastane bilgim yok kafam allak bullak kendimde saglim sektorunde 15 yil calistim ama sudan cikmis balik gibiyim.
cok tesekkurederim bilgilendirdigin icin:) hastane fiyatlari arasinda ne kadar cok fark var.. doktordan memnun kalmana da cok sevindim..
Aynen valla semtine gorede degisiyor fiyat citasi.sagol cnm.rica ederim bu arada.cok tesekkurederim bilgilendirdigin icin:) hastane fiyatlari arasinda ne kadar cok fark var.. doktordan memnun kalmana da cok sevindim..
Doğum ücretlerini şimdi sizden öğrendim ama kolan ve medicananın liv den daha pahalı olduğunu biliyorum bizzat.
Doğum ücreti olarak kıyaslamadım canım bence doğumdaki ödeme bişey değil ona gelene kadar yapılan tahliller muayene ücretleri extra istenen paralar olarak değerlendirdim. Bi gece kolanda acil kadın doğuma gitmek zorunda kalmıştım 190 lira ödedik muayene için.
ben henüz girmedim ama, odemedeki kizlar doktor zamlarini aciklarken nst de 50 oldu demislerdi.. telefonla daha net bilgi alabilirsiniz belki..İstinye livde nst ye bağlanma ücreti ne kadar bilen varmı kızlar. 2 hafta sonra bağlanmaya başlicakmışım ben