hastane degıstırdınız mı ya da doktor aynen devam edıyor musunuz? ben degısıklık yapmayı düşünüyorumda65 liraydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastane degıstırdınız mı ya da doktor aynen devam edıyor musunuz? ben degısıklık yapmayı düşünüyorumda65 liraydı
aa neden ben memnunum şuan bi sorun olmadı ama tedirgin oldum şimdihastane degıstırdınız mı ya da doktor aynen devam edıyor musunuz? ben degısıklık yapmayı düşünüyorumda
ben memnunum bi sorun yaşamadım doktorumdan yana ama ben de sizin gibi daha önceden deneyimi olanları merak ediyorum özellikle doğumla ilgili iyi kötü deneyimi olan varsa yazsa hiçbiyerde yorum bulamadımBu hastane ve doktorlarla ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi, ve giden arkadaşlarımız hala memnun mu
benim nuri peker çok memnunum kendisindenDoktorlarınız kimler
nuri peker den bende memnun kaldım 11.haftayadık uzun uzun anlattı gösterdı bebişimizibenim nuri peker çok memnunum kendisinden
ben devam ediyorum nuri beye instagramda takip edebilirsiniz jinekolognuripeker diye sayfası var. Çok ilgili bir doktor. Odasının karşısında özel bi odada ultrasona giriyoruz hiç düzen oturmamış bir izlenim vermedi bana daha düzenli hatta. Son derece hijyenik ve rahatlatıcı bi ortamı var. Tek eksisi benim açımdan doğum ücretleri. Çok yüksek geldi bana ama başka bir hastaneye de gitmeye güvenemiyorum.Arkadaslar devam ediyormusunuz doktorlariniza bende doktorumu degistirip live gecmeyi dusunuyorum tercihim bayan doktor.bir arkadastan muayene ve ultrason odasinim farkli oldugunu ve daha tam duzenlerinin oturmadigini ogrendim.kararsiz kaldim acikcasi.
Meryem hanim varmis ben ona gitmeyi dusunuyorum bayramdan sonra bi gidicem bakalim dogum ucreti ne kadar istemisti.2015 kasim da 2.500 sezeryan ucregi odemistim ozel bir hastanede ama bu gidisimde bende bir sorayim.ben devam ediyorum nuri beye instagramda takip edebilirsiniz jinekolognuripeker diye sayfası var. Çok ilgili bir doktor. Odasının karşısında özel bi odada ultrasona giriyoruz hiç düzen oturmamış bir izlenim vermedi bana daha düzenli hatta. Son derece hijyenik ve rahatlatıcı bi ortamı var. Tek eksisi benim açımdan doğum ücretleri. Çok yüksek geldi bana ama başka bir hastaneye de gitmeye güvenemiyorum.
normal 5, sezaryen 6 bin dediler bizeMeryem hanim varmis ben ona gitmeyi dusunuyorum bayramdan sonra bi gidicem bakalim dogum ucreti ne kadar istemisti.2015 kasim da 2.500 sezeryan ucregi odemistim ozel bir hastanede ama bu gidisimde bende bir sorayim.
Off cok pahaliymis napmislar boyle ya.normal 5, sezaryen 6 bin dediler bize
Bülent bey in dogum ucretleri nedir bilginiz var acabamerhabalar, ben de 31 haftalik hamileyim.. basindan beri Bulent beyin hastasiyim, memnunum doktorumdan.. dogum fiyati bana da biraz fazla geldi acikcasi.. buyuk ihtimal orda dogum yapacagim ama baska bir hastaneylede gorusmek istiyorum acikcasi.. orda dogum yaparsam bilgilendiririm sizi:)
5000 normal dogum, 6000 sezaryen..Bülent bey in dogum ucretleri nedir bilginiz var acaba
TESEKKÜR EDERIM :)5000 normal dogum, 6000 sezaryen..