İstinye üniversitesi liv hospital

Merhaba bende Gebeliğimi Yen'i öğrendim 4haftalık hamileyim doktor seçimi yapmam gerek Ceyda hanımı düşünmüştüm ama hiç bir yorum bulamadım Nuri beyden memnun olan var sanırım diğer doktorlar hakkında bilginiz varmı?
Ceyda hanima gecen hafta ben gittim cok beyendim ilk once konusuyo seninle daha sonra muayeneye geciyosun orda da baya bilgilendirdi erken olmasina ragmen biz cinsiyetimizi bile ogrendik:) muayene sonrasi hastane hk bilgi istedik nette sikayetler oldugunu falan hekimlerle ilgili hic bir sorun yok ekibimiz cok iyi prosedurle ilgili bazi aksaklimlar olyyor ki oda her yerde olabilen seyler dedi.ben memnun kaldim.tek sorun dogum ucretleri normal dogum 5 bin sezeryan 6 bin denildi ve zam gelicekmis.bende ne yapicagimi sasirdim eski doktorum uzak en yaki hastane burasi dusunmekteyim.

size tavsiyem fiyat sabitlemesi yapin simdiden.. doktor yonlendirir nerden yapildigini.. orda dogurmasaniz bile dursun, dogurursaniz da en azindan zamdan etkilenmemis olursunuz..
Fiyat sabitlemesi yapamiyoruz ama indirim yapariz dediler.siz hangi hastaneye gidiyorsunuz?

liv hospitale gidiyorum, esenkentteki.. tam zamanini hatirlamiyorum ama yaklasik 1.5 ay once fiyat sabitlemesi yaptirdim.. ins guzel bir indirim yaparlar size keske fiyatlari biraz daha uygun olsa
Ben 2015 te 2.500 oldum sezeryan suan 6 bin cok cok fazla 4 bin falan olsa esim neyse diyoda bilmiyorum artik.

Ceyda hanima gecen hafta ben gittim cok beyendim ilk once konusuyo seninle daha sonra muayeneye geciyosun orda da baya bilgilendirdi erken olmasina ragmen biz cinsiyetimizi bile ogrendik:) muayene sonrasi hastane hk bilgi istedik nette sikayetler oldugunu falan hekimlerle ilgili hic bir sorun yok ekibimiz cok iyi prosedurle ilgili bazi aksaklimlar olyyor ki oda her yerde olabilen seyler dedi.ben memnun kaldim.tek sorun dogum ucretleri normal dogum 5 bin sezeryan 6 bin denildi ve zam gelicekmis.bende ne yapicagimi sasirdim eski doktorum uzak en yaki hastane burasi dusunmekteyim.
Teşekkür ederim bilgi için bugün nuri beye gittik ama hiç ilgili gelmedi bana yanlış zamanlama olmuş olabilir. Genel bilgi vermesi gerek ilk gebeliğim ben sormadıgım sürece çok bilgi paylaşmadı olmazsa Ceyda hanımla da görüşmeye gideceğim

Merhaba istinye lğv hastanesinde renkli ultrason fiyatlarını öğrenebilir miyim ayrıca yaptırdıysanız perintoloğa mı gittiniz

Merhaba istinye lğv hastanesinde renkli ultrason fiyatlarını öğrenebilir miyim ayrıca yaptırdıysanız perintoloğa mı gittiniz
renkli ultrason dedigimiz, ayrintili ise ben orda yaptirmadim.. dr aytul hanim bakiyordu, ve bana 800 tl demislerdi, fiyati gectim en az 1 ay oncesinden randevu almam gerekiyormus, bilmiyordum.. randevu alamadim, onun belli bir haftalari var.. zamanini gecirmemek icin doktorum sagolsun, bir kac dr onerdi.. bir tanesinden randevu alabildim.. o da perinatolog idi.. 300 tlye yaptirdim..

Merhabalar ;

Bende Ceyda hanıma gidicem bu hafta c.tesi günü deneyimlerimi paylaşırım sizlerle de.
telefonda hastaneyi aradığımda normal 5000 tl sezeryan 6000 tl demişlerdi

C.tesi günü gittiğimizde sorduk doktor birine yönlendirdi o da yokmuş görüşemedik başka biriyle görüştük öyle bişey yok dediler bu hafta kontrol için tekrar gideceğim tekrar görüşürüm o halde

C.tesi günü gittiğimizde sorduk doktor birine yönlendirdi o da yokmuş görüşemedik başka biriyle görüştük öyle bişey yok dediler bu hafta kontrol için tekrar gideceğim tekrar görüşürüm o halde
artık yapmıyorlar mı acaba? ben 36. haftaya girmek üzereyim bu saatten sonra doktor degistirmek zor geldi acıkcasi, yoksa fiyatları kesinlikle pahalı buluyorum, muayane de 40 idi, 70 olmus benim doktorumun.. iki arkadasim avcılar hospital da dogurdu, memnunlardı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bende livi birakip beylikduzu medilife gecmeyi dusunuyorum orasida iyiymis.

Bende livi birakip beylikduzu medilife gecmeyi dusunuyorum orasida iyiymis.
evet, ben de orada bir doktora görünmeyi düsünüyordum, burcu hanima.. iş gücten vakit bulip gitmedim, biraz da üsendim galiba.. hayirlisi ins hepimiz için

evet, ben de orada bir doktora görünmeyi düsünüyordum, burcu hanima.. iş gücten vakit bulip gitmedim, biraz da üsendim galiba.. hayirlisi ins hepimiz için
Banada o doktoru onerdiler bende bu hafta veya haftaya gidicem kismetse.siz kac haftaliksiniz?

X