• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istikrarlı olarak elma sirkesi+su içen kankalarımın grubu

ilkay50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
169
2
116
Arkadaslar düşündüm taşındım bu grup işidir. Gelin bunu bi görev haline getirelim.Her sabah ve akşam elma sirkemizi+suyumuzu içelim.İçmeyenlerde söylesin birbirimizi telkin ederek bunu içmemiz gerektiğini farkına varalım ve günlerimizi sektirmeden bir fiil içelim ..Hadi :56:

:90: süperrr ben varımmm ne kadar içmek gerekiyorr evde elma sirkem de var
ne gibi faydaları var acep hiç bilmiyorum cok duyuyorum elma sirkesi dıyette içiliyor diye ama içene rastlamadımm kilomu verdiriyor tokmu tutuyor yağmı yakıyor?
su ne kadar içicez günde ben tam su içme özürlüyüm bu topık tam benlık olmus teşekkür ederım boylece hergun su içebilirimmm :7:

Kızlar ben bu aksam baslıyorum allah nasıp ederse bır tatlı kasıgı elma sırkesı suyu ne kadar ıstersem genelde çay bardagınkadar su ılık yapıp ıcıcem...grubumuzu destekleyelım kankalar opuldunuz!!!!!

konu acarken dıkkat edılmesı gereken seyler yada konu acmadan once okuyalım seklınde olan baslıkları okumadan actın galıba canım bu konuyu muhtemelen kapanacaktır.dıyet yontemlerınden yada zayıflama kurlerınden aynı konu var orlardan devam etmenı onerırım

konu acarken dıkkat edılmesı gereken seyler yada konu acmadan once okuyalım seklınde olan baslıkları okumadan actın galıba canım bu konuyu muhtemelen kapanacaktır.dıyet yontemlerınden yada zayıflama kurlerınden aynı konu var orlardan devam etmenı onerırım

bende bılıyorum zayıflama kurlerınde bu konunun oldugunu fakat orada elmasirkesi+suyun nasıl içileceği hakkında yorumlar var.ben burada elmasirkesi içenler grubu oluşturmaya çalışıyorum farkındaysanız.nasıl yürüyüş yapan grubu varsa nasıl 50-59 kılo aralıgı grubu varsa bu da elma sirkesi içen grup...

Ben bugun sabahta içtim simdide yeşil çayı mı yudumluyorum... Içen arkakdaşlar .....nerdesiniz?????????

oolllleyyyyyyyyyyyyyyyy 8 buyuk su bardagı suuuu içtimmmmmmmmmmmmmmm
sabah aç karna çay bardağına ılık su koydum içine bir yemek kaşığı sırkemı ekleyıp hüplettimmm akşamda aynı şekilde içtim şimdi aksam yemegımı yedımmm vee günü noktaladımmmm

Back
X