- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eleştirebilir,her türlü şeyi yapabilirsiniz,bence mahsuru yok. Ama benim ne yapacağım beni ilgilendirir.Bu yazı bizzat cumhurbaşkanının hesabından alınma.
Açıklamaları ve videosu da mevcut.
Aratıp bakabilirsin.
Hükumeti eleştirmek doğal bir refleks değil, olması gereken bu.
Hesap sorulacak ise ülkeyi yönetenlerden soracağız.
Nitekim, Erdoğan da bunu savunmuş olmalı ki bu açıklamaları yapmış.
Bizi hiçbir yer kabul etmez canım, ona da heveslenmesek iyi olur.
Olay çıkarmadan sessiz sessiz ölelim biz, sansasyonsuz falan...
öyle de sen bile oda arkadaşının pkk olduğunu bildiğin halde bir şey yapamamışsın.
orada yaşayan halk ellerindeki silah ve malzemeleri gördükçe ne yapabilir? nasıl ses çıkarabilir.
ben hiç bir aklı başında kürtün bu laneti destekleyeceğine inanmıyorum. kaldı ki kürt olmayıp da bu ülkenin yıkılmasını isteyen bir sürü türk ve başka ırktan insan da var pkk yı destekleyen.
o yüzden ben ırkçılıktan yana değilim. kürt falan değilim ayrıca, yanından bile geçmeyecek kadar uzak bir millettenim hatta. ama yine de bana doğru gelmiyor bu durum.
terörün dini, dili ve ırkı olmaz.
Canım o kutlamaları engellerlerse teröristi sevindirirler, terörün istediği de bu zaten korkmamız, tabiiki kutlamalar olacak, tabiiki halay çekecek insanlar, teröristler orada halay çekenleri görünce vahh başımıza gelen biz korkutalım dedik ama millet halay çekiyor tühh dicekler.
O yüzden hepimiz bugün facebooka, twitıra, instegrama halaylar çekip, özçekimler patlatalım, durmak yok eğlence nanstap, wuuuh wuuuuhh...
Bi de gücümüzü sınamasınlar, halayla çok pis döveriz...
ihbar mı? yapma lütfen. adamlar açıklama yaptılar. canlı bombaların isimlerini her şeyini biliyoruz ama patlamadan birşey yapamayız. bu durumda olduğumuzu hatırlatmak isterim.Bir sey yapmadığımı nereden biliyorsun ki? Ayrıca karsılarına cıkıp tepki vermek zorunda değil kimse. İhbar diye bir secenek de var.
Bir de ben senin neyi savundugunu ya da benimle neyi tartıstıgını anlayamadım. Şuan neyi tartısıyoruz ?
Bu kendini kandırmaktan baska bir sey değil. Bal gibi de destek veriyorlar. Benim oda arkadasım alenen pkk lıydı. Sınıf arkadaslarımda öyle. Öyle olmasalar doğuda bu kadar kolay döşeyebilirler miydi o mayınları? Bitanesi de cıkıp durun yapmayın demezmiydi? Yarın aç bak nevruz kutlamalarını izle. Otobuste gorsen kıyamayıp yer vereceğin yaşlı teyzelerin bile nasıl pkk destekçisi olduğuna bak. O destek vermeyen kesim çok çok az. Yarın nevruzda bu patlamaları da kutlayacaklar halay cekerken. Kimse de engel olmayacak.
ihbar mı? yapma lütfen. adamlar açıklama yaptılar. canlı bombaların isimlerini her şeyini biliyoruz ama patlamadan birşey yapamayız. bu durumda olduğumuzu hatırlatmak isterim.
ben birşey tartışmıyorum. kürt devleti kurulmak için bu pkk ların patlama vs yaptığını söylediniz ben de bunun doğru olmadığını anlatmaya çalışıyorum. tabii ki herkesin düşüncesi kendini. inanmak zorunda değil kimse.
Eleştirebilir,her türlü şeyi yapabilirsiniz,bence mahsuru yok. Ama benim ne yapacağım beni ilgilendirir.
hiç alakasız değil. asılnda ben tam da bu olayla ilgili şeyler yazdım.Yanlış okumuşsun. Ben o sebeple patlatıyorlar demedim. O sebeple Mİ patlatıyorlar dedim. Çok alakasız yerlere gittin ırklar, ermeniler cart curt. İhbardan kastettiğim de o değildi. Neyse daha fazla devam etmeyelim cunku yanlış anlamalar oluyor kafalar karısık.
Ne olduğumuz belliymiş ki? Neymişiz ki?Olenlerin arkasindan hala siyaset hukumet su bu mesajlari atan arkadaslari ayrica alkisliyrm
Ne olduklari belliydi zaten
Sasirmadim.
Tamam o zaman ben burdan elime mendilimi alıp halay ceke ceke kızılay turu yapayım, korktugumuzu sindiğimizi düşünmesinler. İnsan değiliz çünkü korkmak falan ne saçma şeyler bunlar. Korkacak ne var ki?
Her canlı ölümü tadacaktır deyip kadere teslim olmak lazım.Tamam o zaman ben burdan elime mendilimi alıp halay ceke ceke kızılay turu yapayım, korktugumuzu sindiğimizi düşünmesinler. İnsan değiliz çünkü korkmak falan ne saçma şeyler bunlar. Korkacak ne var ki?