- 8 Eylül 2018
- 43
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi kahvekokusu_
tesekkurler arkadaslar iyi aksamlar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ünide bir arkadasimin sevgilisi vardi anlasamazlardi pek ayrilmazlardi da..ben istihare yatmadan normal uyurken çok guzel ruyalar goruyorum bu sebeple yatmaya karar verdim iste :/
benimde var oyle bir tanidigim ailesi istemiyordu istihare yapmis yeşillik gormus evlenmeden once uzerinde gelinlik varmis kirlardaymis mutlu vs. komsumuzdu tasindilar esiyle kavga ediyorlardi surekli en son bir gun hatta adam icip icip dovuyordu ama cocuk icin bosanmadi kizi bile bosan diyordu artik hic senelerdir boylemis adam hayirsiz ama kadin seviyordu adamda mudur yardmcisi gibi bisey bosanmadilar simdi ne oldu bilmiyorm adam disarligi cok iyi alkol var bazen ama cocuguna diye kadina siddet vardi aldatma.Ünide bir arkadasimin sevgilisi vardi anlasamazlardi pek ayrilmazlardi da..
Bir ara Sürekli namaz kilip yatmaya basladi dayanamadim neden bes vakit degil de sadece gece? dedim "istihare namazi bu onun benim icin hayirli olup olmayacagini anlamak icin rüya görmeye calisiyorum" dedi.
Iyi peki dedim.Ertesi gün dayanamayip sordum yemyesil bahce bembeyaz papatyalar gormus.Yani? dedim.
"Güzel seyler gördüm hayirli olacak inaniyorum"dedi.
Okulu birakip evlendi 8 ay sonra ihanet sebebiyle ayrildilar.
sevindim sizin icin :))Yıllar önce bir şeyi çok istemiştim.
Niyet edip yatmıştım olur mu olmaz mı diye o gece bir rüya gördüm değişik bir rüyaydı.
Yorumlattığım zaman o işin olmayacağını daha iyisi olacağını söylediler bana ki öyle de oldu.
Aç kurani oku gaip yada gelecekten kim haberdar oluyormuş. Böyle islerle yormayin kafanızı allah aşkınaiyi aksamlar arkadaşlar istihareye bir şey olacak mi diye yatilir mi yani hayirli cikan seye gelecekte olacak ümit var gözuyle bakilabilir mi yoksa sadece hayirli ama olmayadabilir mi?![]()
Allahtan ümidi kesme tabiki ama..
Gözlerini kapatmadan önce gözlerini soyle bi iyice acarsan fragmani görürsün zaten..
genelde zaten iyi akraba gormedim bem eşiyle arasi iyise disariyi önemsemesin bence burada en onemli gorev eşe dusuyor sanirim evli degilim ama :/Benim kız kardeşim yatmıştı eşiyle evlenmeden önce hiç iyi şeyler görmemişti ama yinede çok seviyorum diye evlendi.eşinin ailesi kardeşimin hayatını zindan ettiler.
oyleyse hayirli hayirsiz bunu cevapliyor bu ruyalar :)Benim kız kardeşim yatmıştı eşiyle evlenmeden önce hiç iyi şeyler görmemişti ama yinede çok seviyorum diye evlendi.eşinin ailesi kardeşimin hayatını zindan ettiler.
daha once bu istihare konusu nerde paylaşildiysa o konu uzerinde paylastim once arastirdm sonra bir derdim var konusu icinde konu actm kafama gore acmadim :)Mune dini içerik.
Öylede maalesef eşide tam olarak korumuyo kızı.genelde hep ailesini tutar.yani bence bu istiare doğru çıkıyorgenelde zaten iyi akraba gormedim bem eşiyle arasi iyise disariyi önemsemesin bence burada en onemli gorev eşe dusuyor sanirim evli degilim ama :/
Rüyalar bilinçaltımızı yansıtır. Gelecekten haber vermez.
anladim inşallah düzelirler diyorumÖylede maalesef eşide tam olarak korumuyo kızı.genelde hep ailesini tutar.yani bence bu istiare doğru çıkıyor
tesekkur ederim canim :))İstihareye yatınca rüyaya göre hareket etmemeniz lazım, yani rüyanın şeytani bir rüya olup olmadığını bilemezsiniz , önemli olan içinizde oluşan hissiyat . Ama asıl önemli olan ve istiharenin mantığı şu şekilde diye biliyorum, Allah'ım ben bu işi yapmaya karar verdim sen bana yol göster, aldığım kararı hayırlı eğle diye. Yani aslında kararını düşünüp veriyoruz ama istihare namazı kılarak Allah'tan bunun hayırlı olmasını diliyoruz . Benim bilgim bu şekilde.
Siz düşünün, karar verin ne yapacağınıza, kararınız için istihare namazı kılınız ve dediğim gibi Allah'tan aldığınız kararın hakkınızda hayırlı olmasını dileyeniz, rüyaya çok takilmayin.
Rica ederim:)tesekkur ederim canim :))