- 8 Eylül 2018
- 43
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi kahvekokusu_
iyi aksamlar arkadaşlar istihareye bir şey olacak mi diye yatilir mi yani hayirli cikan seye gelecekte olacak ümit var gözuyle bakilabilir mi yoksa sadece hayirli ama olmayadabilir mi? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlımı, hayırsızmı olcak diye biliyorum ben..iyi aksamlar arkadaşlar istihareye bir şey olacak mi diye yatilir mi yani hayirli cikan seye gelecekte olacak ümit var gözuyle bakilabilir mi yoksa sadece hayirli ama olmayadabilir mi?![]()
Tarafsız birinin yatması gerek.bu gece yatacagim inşallah görürüm bir şeyler
öyle birisi de yok ki ben yatiyorumTarafsız birinin yatması gerek.
Hayırlı mı değil mi diye yatılır.
ben istihare yatmadan normal uyurken çok guzel ruyalar goruyorum bu sebeple yatmaya karar verdim iste :/Allahtan ümidi kesme tabiki ama..
Gözlerini kapatmadan önce gözlerini soyle bi iyice acarsan fragmani görürsün zaten..
cok yogun bir aşk ateş düşmuş gibi 15 dk aglamistimNamazı kıldıktan hemen sonraki ve uyandığın o ilk andaki his önemli diye biliyorum ben.
ben inaniyorum ama ruya hayirli ama olmayacak seklinde mi yoksa hayirlidir bekle.. seklinde mi bunu merak ediyorumİstihareye inanılır mı dersen daha doğru bir yaklaşım olur sanırım
cok yogun bir aşk ateş düşmuş gibi 15 dk aglamistim
İnanıyorum ama ispat delil var mı yokben inaniyorum ama ruya hayirli ama olmayacak seklinde mi yoksa hayirlidir bekle.. seklinde mi bunu merak ediyorum
evet birde ruyada Allah ismi geciyorsa ruya bilinc altindan cikiyor degil mi ? bir kerede bakara suresinden ayet gormstum google sözü yazdim bakara suresinden ayetmis megersem cok etkilenmistim Sabret Allah Sabredenlerle Beraberdir. ve hemen arkasindan duan bizde güvende merak etme ..Yani benim bildiğim o hissiyat önemli. Bende bir kere yatmıştım konuşulanları mı baz alayım yoksa renkleri mi bilemedim, hissettiğini baz al demişti bir hoca.
Konuşulanlar kötüydü, renkler yeşildi. Hissiyatımda her ikisinde güzeldi.
Kötü bir süreç yaşadıktan sonra düzelmişti. :)
haklsiin belki de sadece tesaduftur.. gönül isaret olsun istiyor işteİnanıyorum ama ispat delil var mı yok
Sadece inanıyorum yada inanmıyorum diyebilir
Olmasını beklersin
Bunun adı tesadüfte olabilir
evet birde ruyada Allah ismi geciyorsa ruya bilinc altindan cikiyor degil mi ? bir kerede bakara suresinden ayet gormstum google sözü yazdim bakara suresinden ayetmis megersem cok etkilenmistim Sabret Allah Sabredenlerle Beraberdir. ve hemen arkasindan duan bizde güvende merak etme ..
dogru diyorsunuz gelecekten gayp verilmez olanda anlatilmamasi gerekiyormus o Allahin bir lutfu oluyor sanirimBen yattım bsy için beyaz gördüm ama olmadı. Olsa belki hayırlı olurdu benim için. Yani istiare herhangi bir şeyin hayırlı olup olmayacağının bilgisini verir, olup olmayacağının değil. Çok derin dini bilgilere sahip değilim ama tecrübeme dayalı olarak bunu söyleyebilirim.