İstifa edeceğim,sizce de etmeli miyim ?

Peki, o kızlarla sıfatlarınız aynı mı? İşiniz?

Tazminat verseler de kabul etmeyin. Tazminat davası açın. Daha fazla olur muhtemelen. Bir avukata hesaplatın miktarı.

Sonra, işten çıkacağınızı önceden bildirin. Bir bildirim süresi var ama kaç gün bilmiyorum. Aksi takdirde onlar size dava açabilir.

Ben olsam kesinlikle çıkardım bunu biliyorum başkada bişe bilemedim.

Sen müdürüne şaka yapmışsın hatırlıyorum. Müdürüne o şakayi yapabilecek kadar aranızda iyiyse o müdürüne açık yureklilikle her şeyi anlatabilirsin bence?

Is bulup ayrılın malum çalıştığınız yerde para kazanmanın yolları ve Şartları belli. Tazminata gerek yok aldığınız Maaş belli brüt hali bile çok bi mebla değil.

haklısın ama diğer 2 patronumun hatrına hiçbir şey diyemiyorum çünkü onları çok seviyorum, bana çok iyi davranıyorlar.Biz senin abiniz diyorlar.

Sen müdürüne şaka yapmışsın hatırlıyorum. Müdürüne o şakayi yapabilecek kadar aranızda iyiyse o müdürüne açık yureklilikle her şeyi anlatabilirsin bence?
evet o müdürüme söyledim anlattım.Diğer patronuna bunları anlat ama işten çıkmayacaksın dedi.

ben üniversite mezunuyum onlar değil ben yönetici asistanıyım birisi pazarlama müdürü oldu diğeri muhasebe sorumlusu.Ayrı oda verdiler.
Benim telefonum internete bile bağlanmıyor aramaları ben yapıyorum ama bana şirket telefonu vermediler ona en son çıkan şirket telefonu verildi benim yazın klimam kışın ısıtıcım yok.Onların var böyle böyle işte

yönetici asistanlarına bakın ve yapıştırılan tavır hep aynı
o ne yapıyor kı? bunu soylemeyede cekınmıyorlar

evet o müdürüme söyledim anlattım.Diğer patronuna bunları anlat ama işten çıkmayacaksın dedi.

Olur mu canım, tapulu almadılar sonuçta. Rahatsizliklarini ve isteklerini dile getir bence. Gerekiyorsa diğer mudurle de konuş. Tamam işin rahatmiş ama tavırlar hiç hoş değil. Diğer kızlarla aranızda bir denge olmalı. Bir yolunu bulsunlar artık. Olmazsa da başka is buldugun an işten çık. Bu psikolojik olarak insanı yorar ya

ben de fabrika da çalışıyordum. yeni bir ortak geldi. tuttu masamı merdivenin altına aldı. gelen geçenin ayakkabı tozu başıma yağıyordu.
sonra bizim çaylarımızı sen servis et dedi. bu çaycı erkek misafirlere hiç iyi olmuyor deyip beni aşağılamaya çalıştı. karar verdim çıkmaya. dedim ki kendine sizce bu masa burda mantıklı mı ?? nedene ben öyle uygun gördüm dedi. dedim ki burda üstüm başım toz. kafamdan aşağıya milletin ayak tozları iniyor. bu temizlik görevlisi de hep süpürge yapıyor ondan bu diyor. sonra şu saksılar çirkin duruyor ciltle dedi. ciltlemedim tabi gelip gidip bakıyor bişey yok. hemen ayrıldım..

çok şükür onların bana yaptıkları beni azimlendirdi. baya hırs yaptım kamuya girdim çalıştım çabaladım.. hiç çekilmez bu tür insanlar. siz ufaktan iş arayıp çıkın.. zaten belli ki o patrona kız dayanmaz.. her gün birini alır sonunu da merak ediyorum..

Madem istifa edecektin neden nişanlından oldun...sen şu şakayı hangi patronuna yaptın...valla kusura bakmada bir tezatlık seziyorum ki konularında öyle böyle değil...patronuna laubali şakalar yapıp gelen kızlarla sevgili olduğunu seni harcadığını duşunup istifa etmek istemen bana pek iyi niyetli gelmedi...
Edit:diğer konularıyla kıyaslayınca gittiğim bir varsayımdır sırf bu konu için tartışmayalım.

Son düzenleme:
Ayy dur sen şu iş arkadaşına ve müdürüne bana 650 tl lik ayakkabı al diye şaka(!) yapan, ve ben yorum olarak iş ortamında seviyenin ne kadar önemli olduğunu yazdığımda, " seviye seviye diye öteceğine gel sana da iş verelim, aile gibiyiz biz" gibi süper ötesi seviyeli mesajı atan üye değil misin?? Aile ortamın harikaymış valla.

Ayrıca kırk yıllık sekreterlik de yönetici asistanlığı oldu ya o da ayrı bir alem. Kimse çıkıp da bana sekreterleri niye küçümsüyorsun diye çemkirmesin. Yönetici asistanının sahip olması gereken vasıfları sıralarım dudağı uçuklar. Ayrıca sekreter olsam gocunmaz söylerdim mesleğimi göğsümü gere gere.

Su mesajı okuyana kadar cok uzulmustum.. Vah vah dıyodum kı eskı konulara goz attım ... Sizin yaptığınız yakıstırmalar ve yaptığınız şakalar zaten çok sevıyesızce... Bizde şirketimizde aile ortamımız var.. Ama tutupta müdürüme bana bu kadarlık ayakkabıyı al demem zaten şaka bile olsa.. Ayrıca ıs yerınızdekı kızların statusu gereği aldığı maaşlar normal hatta az bile.. Kişilikleri vesairesini dikkate almadan konuşuyorum.. Sizin aldığınız maaş için zam isteyecekseniz başkalarını baz alarak konuşmayın..

aa benim de masam merdivenin altında valla işçilerin ayak tozları kafamda ve temizlikçiler merdivenleri süpürdükçe üztüme toz geliyor off sinir bozucu

annem de dedi sırf işten çıkmadın diye sevdiğin adamdan ayrıldın şimdi bu yüzden ayrılma diye ama ben müdürüme şaka yaptım diye o patronumun koynuna yatmış mı oluyorum pardon da ????
Öyle olsa böyle rezillik çekmezdim

ben müdürüme şaka yaptıysam patronlarım ne alaka hala çözemedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…