Eski işyerimde benzeri yaşandı. Kadının sevgilisi evliymiş biz bilmiyorduk ama calısan kadın bile bile devam ediyormuş ilişkisine. Kalabalık halde gelip rezillik cıkarmışlardı ,küfürler hakaretler havada uçmuştu ,hatta dövmeye kalktılar kadinı ayırdılar bir şekilde,sonra kadın herkes duyduğu için ayrıldı/ayrılmak zorunda kaldı işten.
Ben güvenlik zafiyeti olarak bakmadım olaya o gün,bugünde aynı düşünüyorum. Rezil etmeye ,herkese duyurmaya gelmişlerdi hatta belki işinden de olsun diye.
Sonra başka bir yerde çalışırken ofise silahla gelip(tehditvari şekilde) yanımda oturan avukat arkadaşımın masasına şakk diye bırakan müsterimiz de oldu. Kaba ,görgüsüz adamın tekiydi, hatta Range kullanıyordu ama tüp taktırmıstı hic unutmuyorum. Kurumsal şimdi ismini söylesem bir çoğunuzun aaa biliyorum o firmayı diyebileceginiz bir yerdi bahsettiğim aynı yerde, mafya tipli adamlar, müşterimi tehditle döve döve getirip önüme oturtmuşlardı laleli esnafiydı adam,malini devretmesi için,hatta sonra savcılığa gidip ifade verdim bununla ilgili bende,beni şahit göstermiş tehditle aldilar elimden choccy hanım şahit diye.
Neler neler gördüm yaşadım ama işten ayrılayim diye düsunmedim zira her yerde insan bu tip olaylar yaşayabilir. Kurumsal yerlerde de olabiliyor pekala.
Şartlarınız iyiyse boşverin. Patronunuza müşterilerin gelip gittiğinden, hoş görünmediğinden dem vurup sitem edin azıcık,müşterimi davet edemedim o gün ortam kötü diye,işim bozuldu. Bu konular yansıyınca gerginlik oluyor ortamda vs diyerek.
Dısarda hallederlerse ne ala. Öte yandan o kadın işi bırakmalı bence. O orda oldukca her zaman sorun çıkma riski var.