- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- Konu Sahibi Yeocachingu
Benim anladığım prim usulü çalışıyorsunuz. Kaçan iş fırsatınız nedeniyle ne kadar zarar ettiniz ? Aylık ortalama ne kadar kazanıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da çok garip geldi bu konu..sonuçta işyerinin ismi bile zedelenir böyle bir durumda.İnsanlar tam olarak olayı bile bilmez kimisi patronun sevgilisinin kocası bastı der /kimisi borçlarını istemeye gelmişler der..laf yürür de yürür.Patron ne alaka neden bu kadar koruyor bu kadını ?
Patronun kadınla bir ilişkisi olduğunu bile düşündüm ben açıkçası.Bana da çok garip geldi bu konu..sonuçta işyerinin ismi bile zedelenir böyle bir durumda.İnsanlar tam olarak olayı bile bilmez kimisi patronun sevgilisinin kocası bastı der /kimisi borçlarını istemeye gelmişler der..laf yürür de yürür.
Patronun kadınla bir ilişkisi olduğunu bile düşündüm ben açıkçası.
Onların yaşadığı sizi ilgilemdirmez. Kimse de sizi çekip vurmaz. Sakin olup işinize devam edin.Herkese merhabalar kızlar. Aslında beni alakadar etmeyen bir olayın sonuçları beni de etkilediği için istifa etmeyi düşünüyorum. Mümkün oldukça izah etmeye çalışacağım zaman ayırıp okuyanlara şimdiden teşekkürler.
Önceki işimi stres ve aile hayatımı sekteye uğrattı için bıraktım. Şimdi küçük bir firmada çalışıyorum. Bir tanıdık vasıtasıyla buldum işimi. Kendisi de burda çalışıyor hatta. Patronumla aram iyi. Aklımdaki neyse söylerim kendisine. Dürüstlük ve sınırlar içinde konuşuruz. Önceden sıcak bakmayıp, ben işe başlayınca memnun kalmış. Sarf ettiğim eforu ve sonuçlarını görünce şimdiye kadar 2 defa zam yaptı hatta. Yapılan işlerden pay alacağım bir anlaşmamız var. Az paralardan bahsetmiyoruz burda. Ev alacağım nasipse. Bir yandan şirketimizde bir kadın var 2 çocuklu, eşi aldattığı için boşanmış. Patronumla çok uzun yıllardır ahbaplar.
Bu hanımefendi şirkette benden önce çalışmış birisiyle imam nikahı yapmış. Bana imam nikahlı olduğundan kendisi bahsetmişti bir kere. Beni ilgilendirmez mutluluklar dilerim dedim ama adamın evli olduğunu sanıyorum bilerek sakladı. Şimdi sadede geliyorum.
Bir sabah patron hepinizden önce gelmiş işyerine ve yanında tanımadığım iki kişi ve bir çalışanımız. Oturmuş sabah kahvesi içiyordum. Birden bir gümbürtü koptu. Manzarayı tarif etmek istemiyorum, her düşünmemde tekrar yaşıyorum sanki. Bir şekilde ayrıldılar. Meğer gelenler bu imam nikahlı damadın akrabalarıymış. İş yerimizdeki kadın, adamın evli olduğunu bile bile yuvalarını yıkıyor diyorlarmış. Ayrılmazsa sonuçları olur şeklinde tehditleri olmuş. Polisi aradım ama kimse gelmedi. Ondan sonra bir aşiret lideri gibi birisi geldi. Patronumla konuşmaya. Bu sırada da bir müşterim aradı. Ürünlerimi almak için gelmek istedi. İş yeri öyle bir haldeyken çağıramadığım için toplantı için çıktım dedim. Bir daha ulaşamadım kendisine. Ekonomik olarak şahsıma da dokundu yani. Patronumu onlar konuşurken bir dakika için odadan çıkarıp işyerini güvenli bulmadığım için bugün gitmek istediğimi söyledim. Korkma küçük mesele hallolur falan dedi ama nafile. Nerden bileyim birinin silahla işyerini basmayacağını. Üzerinden 2 hafta geçti herkes sakindi. Konular tekrar açılmaya başlandı. Bu sebeple yeni bir olay yaşanması ihtimali korkutuyor. Müşterim o sırada işyerinde olsaydı verdiğim onca emek, sağlamak için uğraştığım bütün itibar yerle bir olacaktı. En son kadın ayrılmam da istifa ederim demiş ama hala işyerinde. Kadınla kesinlikle şahsi bir meselem yok. İstediğini yaşasın kendi seçimleri. Ama bunları işyerinde yaşıyoruz. Burası açık bir mekan gelip gidenler oluyor. Emniyetimden endişe etmeye başladım yine. Siz olsaydınız istifa eder miydiniz. Böyle bir patron ile bir daha karşılaşamam onu da biliyorum. Hepinizin cevapları benim için değerli. Teşekkür ederim.
Kavga vukuu bulduğunda kendisi işyerinde değildi. Olayla bağlantısı olmayan bir çalışanımızı darp ettiler tişörtü kan revandı çocuğun. Kadına anlattığımda dedi ki önceki gün gidip diğer kadını darp ettim o yüzden yaptılar diyor ve gülerek anlatıyor inanamazsınız. Bu arada erkek kişisi bu kadından 12 yaş falan küçük. Aileler kadının hem çocuklu hem de büyük olması sebebiyle özellikle bilenmişler kendisine.
Yaklaşık 40bin € kazanacaktım. Satışlar aylık gerçekleşmiyor çünkü üretimi zor ve zaman alan şeyler satıyorum. Kapasite yükselebilse daha çok yükleneceğim. Ama tahmin edin neden yükselmiyor. Çünkü 5 saattir patron onu ikna etmeye çalışıyor. Kadın üretimde hayati bir konumda şu an.Benim anladığım prim usulü çalışıyorsunuz. Kaçan iş fırsatınız nedeniyle ne kadar zarar ettiniz ? Aylık ortalama ne kadar kazanıyorsunuz?
40 bin Euro mu kaybettiniz yaniYaklaşık 40bin € kazanacaktım. Satışlar aylık gerçekleşmiyor çünkü üretimi zor ve zaman alan şeyler satıyorum. Kapasite yükselebilse daha çok yükleneceğim.
Kendisine bunun şaka olmadığını kan aktığını söyledim ama hallolur boşver diyor. Kendi işime bakıyorum konuşmuyorum artık onunla kavgadan beri. Kendisi de farkında zaten durumdan hoşlanmadığımın.Yüzsüz, psikolojisi bozuk bir şiddet yanlısı olduğu için de haz etmiyor olabilirler bence kendisinden. Ben olsam dayanamaz bozardım sürekli kendisini bu hallerine denk gelsem. Siz nasıl dayanıyorsunuz?
Ohooo boyle bir sebeple is birakiyorsaniz evinizden çıkmayın siz. Bela gelecekse her yerde gelir. Insanlar silahla hastane basip dr öldürüyor kimse hastanede calismamali o zaman
Patronun kadınla bir ilişkisi olduğunu bile düşündüm ben açıkçası.
Biri yüzünden 730 bin tl kaybetsem ümüğüne çökerdim valla. 40 bin euro deyince net olmadı, tl'ye çevirdim. Daha da acıttı.40 bin Euro mu kaybettiniz yani
Kadını kıyıda köşede sıkıştır paralardır yerinizde olsam
O sebeple beni de etkiledi sonuçları demiştim ama fiyat vermeden söyleyince tam tarif edemedim herhalde. Priminin üstüne arabayı satıp ev almak istiyordum. İmkanlar çok iyi ama işte içerde böyle pis şeyler olunca çok ikilemde kaldım. Başlık açma sebeplerimden biri bu.Biri yüzünden 730 bin tl kaybetsem ümüğüne çökerdim valla. 40 bin euro deyince net olmadı, tl'ye çevirdim. Daha da acıttı.
Benim calistigim hastaneyi kac kere bastilar silahla, bagcilarda calisiyordum tahmin edersiniz ne sıklıkla bastiklariniValla hiç şaşırmadım bunu yazanın bir hemşire olmasına annem de hemşire kliniği basmışlar annem de topuklayıp hemen saklanmış
Valla canım, ne kadar para kurtarabilirsen ona bak bence. Elin çarpık ilişkisi yüzünden sen niye zarar edesin ki?O sebeple beni de etkiledi sonuçları demiştim ama fiyat vermeden söyleyince tam tarif edemedim herhalde. Priminin üstüne arabayı satıp ev almak istiyordum. İmkanlar çok iyi ama işte içerde böyle pis şeyler olunca çok ikilemde kaldım. Başlık açma sebeplerimden biri bu.
O da kendi halinde sessiz bir adam. Tek suçu çok güvenmek herkesi korumaya çalışmak. Yanlış yapıyor kendisine söyledim ama karakteri öyle.+++
Patron da sağlam ayakkabı değil bence
Patronunuz ile konuşun.Herkesin kendi ahlak terazisi var ben kimsenin özel hayatını yargılamıyorum ama evime götüreceğim ekmeğim başkasının aşk hayatındaki çalkantıdan da bu denli etkilenmemeli.Ben uzun zamandır bu iş için mesai ve emek harcıyordum ,bağladığım işin benden kaynaklanmayan nedenlerle bu şekilde elimden gitmesini kendime yediremiyorum.Zararımı karşılamayı düşünüyor musunuz ? diyinYaklaşık 40bin € kazanacaktım. Satışlar aylık gerçekleşmiyor çünkü üretimi zor ve zaman alan şeyler satıyorum. Kapasite yükselebilse daha çok yükleneceğim. Ama tahmin edin neden yükselmiyor. Çünkü 5 saattir patron onu ikna etmeye çalışıyor. Kadın üretimde hayati bir konumda şu an.
İnanın o kadar bunaldım ki bütün bu konuşmalar tartışmalardan. Aslında zararım bundan çok daha fazla çünkü çok büyük bir işti. İlk partiyi yapacaktık. Sonrakilerde getirisi çok daha büyük olacaktı. Kendi kafamda kurmuştum tüm akış planını. Onların bu muhabbetlerine ucundan bile olsun dahil olmak istemiyorum. Patron başka sefere hallederiz diyor herşeyi basite alıyor. Çizgiyi aşmadan anlatıyorum düşüncelerimi ama benim kadar açık davranan birisi için bile söylemesi zor bir şey olur buPatronunuz ile konuşun.Herkesin kendi ahlak terazisi var ben kimsenin özel hayatını yargılamıyorum ama evime götüreceğim ekmeğim başkasının aşk hayatındaki çalkantıdan da bu denli etkilenmemeli.Ben uzun zamandır bu iş için mesai ve emek harcıyordum ,bağladığım işin benden kaynaklanmayan nedenlerle bu şekilde elimden gitmesini kendime yediremiyorum.Zararımı karşılamayı düşünüyor musunuz ? diyin
Ben o paraları kazanabildiğim iş yerinden bu sebepten ayrılmadık diyeyim.. ha ortada o rakamların muhabbeti dönüyor ama ben kazanamıyorsam bolca vaatle geçiyorsa günüm o zaman ayrılır aynı sektörde iş yapmaya çalışırdım.İnanın o kadar bunaldım ki bütün bu konuşmalar tartışmalardan. Aslında zararım bundan çok daha fazla çünkü çok büyük bir işti. İlk partiyi yapacaktık. Sonrakilerde getirisi çok daha büyük olacaktı. Kendi kafamda kurmuştum tüm akış planını. Onların bu muhabbetlerine ucundan bile olsun dahil olmak istemiyorum. Patron başka sefere hallederiz diyor herşeyi basite alıyor. Çizgiyi aşmadan anlatıyorum düşüncelerimi ama benim kadar açık davranan birisi için bile söylemesi zor bir şey olur bu