tiona Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 28.022 14.080 47 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #61 leylmira .!.: Kinaye Efenim Kinaye :)) Genişletmek için tıkla... biliyorum halkımızda var böyle kinayeler ama cidden karıştırmamak gerek adamın kendiside karıştırmış
leylmira .!.: Kinaye Efenim Kinaye :)) Genişletmek için tıkla... biliyorum halkımızda var böyle kinayeler ama cidden karıştırmamak gerek adamın kendiside karıştırmış
leylmira Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Aralık 2013 7.189 17.980 33 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #62 cryptic .!.: biliyorum halkımızda var böyle kinayeler ama cidden karıştırmamak gerek adamın kendiside karıştırmış Genişletmek için tıkla... Konuya dalar dalmaz yazdim aklima geleni gitti :)) Haklisin yanlis vede melun bir yaklasim olmus
cryptic .!.: biliyorum halkımızda var böyle kinayeler ama cidden karıştırmamak gerek adamın kendiside karıştırmış Genişletmek için tıkla... Konuya dalar dalmaz yazdim aklima geleni gitti :)) Haklisin yanlis vede melun bir yaklasim olmus
tiona Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 28.022 14.080 47 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi okypete #63 leylmira .!.: Konuya dalar dalmaz yazdim aklima geleni gitti :)) Haklisin yanlis vede melun bir yaklasim olmus Genişletmek için tıkla... dimi,olur öyle şeyler
leylmira .!.: Konuya dalar dalmaz yazdim aklima geleni gitti :)) Haklisin yanlis vede melun bir yaklasim olmus Genişletmek için tıkla... dimi,olur öyle şeyler