İsterse karımla yatmasına bile izin verebilirim'

Konu nasıl AKP ve seçmenlerine geldi acaba?
Yine bilindik sözler, kıllar kısmına takılmışsınız, ben kıllarınızı bir yolarsam sonsuza kadar tüysüz gezersiniz, malum cımbızım kuvvetlidir

Konuya dönünüz lütfen.

Yok Mune, bak bu tehdit sokmez.. Sonsuza kadar tuysuz gezme olayi sahane.. waoooww! Oyle bir iyilik yapip bizi agda derdinden kurtarsan var yaa..

Her yerde AKP olunca bilinç altına yerleşiyor yani suçlama mune bütün suç bilinçaltının

hatta boyle yaparak sevap kazandıklarını dusunuyolar belkıde ,

konuyla alakası yok ama denk gelmısken soylemek ıstedım , bıraz oncekı konuyu kapatmıssınız cvp veremedım bnm profıl resmım sıyası ıcerıklı dıye kaldırmıssınz buna saygı duyuyorum o zmn rabıa ısaretlı profıllerıde temızleyın lutfen cıfte standart olmasın yıne ... ıyı gunler...

Çifte standart olmasın yine???
Diğer profilleri bana değil yönetime söyleyin isterseniz, sizin profilinizdeki fotoyu da kaldıran ben değilim, kullanıcı adınızdan yola çıkarak kullanmış olabileceğiniz avatarı tahmin edip yönetiminin neden kaldırmış olduğunu anlamak mümkün zira.

Paylaşımcı adammış vesselâm. .
bizim koca olsa keser bi yerini . .

kaldıran sız degılsenız msjım yonetıme burdan gıtmıstır zaten ,
soz konusu kullanıcı adımıda degıstırme hakkını zaten sıte verıyor ıstedgımız gıbı degıstırebılırız zannedıyorum
ayrıca ben sıteyı karıs karıs arayıp rabıa ısaretlı profıllerı bulacak degılım bunlarıda yonetım goruyordur ıyı gunler.

Ben olsam ciddiye almazdim erkek iste. Futbolla kendimi kiyaslamazdim ama o kiyaslar :)

maalesef gerçekler:)

kadına karşı aşalıgıcı saygısız bir laf etmiş tam boşanma sebebi fakat ben nedense tuhaf karşılamadım çünkü türkiyede bile namustan şereften bahseden sözüm ona erkekler eş değiştirme diye bir şeyleri yaşıyorlar.

Saraylım çok ayıp ama ya. Çok bel altından vuruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…