oyle demee gunah!Onlar icin fark etmez de bizim icin farkediyor mu? Bizde de boyle konusan kadinlar var.. biri kalkip"Erdogan istesin kocami bosarim" diyor, oburu "Erdoğan istesin kocama vermediklerimi veririm hatta alacağını bileyim kocamı boşar haremine girerim" diye twitler atiyor, bunlar da mi ecnebi?
Onlar icin fark etmez de bizim icin farkediyor mu? Bizde de boyle konusan kadinlar var.. biri kalkip"Erdogan istesin kocami bosarim" diyor, oburu "Erdoğan istesin kocama vermediklerimi veririm hatta alacağını bileyim kocamı boşar haremine girerim" diye twitler atiyor, bunlar da mi ecnebi?
Eeewww.. Iyi sen bakabiliyormussun, ben bakamiyorum bile..oyle demee gunah!
adam cok yakısıklı.. baktıkca içimden ılık ılık bişiler akıyooo
Aynen ben de oyle sanip gelmistim..Başlığı görünce erdoğanın kıllarından biri yine bişeyler yumurtlamış dedim de geldim. Çok fena hayal kırıklığına uğradım şu an.
Naletlik sende ne duruma düşürdü şuna bak beni yaffEeewww.. Iyi sen bakabiliyormussun, ben bakamiyorum bile..Naletlik onda mi bende mi bilemedim..
Aynen ben de oyle sanip gelmistim..
Yok yav.. Senin ona hayranlikla bakabilecegine kim inanir?Naletlik sende ne duruma düşürdü şuna bak beni yaff