İsterse karımla yatmasına bile izin verebilirim'

Aklıma Emre Altuğ un Çağla Şikel için tek gecelik ilişki diye düşünmüştüm demesi geldi. Aynı çirkinlikte bence.

Konu nasıl AKP ve seçmenlerine geldi acaba?
Yine bilindik sözler, kıllar kısmına takılmışsınız, ben kıllarınızı bir yolarsam sonsuza kadar tüysüz gezersiniz, malum cımbızım kuvvetlidir:KK14:

Konuya dönünüz lütfen.

Sayin mune:
Bazi uyeler bana kufret diye adeta yalvariyor,cok guzel olurdu zira yasak..
Ama sozlerimi necip fazil ile bitirmek istiyorum
Dunya oküzun üstunde derler ama,dunyanin üstunde nice ökuzler bilirim..

Birak ananla bacinla da yatsin seyi degmisken..
cibiliyetsiz herif
..

Aaaa sinirleniyorum amaaaa..
Dun 2kg makarna 2 çuval kömür geldi oyumu verdim gtti :KK50:
Aslanlar gbi duruyoruz yerimizde ben ve soylediklerim.. En Büyük TÜRKİYE
:KK17::KK17::KK17:lütfen sinirlenmeyin sultanım. Sizden değil de hünkarınızdan korkarım. Mazallah duyar muyar. alır kellemi. Malum eleştireye pek bir kapalı :KK28:

Sayin mune:
Bazi uyeler bana kufret diye adeta yalvariyor,cok guzel olurdu zira yasak..
Ama sozlerimi necip fazil ile bitirmek istiyorum
Dunya oküzun üstunde derler ama,dunyanin üstunde nice ökuzler bilirim..
Küfretmeyen halinle buradakilere öküz diyorsan,bi de küfretsen ne cevherler çıkacak senden allah bilir.

Bu site kadınların yeni bir akım başlattı, ağır konuşursa, yazdıkları kendi klavyesinden çıkan öz be öz kendi sözleri olursa banlanacaklarını bildiklerinden olsa gerek, bir grup Necip Fazıl, diğer grup Neyzen Tevfik şiir ve sözlerini paylaşıyor, olmadı google'dan, çeşitli paylaşım sitelerinden kopyaladıkları sözlü fotolar vb.

Yalnız unutuyorlar, laf öyle de olsa hakaret böyle de olsa hakaret, paçayı kurtaramıyorsunuz.
Bu nedenle kendinizi o kadar sıkmayın, uğraşmayın alıntılarla, direkt söyleyin nasılsa sonucu aynı.

Hadi bu her iki gruba da ilk ve son uyarı olsun, devamı gelirse öperim:KK14:

Bu site kadınların yeni bir akım başlattı, ağır konuşursa, yazdıkları kendi klavyesinden çıkan öz be öz kendi sözleri olursa banlanacaklarını bildiklerinden olsa gerek, bir grup Necip Fazıl, diğer grup Neyzen Tevfik şiir ve sözlerini paylaşıyor, olmadı google'dan, çeşitli paylaşım sitelerinden kopyaladıkları sözlü fotolar vb.

Yalnız unutuyorlar, laf öyle de olsa hakaret böyle de olsa hakaret, paçayı kurtaramıyorsunuz.
Bu nedenle kendinizi o kadar sıkmayın, uğraşmayın alıntılarla, direkt söyleyin nasılsa sonucu aynı.

Hadi bu her iki gruba da ilk ve son uyarı olsun, devamı gelirse öperim:KK14:

Site kuralları... Ne yapsınlar? Ban yemeden hakaret etmenin yolunu bulmaya çalışıyorlar. :KK45:

X