Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşver eşini hayranı olsan sensin
senle yatsın altında öyle bir mesaj sezdım
evet. Yakışıklılık ve o. Ve senin dediklerinAman tanrim nolio didin dimiii
Konu nasıl AKP ve seçmenlerine geldi acaba?
Yine bilindik sözler, kıllar kısmına takılmışsınız, ben kıllarınızı bir yolarsam sonsuza kadar tüysüz gezersiniz, malum cımbızım kuvvetlidir
Konuya dönünüz lütfen.
Aaaa sinirleniyorum amaaaa..evet. Yakışıklılık ve o. Ve senin dediklerin
lütfen sinirlenmeyin sultanım. Sizden değil de hünkarınızdan korkarım. Mazallah duyar muyar. alır kellemi. Malum eleştireye pek bir kapalıAaaa sinirleniyorum amaaaa..
Dun 2kg makarna 2 çuval kömür geldi oyumu verdim gtti
Aslanlar gbi duruyoruz yerimizde ben ve soylediklerim..
Acariz kizlütfen sinirlenmeyin sultanım. Sizden değil de hünkarınızdan korkarım. Mazallah duyar muyar. alır kellemi. Malum eleştireye pek bir kapalı
açarız di mi?Acariz kiz
Küfretmeyen halinle buradakilere öküz diyorsan,bi de küfretsen ne cevherler çıkacak senden allah bilir.Sayin mune:
Bazi uyeler bana kufret diye adeta yalvariyor,cok guzel olurdu zira yasak..
Ama sozlerimi necip fazil ile bitirmek istiyorum
Dunya oküzun üstunde derler ama,dunyanin üstunde nice ökuzler bilirim..
Aklıma Reha Muhtar geldi.Küfretmeyen halinle buradakilere öküz diyorsan,bi de küfretsen ne cevherler çıkacak senden allah bilir.
anasının bacısının ne kabahati varki?yapması gereken biri varsa kendisi benceBirak ananla bacinla da yatsin seyi degmisken..
cibiliyetsiz herif..
Bu site kadınların yeni bir akım başlattı, ağır konuşursa, yazdıkları kendi klavyesinden çıkan öz be öz kendi sözleri olursa banlanacaklarını bildiklerinden olsa gerek, bir grup Necip Fazıl, diğer grup Neyzen Tevfik şiir ve sözlerini paylaşıyor, olmadı google'dan, çeşitli paylaşım sitelerinden kopyaladıkları sözlü fotolar vb.
Yalnız unutuyorlar, laf öyle de olsa hakaret böyle de olsa hakaret, paçayı kurtaramıyorsunuz.
Bu nedenle kendinizi o kadar sıkmayın, uğraşmayın alıntılarla, direkt söyleyin nasılsa sonucu aynı.
Hadi bu her iki gruba da ilk ve son uyarı olsun, devamı gelirse öperim
Kinaye Efenim Kinaye :))anasının bacısının ne kabahati varki?yapması gereken biri varsa kendisi bence